ve eklemek istiyorum kimse unutmasın ki şuan iphone , galaxy gibi cihazların atasıdır nokia. bunu bilmeden bunu yaşamadan nokiaya laf etmeyin. 6600 la dünya resmen çağ atladı diyebiliriz. aynı şey 3310 dada geçerli. hangimiz o 6600 da java oyun oynarken aldığı keyfi başka cihazlarda aldı ? bunları bilmeden nokianın zamanında neler yaptıgını bilmeden nokia ya böyle sanki büyük düşmanlarıymış gibi cevap yazan insanlarada harbiden sinir oluyorum. kullanın kullanmayın umurumda değil tabikide beğenmeyeceksiniz. sonuçta alıcı olan sizsiniz 2000 tl bi telefona vericeksem eğer sağlam birşey alayım düşüncesi olabilir buna kimse karşı çıkamaz. ama bu kadarda nokia düşmanı olmayın şuan piyasada en iyi dediğiniz telefonları atalarıda nokia bunu düşününde yazın.
kesinlikle güzel bir yorum.Nokia yı unutmak diye bir şey olmaz.Ama şöyle bakarsak şu an nokia nereye geldi ?şu an.
Bundan sonrasını zamanı gelince konuşmak lazım.Ben bir şeyi merak ediyorum. Yine bulunduğumuz şu zaman içinde en iyi uygulamalar,mağaza kimde.Bakın samimiyetle söylüyorum marka savunma niyetinde değilim bazı arkadaşlar nedense bunu böyle algılıyorlar ve yine şunu ifade edeyim bugüne kadar telefon cihazları çıktığı ilk günden bu yana (sony ericson 337 hariç tabi

) nokia kullandım,her zamanda kullanımı menüleri bana hep kullanışlı gelir.Şu anda N8 kullanıyorum kamera video ve tv de hdmi den film v.s seyretme farkı için tercih ettim.Ama nokia mağazasında uygulamalarında para vermeden bir şey kullanmak ,kullanabilmek mümkün değil gibi.(diğerlerine oranla çeşit çok az ve aynı şeyler hep ) diğer mağazalarda böylemi? illaki hack mi yapmamız lazım.İllegal doğru bir şeymi?
ama uygulamalar benim umurumda değil,oyunda oynamam, ben video çeker,kamera kullanırım,kullanımı çok basit diyenler ise zaten nokia şu an için bence yine iyi.