Nokıa e72 ciler sorunlarını yazsınlar çözelim tüm sorunlar çözülmüştür

Sponsorlu Bağlantılar

Soldier_842

Üye
53.2 türkçe yaması varmı elinde olan

palann58

palann58

Üye
    Konu Sahibi
53.2 türkçe yaması varmı elinde olan

arkadaşım oyuna yamamı kuruyorsun git bir teknik servise yaptır ama sna sölim çok uraşıcaksın

--------------- Ekleme ---------------

yaklaşık 3 aydır E72 sahibiyim yaklaşık bir on günden beri mesaj geldiğinde sesli yada titreşimli uyarı alamıyorum 5 günden beri de anasayfa inmeden mesaj geldiğini göremiyorum menüdeyken ve vs. yerlerdeyken mesaj simgesi çıkmıyor alttan(sadece navi tuşunun etrafındaki beyaz ışık yıpıldıyor)..
telefon inanılmaz derecede donuyor özellikle gelen mesajlara masaüstünden girmek için bir yada iki günde mutlaka batarya çıkarmaya kadar zorlayacak derecede..
bunlara istinaden dün mevcut yazılımımı nokia'nın sitesinden pc'yle senkron ederek güncelledim ve maalesef Türkçesi yokmuş :( bununla ilgili yeni yazılımı beklemek dışında ne yapabilirim ve sizce tahmini ne zaman çıkar?
Ayrıca ekranda ufak bi çizik -ufak sinek mide muhabbeti- meydana geldi orjinal yada yan sanayi(sırıtmayanından) tahmini ne kadara mal olur..? tüm bu sorunlarıma dair cevap ve yardımlarınızı inanılmaz derecede ihtiyacım var şimdiden hepinize kocaman teşekkürler..

kardeşim sorununu çözelim öncelikle hangi sürümü kullanıyorsun eğer 31.023 ise sakın elleme sorununu çözücez simdi

erdemxcanx

Üye
e 72 kullanıyorum yeni aldım tam çözemedim telefonu.. oviden indirdigim oyunlar açılmıyo uygulamalara iniyo ordan deniyorum yine açılmıyo bana yardımcı olabilicek varmı..teşekürler

AllForTurkey

Üye
Nokia e72-1 kullanıyorum. Turkcell'den alınan.
Bazen mesaj yazmaya girdiğimde telefon kilitleniyor. Özellikle de mesela twitter uygulamasından çıkıp mesajlara girdiğimde. Yada hızlı işlem yaparken mesela rehberden hızlıca birini arayıp ardından hemen mesajlara girdiğimde.
Yardımcı olursanız çok sevinirim :(
Versiyon: 031.023 (son sürüm)

kavözden87

Üye
s.a arkadaslar bende e72 kullanıcısıyım v51 versiyon yazılımı yukledım pırogramların %99 calısmıyor oyuzden v31.023 nasıl gerı yuklerım yardım ?

pliz233

Üye
mrb
e72 telefonumdan memnunken güncelleme isteğine evet diyince tüm ayarlarım alt üst oldu
ebudy yüklenmiyor live msn yüklüyrum açmıyor
ovi proğram indiriyorum uygulamalarda ismi gözüktüğü halde açmıyor
lütfen yardım edin
tşk​

ozcanvarli

ozcanvarli

Üye
acıll e72 me v052.005 versıyonunu yuklemek ıstıyorum ama hıcbır yerde bulamıyorum noıanın kendı sıtesınde bıle bılen varsa yardımcı olabılırmı :((:

o dediğin versiyon hatalı bir versiyon sakın yukleme derim sorunlar yaşarsın:nono:

tnt_mitat

Üye
Ovi den indirdiğim uygulamalar benimde çalışmıyordu, forumda araştırdım bir yerde arkadaşın birisinin tavsiyesini uyguladım ve sorunu çözdüm.
Çalışmayan uygulamaları telefonunuzdan kaldırın. Telefonun dilini ingilizceye çevirin sonra Ovi den istediğiniz uygulamaları indirin ve kurun. Çalıştığını göreceksiniz. Tekrar dilini türkçe ye çevirdiğiniz zaman yüklü uygulamalar çalışmaya devam ediyor. En azından bende öyle oldu. v.051.018

yasinsayar

Üye
özelden mesaj attım şu cihazın downgrade işleminin nasıl yapıldığını anlatacakmısın kardeşim ?

palann58

palann58

Üye
    Konu Sahibi
Nokia e72-1 kullanıyorum. Turkcell'den alınan.
Bazen mesaj yazmaya girdiğimde telefon kilitleniyor. Özellikle de mesela twitter uygulamasından çıkıp mesajlara girdiğimde. Yada hızlı işlem yaparken mesela rehberden hızlıca birini arayıp ardından hemen mesajlara girdiğimde.
Yardımcı olursanız çok sevinirim :(
Versiyon: 031.023 (son sürüm)

kardeşim *#7370# yapalım gelen ekrana evet diyelım sorun olursa tekrar burdayım
soft formattır bilgilerin sinir

e 72 kullanıyorum yeni aldım tam çözemedim telefonu.. oviden indirdigim oyunlar açılmıyo uygulamalara iniyo ordan deniyorum yine açılmıyo bana yardımcı olabilicek varmı..teşekürler

kardeşim versiyonun v31.023 den yüksek ise telefonun dilini ingilizce yap programları yükle aç ve sonra türkçeye çevir sorunsuz kullanırsın

s.a arkadaslar bende e72 kullanıcısıyım v51 versiyon yazılımı yukledım pırogramların %99 calısmıyor oyuzden v31.023 nasıl gerı yuklerım yardım ?

kardeşim 31.023 geri yüklemek biraz riskli iş telefonun ömrünü doldurablir ben yaptım ama sen git teknik servise güzelce yaptır

programları v51 de açmak için dili ingilizce yap programları yükle aç sora tekrar türkçe yap sorunsuz kullanırsın

acıll e72 me v052.005 versıyonunu yuklemek ıstıyorum ama hıcbır yerde bulamıyorum noıanın kendı sıtesınde bıle bılen varsa yardımcı olabılırmı :((:

o dediğin versiyon hatalı bir versiyon sakın yukleme derim sorunlar yaşarsın:nono:

tüm versiyonlar euro nun içinde türkçe dilin olmasına dikkat lütfen

[rıght]mrb
e72 telefonumdan memnunken güncelleme isteğine evet diyince tüm ayarlarım alt üst oldu
ebudy yüklenmiyor live msn yüklüyrum açmıyor
ovi proğram indiriyorum uygulamalarda ismi gözüktüğü halde açmıyor
lütfen yardım edin
tşk[/rıght]

nokıa e 72 de v31.023 den başka sürüm kullanırsan başın çok ağrır çözüm için git bir teknik servise v31.023 geri yüklet sen uğraşma telefonun ömrünü doldurabilirsin

acream

Üye
Hocam benim de telefonla büyük bir sorunum var. Telefon kendi kendini resetliyor. v31'ken de böyleydi, güncelleme yaptılar v51, hala aynı. Müzik dinlerken ve telefona dosya atarken çok fazla oluyor bu durum. Şimdi v52 varmış galiba, ona güncelleyim diyecem de güncelleme yaparken yine kapanırsa diye korkuyorum sonuçta yine bilgisayara bağlıyoruz.

Bir de müzik dinlerken bazen resetlenmek yerine ses gidiyor. Telefonun her fonksiyonu normal, müzik de ilerliyor fakat ses gelmiyor. Bunda kapatıp açmam gerekiyor.

Yardımcı olursan sevinirim.

arslanbasi

Üye
e 72 kullanıyorum veya kullanmaya çalışıyorum fakat, youtube hariç hiçbir sitede video izleyemiyorum.. sayfaları okudum flashplayer indir diyor indirdim rar açmıyor, pcde açıp atıyorum kurmuyor. sonra başka sayfalarda skyfre indir demiş herkes onu indirdim, oda apk dosyası olarak indi onu açmıyor. apk açmak için android marketten indireyim dedim orasıda google hesabını aç diyor, adresimi yazıyorum, şifremi yazıyorm ok diyorum, bom boş beyaz bi sayfa açılıyor öylece kalıyor.. bide yukarıda google yazıyo ufak bi kilit resmi falan!! varsa bi çaresi söleyin lütfen, yoksa duvara vuracağım bu telefonu çıldırttı!

ultralions

Üye
iyi aksamlar. bu nokia e72 hangi symbianı kullanıyor?

yasinsayar

Üye
kardeşim 31.023 geri yüklemek biraz riskli iş telefonun ömrünü doldurablir ben yaptım ama sen git teknik servise güzelce yaptır

programları v51 de açmak için dili ingilizce yap programları yükle aç sora tekrar türkçe yap sorunsuz kullanırsın

Kardeş Mehabalar Ben Downgrade İşlemini Yinede Yapmak İstiyorum Telefon Gidersede Umrumda Değil İyice Nokia'ya Gıcık Oldum. Sen Sana Zahmet Downgrade İşleminin Nasıl Yapıldığını Anlatırsan Sevinirim.

emre_etg

emre_etg

Üye
telin kamera sesi kapanmıyor ya kapatamadım sessiz modunda dahıl hala ses cıkıyor ne yaptım olmadı guncelledım oda fayda etmedı

onderche

Üye
Merhaba Arkadaşlar Daha Bir Hafta Önce E72-1 Aldım inanın fırlatacaktım okadar uyuz etti beni. sorunlarımdan birisi ikide bir telefon diyorki hafıza kartını çıkarın ve tamama basın diye uyarı veriyor hafıza kartı icinde duruyor cıkar tak dene tekrar aradan zamanla oluyor son bir iki gündür durdu sonra mesaj sisteminde problem var mesajlar geliyor bir mesaj 1 saat önce gelmiş gösteriyor yeni gelen mesajı. bir arada rehberde isimler kayıtlı mesaj geldiginde isim göstermiyordu numara gösteriyordu tirlattim inanın oviden indirdiğim hiç bir sey calismiyor kendi chat orjinali calismiyor :) neyse sonra format atma ingilizce kullanma diye bir yonerge vardı saolun arakdaş paylaşmış ona uydum kurdum calisitirdim msn web wifi vs.. sorunum yok suanda rahatım fakat bu hafıza kartını çıkarın muhabbeti canımı sıkıyor ve mesaj bir saat önce gelmis gosteriyor yeni gelen mesajı bunlar için ne yapabilirim. v.051.018 kullanıyorum birde 4 gb hafiza kartı var 1 gb bille kullanmamışım hafıza nerdeyse dolundu haritadanmiş diorlar ama kaldırmasını bulamadım yardım lütfen.

emre_etg dedigin o kamera sesi kapanmıyor ayarlarında vs. öyle bir secenegi yok unutmus olmalılar onu :)) ha birde java okey felan giremiyorum acmiyor java yukle diyor gidiyorum yuklemeye yuklemiyor nasıl yapcaz. youtube de video calisitiryor yalniz face'de diğer sitelerde video oynatmıyor. skyfire demis bir arakdasımız onu nasıl kuracaz pc denmi ceptenmi girecez o is nasıl oluyor bu yazıklarım hakkında yardımcı olursan cok sevinirim

mvlt7

Üye
bi kaç haftadır kullanıyorum tel i msn sorununu araştırıp çözdüm ama bazı sitelere giremiyorum mesela hızlıal a girecem kullanıcı adı şifre yazıyorum giriş diyorum aynı yere dönüyor msn live ıd de de aynı sorunu yapıyo bunu nasıl çözebilirim????
yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerr

akerim19

Üye
iyi aksamlar. bu nokia e72 hangi symbianı kullanıyor?

Symbian 9.3 kullanıyor

Site dolaştığımda V53 versiyon bile var ama türkçe desteği yok bilginizde... Birde Nokia E52 modeli v54 versiyon çıkmış sanıyorum ki bizim ki çıkar diye düşünüyorum...

kaanpas

Üye
ben interneten cihazın sürümünü nokia internet istesinden kontrol ediyorum 031.023 son süüm diyor, bense 051.018 kullanıyorum, güncelle dedğimde güncellemiyor

yasinsayar

Üye
birader bir ay oldu çözdüm diyosun yok yaptım diyosun paylaşmıyorsun !!! downgrade işlemini yapabildiysen nasıl yaptın yaz ! yoksa yalandan takla atma yok yaptım çözdüm ettim die

Üst Alt