Nokia dan kesinlikle vazgeçemem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tandogucem

tandogucem

Üye
ve eklemek istiyorum kimse unutmasın ki şuan iphone , galaxy gibi cihazların atasıdır nokia. bunu bilmeden bunu yaşamadan nokiaya laf etmeyin. 6600 la dünya resmen çağ atladı diyebiliriz. aynı şey 3310 dada geçerli. hangimiz o 6600 da java oyun oynarken aldığı keyfi başka cihazlarda aldı ? bunları bilmeden nokianın zamanında neler yaptıgını bilmeden nokia ya böyle sanki büyük düşmanlarıymış gibi cevap yazan insanlarada harbiden sinir oluyorum. kullanın kullanmayın umurumda değil tabikide beğenmeyeceksiniz. sonuçta alıcı olan sizsiniz 2000 tl bi telefona vericeksem eğer sağlam birşey alayım düşüncesi olabilir buna kimse karşı çıkamaz. ama bu kadarda nokia düşmanı olmayın şuan piyasada en iyi dediğiniz telefonları atalarıda nokia bunu düşününde yazın.

• Beğen
Tepkiler: mesut1979

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
şu en iyi marka telefon kulanan üreten yapan bilsinlerki hepsi zamanda nokia kulanıyordu nokia varken başka telefon yoktu şimdi kalkıpta zamanında nokia kulananlar nokiayı kötüleyemez diğer firmalar hepsi nokianın kölesiydi zamanında sayılarımla

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
niye cihazlarını pahalı satıyor sanıyorlar google'a ödedikleri serveti karşılamak için,hem nokia kadar saglam cihaz yapmayacaksın hemde asgarı ücretın iki katı üçret ödeyeceksin cihaza

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
iphonenin bi interneti hızlı başka neyi var bana göre 2 tlnin üstüne o parayı vermek enayilik o paraya 106 ekran sony let tivi alırım daha iyi

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
iphonenin bi interneti hızlı başka neyi var bana göre 2 tlnin üstüne o parayı vermek enayilik o paraya 106 ekran sony let tivi alırım daha iyi
valla adam haklı ne diyim ki ben şimdi.:hmmm

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yaanii

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye

oyun uygulamayı unutuyorsun. Zaten ios un en büyük artısı oyun uygulama

SilentOne

SilentOne

Üye
bu arada artık en hızlı internet nokia lumia da onuda diyemde

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
iOs'un oyun uygulama safari bunları saymasak bile stabilite bakımından rakibi yok...

Saygılar...

SilentOne

SilentOne

Üye
deadlost
Apple iPhone 4S 5.1
Apple iPad 2
Apple iMac i7 8 GB Ram 1TB
Apple MacBookPro i7 8GB Ram 750 GB
Mac Os X 10.8
bunları almak sana kaç bin tlye patladı

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
deadlost
Apple iPhone 4S 5.1
Apple iPad 2
Apple iMac i7 8 GB Ram 1TB
Apple MacBookPro i7 8GB Ram 750 GB
Mac Os X 10.8
bunları almak sana kaç bin tlye patladı

Bunun konu ile ne alakası var ?
-Deadlost Doğru yazılım yüklendiğinde her sistem stabildir en stabil demek saçma olmuyor mu ?

anlay

Üye
ve eklemek istiyorum kimse unutmasın ki şuan iphone , galaxy gibi cihazların atasıdır nokia. bunu bilmeden bunu yaşamadan nokiaya laf etmeyin. 6600 la dünya resmen çağ atladı diyebiliriz. aynı şey 3310 dada geçerli. hangimiz o 6600 da java oyun oynarken aldığı keyfi başka cihazlarda aldı ? bunları bilmeden nokianın zamanında neler yaptıgını bilmeden nokia ya böyle sanki büyük düşmanlarıymış gibi cevap yazan insanlarada harbiden sinir oluyorum. kullanın kullanmayın umurumda değil tabikide beğenmeyeceksiniz. sonuçta alıcı olan sizsiniz 2000 tl bi telefona vericeksem eğer sağlam birşey alayım düşüncesi olabilir buna kimse karşı çıkamaz. ama bu kadarda nokia düşmanı olmayın şuan piyasada en iyi dediğiniz telefonları atalarıda nokia bunu düşününde yazın.

kesinlikle güzel bir yorum.Nokia yı unutmak diye bir şey olmaz.Ama şöyle bakarsak şu an nokia nereye geldi ?şu an.
Bundan sonrasını zamanı gelince konuşmak lazım.Ben bir şeyi merak ediyorum. Yine bulunduğumuz şu zaman içinde en iyi uygulamalar,mağaza kimde.Bakın samimiyetle söylüyorum marka savunma niyetinde değilim bazı arkadaşlar nedense bunu böyle algılıyorlar ve yine şunu ifade edeyim bugüne kadar telefon cihazları çıktığı ilk günden bu yana (sony ericson 337 hariç tabi :) ) nokia kullandım,her zamanda kullanımı menüleri bana hep kullanışlı gelir.Şu anda N8 kullanıyorum kamera video ve tv de hdmi den film v.s seyretme farkı için tercih ettim.Ama nokia mağazasında uygulamalarında para vermeden bir şey kullanmak ,kullanabilmek mümkün değil gibi.(diğerlerine oranla çeşit çok az ve aynı şeyler hep ) diğer mağazalarda böylemi? illaki hack mi yapmamız lazım.İllegal doğru bir şeymi?
ama uygulamalar benim umurumda değil,oyunda oynamam, ben video çeker,kamera kullanırım,kullanımı çok basit diyenler ise zaten nokia şu an için bence yine iyi.

• Beğen
Tepkiler: n000k ve Esendağlı
Symbianize

Symbianize

Üye
Nokia yı küçümsememek lazım telefonları iyi ama donanım yetersiz nokianın savunması ise symbian az donanımla da çalışabilen bi sistem oyun konusuna gelirsek güvenlik yok millet internetten indirebiliyor oyunları satamayan şirketlerde oyun yapmıyor

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Nokianın hatası 'nasıl olsa alıyorlar'diye symbian işletim sistemini geliştirmeye gitmemesi.birde rakiplerini pek ciddiye almadı ama baktı papuç pahalı başladı saydırmaya Anna,belle, karla, donna diye.ama benim yinede favorim nokia(şuan için enazından)

pRime.

pRime.

Üye
oyun konusuna gelirsek güvenlik yok millet internetten indirebiliyor oyunları satamayan şirketlerde oyun yapmıyor

oyun işi tamamen şirketlerin politikası. ona bakılırsa bu oyunları bedavaya yükleme işi androidde daha da kötü. üstelik onlarda sertifikada yok. android kullanan hemen herkes oyunlarını bedavaya indiriyor.
şirketlerin symbiandan soğutma çabasından başka bir şey değil.

• Beğen
Tepkiler: n000k
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

oyun işi tamamen şirketlerin politikası. ona bakılırsa bu oyunları bedavaya yükleme işi androidde daha da kötü. üstelik onlarda sertifikada yok. android kullanan hemen herkes oyunlarını bedavaya indiriyor.
şirketlerin symbiandan soğutma çabasından başka bir şey değil.

aynen arkadasım sonuçta ne kadar az platform o kadar az yazılım ve yatırım demek şirketler için

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye

Bunun konu ile ne alakası var ?
-Deadlost Doğru yazılım yüklendiğinde her sistem stabildir en stabil demek saçma olmuyor mu ?
Kardeşim kabul edelimki iPhone cihazlarını bugune kadar donduguna şahit olan yoktur kaldıki iPhone 2G den beri kullanıyorum Ben şahit olmadım...
N8den TuT 6600 A kadar kullanmadığım tel yok telefonlar sorunlu dakika bası donuyo demiyorum ama kilitlendiği oluyor...
150 obje 4te açıkken N8 den daha hızlı geziyordum nette...(Cihaz 4S değil 4 vardı bende onlayken yani aynı devrin cihazları...)

İmzamdaki cihazların maliyeti oldukça fazla ama değdiği için problem değil...

----------Eklendi @ 14:49:10 ---------- Yazıldı @ 14:45:33 ----------

Ben bunları asla inkar etmiyorum ama Nokia devri bitti bunun tek suçlusu Nokia'nın uyguladığı inanılmaz kötü politikadır...
Ayrıca Akıllı Telefon Farklı Mobil Telefon farklı birşey...

Saygılar...

• Beğen
Tepkiler: anlay

Salihç.

Üye
Nokia tablet cikarcak artik.telfon çikarmıyor.

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt