isiyoo
Üye
Bende e 72 var almanyadan geldı kendılıgınden kapatıyor donup ve z yerıne y yazıyor harler klavyede ne yapmalıyım
telefonu bir english diline al telefon restartladıktan sonra telefonu dili english olduktan sonra msn bir kez aç eger ki açılırsa dili türkçe yap hadi hayırlı ugurlu olsun .e72 kullanıyorum. telefon kilidini kaldıramadım müşteri hizmetlerinden *#7370# kombinasyonu ile formatladım ama bu seferde msn açılmıyro messenger su an kullanım dışı tekrar deneyin diye devamlı uyarı veriyor telefon garantili kıytırık servislerede güvenemiyorum yardımcı olursan sevinirim.
telefonu dilini inglizce yap daha sonra msn aç eger ki açılırsa dili tekrardan türkçe yap hadi hayırlı uğurlu olsun . dene sonucu yazarsan sevinirime72 kullanıyorum. telefon kilidini kaldıramadım müşteri hizmetlerinden *#7370# kombinasyonu ile formatladım ama bu seferde msn açılmıyro messenger su an kullanım dışı tekrar deneyin diye devamlı uyarı veriyor telefon garantili kıytırık servislerede güvenemiyorum yardımcı olursan sevinirim.
kardes ben oviden yada bu siteden indirdigim oyunları acamıorum üstüne tıkladıgımda almıo sebebı nedir ?
--------------- Ekleme ---------------
he bıde tel sevıse gttı geldı 051.018 rumu ıle geldı ondan snra oldu bu olay :S
--------------- Ekleme ---------------
he bıde tel sevıse gttı geldı 051.018 rumu ıle geldı ondan snra oldu bu olay :S
ARKADAŞLAR BANA YERDIM ETMENİZ LAZIM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
1.ARKADASLAR OYUN NASIL YUKLİCEM DANDİK DANDİK OYUNLAR VAR
2. Bluetooth TAKTIGIMIZDA PC YE EKRANDA BIŞİLER ÇIKIYOR ONLAR NE ANLAMA GELIYOR?
3. FACEDE YOUTUBE DE YADA BAŞKA YERDE VİDEO İZLEYEMIYORUM
BUNLARI ACIKLARMISINIZ ŞİMDİDEN TEŞEKKURLER TEKRARDAN
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
selamlar nokia E72 beyaz telefonumun sürümünü 053.001 olarak güncelledim fakat telefon ingilizceye döndü ve türkçe seçeneği yok. Tekrar eski sürümü yüklersem de telefonu kilitleyeceğimi biliyorum. Telefon türkçe olabilmesi için ne yapmalıyım? Bu konularda biraz acemiyim lütfen yardımcı olun. Saygılar...
e72 kullanıyorum. telefon kilidini kaldıramadım müşteri hizmetlerinden *#7370# kombinasyonu ile formatladım ama bu seferde msn açılmıyro messenger su an kullanım dışı tekrar deneyin diye devamlı uyarı veriyor telefon garantili kıytırık servislerede güvenemiyorum yardımcı olursan sevinirim.
yuotube'den video izliyorum ama facebook vidivodo izlesene ve diger video sitelerinde izleyemiyorum skyfire'yi yükledim ama olmuyor
önereceginiz bir porgram varsa linki ile birlikte atınız yardım edin lütfen.
slm arkadaslar bende e72 var güzel hoş telefon ama birde kamera sesini kapabilsem yapamadım bazı programlar önerdiler onlarda olmadı yardım ederseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?