Nokia destek hattı ile görüşmem --- sonuç= resmi anna güncellemesi 22.08.2011 de ovide

cgrylmz7

Üye
beyler cıldırmayalım yaa nokiann görevlileri bile delirtiktir eminim ki o yüzden biraz akışına bırakalımm

marsoy

Üye
ağalar bana golf vermiş güncellemede iyiki varsın ovi

cgrylmz7

Üye
nokianın tüm üyeleri bence cehennemlik olacak tüm nokia üst düzey çalışanlarına sövdükçe günahmız artıyor mübarek günlerde susalmm beyler

tonyboy03 saat farkını geç ömrümüzü kattık yaşlandım

al bendende o kadar ama bi umut dünyası (şu yazdığıma bak ulen ne hallere düşürdün bizi nokıa gözün kör olsun nokıa )

Tepkiler: marsoy

cgrylmz7

Üye
lan kız arkadaşımı bu kadar çekmedim ben yaa,düşünün ben veterinerlik okuyorum o tıp okuyor hazır doktor kız ama işte nokianın nazını çektiğim kadar o kızın nazını çekmedim bee nokianın yeri ayrı mı bilmiyorum ama gıcık ediyor iştee yaa

Tepkiler: nameste108

o sinirle 20 yıl uğraşsan altından çıkılmayacak anlaşılmayacak küfürler etmiş olmalısın

Saat 01:05 NaviFirmde Anna hala yok. Ve ben hala sövüyorum
Bu gidişle ezan okununcaya kadar söverim sonrasında niyetli olduğum için iftara kadar bekleyip tekrar sövmeye başlayacam (Eğer gelmezse)

debug06

Üye
o sinirle 20 yıl uğraşsan altından çıkılmayacak anlaşılmayacak küfürler etmiş olmalısın

valla saydım hemde süper saydım.evde de kimse yok döktüm içimi

----------Eklendi @ 01:07:11 ---------- Yazıldı @ 01:06:04 ----------

YARIN ŞÖYLE Bİ AÇIKLAMA GELSE NEYAPARSINIZ:
Türkiye için yeni Anna kodunu yazmayı unuttuk 2011 sonu gelecek deseler naparsınız

haklısın arkadasım katılıyorum

veteriner hekimlik desen daha güzel olurdu kaçıncı sınıfsın, tıp okuyan çekemesin seni hem

Tepkiler: cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
evet veteriner hekimlik aslında tam ismi ) ben elazığ fırat üniversitesindeyim bu yıl başlıyorum Allahın izniyle..

debug06

Üye
komboçya ve yeni zellandaya Anna çıktı burdan hayırlı olsun dileklerimi gönderiyorum Kurtuluş savaşında sizi denize iyiki dökmüşüz
(Kafayı yemiş nokia kullanıcısı)

cgrylmz7

Üye
lan kamboçyada kaç tane nokia c7 n8 e7 falan kullanan var bee

debug06

Üye
arkadaşlar ben kamboçyaya yerleşiyorum gidene kadar gelirse haber verin dönerim by by

gokaycan

Üye
hadi bizi düşünmüyorlar kendilerini de mi hiç düşünmüyorlar ayıp vallahi ayıp

debug06

Üye
evet Bangladeş Anna hayırlı olsun Sanırım sırada Somali var..