Windows 8 Kernel Security Check Failure Hatası (NOKIA)

Sponsorlu Bağlantılar

MuratKozan

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8 Kernel Security Check Failure Hatası (NOKIA)
Merhaba Maxicep Forum üyeleri. Notebook bilgisyarımı yaklaşık 3 ay önce aldım. Windows 8 Single Language yüklü. aldığım zamna Windows 8 içinde yüklü olarak geldi.
Sistem Özelliklerim: 4 GB RAM, 320 GB HDD, AMD E-450 İşlemci, 64 Bit İşletim Sistemi.

Formunuzu sürekli takip eden biriyim ama üye olmaya fırsatım olmamıştı şuana kadar. yaklaşık 1 yıldır köşede duran 5800 xpress music telefonum vardı. geçen ay bi bakayım biraz kullanayım dedim sürüm güncellemelerine falan baktım. V52'di ama v60 güncellemesi yapamıyordum. formunuzda dolaşırken 5800 için ürün kodu değiştirme konu başlıklı yazınızı görüm. JAF ile anlatıyordunuz. dediklerinizi yaptım ve telefonumun ürün kodunu değiştirdim. ama bir sorun vardı. telefonda yazlım güncellemerinde halen v60 sürüm güncellemesi çıkmıyordu. bende bunu Nokia Suite ile yapmaya karar verdim. başarılı bir şekilde V60 Sürümünü buldu ve indirdim. Lakin yüklemeye gelince belli bir noktaya kadar geliyor ve tık diye biligsayar kapanıyor ve başlıktada bellirtiğim Kernel Security Check Failure hatasını veriyor. çoğu yerde araştırdım ve formunuzada baktım. ama çoğu kişi ya ramlerde sorun vardır diyor yada bios güncelle diyor. bios güncellemesi yaptım. ramlerde sorun olması biraz zor. çünkü sürekli aldığım hata değil. sadecene Noka Suite ve Nokia Software Updater programını çalıştırdığımda ve yazılımı güncellerken aldığım bir hata. Çözümlerinizi bekliyorum. Herkese şimdide teşekkürler. :)

dutluyol45

dutluyol45

Üye
ben ilk önce usb 3.0 ile güncelleme yaptım aynı hatayı verdi bilgisayar yabancı bir sitede gördüm öneriyi usb 2.0 ye taktım veri kablosunu sorunum çözüldü.bunu dene belki seninde usb den kaynaklanıyordur.