Nokia dan kesinlikle vazgeçemem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bence de telefon işinin zenginlikle alakası yok..mesela ben de zengin değilim ama c6-01 den sonra 1300-1500 tl arası bi tel alacağım..taksitle :)

kendimi zengin görmüyorum ama taksitle istanbulu satsalar alırım

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
siz önden gidin ben geliyorum hünkarım

Emre-45

Emre-45

Üye
Kesinlikle birkaç ay önce bende aynı şeyi diyordum.Nokia'dan vazgeçemem.Hatta N8 imi üzüle üzüle satmıştım ve N9 alacaktım. Gittim inceledim herşey çok güzel fakat uygulama yok destek yok program yok yani yok yok yok. 1200-1500 lira vereceğim sonra da yoklar çekeceğim diye üzülerek vazgeçmiştim.
Sonra Lumia serisini inceleyeyim dedim Windows Phone acayip dandik geldi.Yani symbian daha iyi bence. Zaten piyasada da tutulmadı.Htc'nin bile wp'lu modelleri tutmadı.
Daha sonra yeter artık Nokia dedim gittim iPhone 3GS aldım.Çok memnundum.Fakat bir arkadaşım ısrarla telefonumu satmamı istedi.Tamam dedim sattım kendisine.Aklımda iPhone 4 almak vardı.
Sonradan şu an kullandığım telefonu buldum LG Optimus 3D.Çok meraklandım ve uzun araştırmalarım sonucu aldım.Kesinlikle ve kesinlikle en iyi telefonlardan biri şu an için.3D olayı muhteşem.
Ve bakıyorum Nokia hala 4 sene öncesinin ekran çözünürlüğünü kullanıyor.Hala eski teknolojiler.Hala Nokia'dan vazgeçmem diyenlere satış yapıyor.
Cep telefonunda 4çekirdekli işlemciye geçildi fakat nokia hala yeni yeni tek işlemcili 1ghz-1.3ghz lik modeller üretiyor.
Yani diyeceğim o ki siz de farklı bir model kullanınca farkı anlayacaksınız.Bende Nokia Fanlığı yapıyordum çünkü.

Not:Bu mesajım kesinlikle tartışma çıkarmak için yazılmamıştır.Doğru düzgün bir şekilde cevap veren olursa bende ona cevap yazarım fakat gereksiz mesajlara cevap vermeyeceğim.İyi forumlar.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
doğru düzgün bir cevap=yeni cihazınla sana mutluluklar dilerim!

WebStyle

WebStyle

Üye
@Emre-45 doğruyu söylemişsin aslında bunu kullanmayan anlayamaz zaten.. Android 4.0 destekli tablet ve ios 5.1 yüklü ipod touch kullanıyorum. İlk zamanlar kabul ediyorum belli bir süre alışamadım symbian kadar kullanımı kolay olmayabilir kabul ediyorum. Ancak 1 en fazla 2 gün içerisinde işletim sistemlerini çözdüm. Ekran parlaklık+stabil+oyun+uygulama kalitesi bakımından tartışmasız ipod diyorum.

Android'in 2.3 sürümü pek hoşuma gittiği söylenemez. Ancak ICS 4.0 sürümü ile gerçekten harika bir yazılım ortaya çıkmış diyebilirim. Hem uygulama hemde oyun bolluğu açısından ios'dan sonra kuşkusuz android geliyor..

Arkadaşlar sizlerle tavsiyem elektronik marketleri dolaşıp bir elinize iphone diğer elinize ise android destekli cihaz alıp 10 dakika boyunca incelemenizi tavsiye ederim. Bende bu zamana kadar Nokia kullandım halen daha N8 kullanıyorum ancak bu son cihazım oldu. Nokia, kullanıcılarını nasıl kandıracağını gerçekten çok iyi biliyor. Beni de kamerası cezbetmişti gidip N8 aldım ama o zaman için Tukcell bayisinde çalışan bir eleman elimizde daha iyi modeller var onlara da bir göz atmanınızı şiddetle tavsiye ederim demişti ama tabi adamı dinleyen kim artık N8'i kafaya koymuştum bir kere.. Neyse ki insan bir kere hata yapar tekrar aynı hataya düşmez diyorum. 2012 Mobile World Congress fuarında tanıtılmış olan cihazların piyasaya sürülmesini 4 gözle bekliyorum. Özellikle S3'ün.. Ha şu da var tabi ben Nokia'yı seviyoum vazgeçemem Nokia cihazları hoşuma gidiyor diyen varsa birşey diyemem tabi. Herkese saygı duymak lazım..

covar

covar

Üye
galax s2 ve iphone 4s birde nokia 808 pure en iiy telefonlar gözümde cünkü 1080 p kayıt video yapıyolar benim icin video cekimi cokcok önemli o yüzde bu telerden birini alacağım

atakan25

atakan25

Üye
kendi paramı kazanınca 2 senede bir alıcam ama şu an kasmaya gerek yok

thegame123

Üye
başlığı gördüğümde size diyeceğim ilk şeyi kafamda tasarladım: ''neden nokia babanızın şirketi mi?'' anlamıyorum bir markayı kendi şirketiymiş gibi savunmalar bir çok telefon kullandım ve belle androidleştirilmiş symbiandan öte bir şey değildir uygulama sıkıntısını söylemiyorum bile 2011 başlarında n8 alanlar sadece anna ve belle uygulamasını aldı ki annayı güncellemeden bile saymıyorum belle tek güncelleme yani adam akıllı. carla ve donna çıktığında 2.nesil belleler yükseltilip c7 n8lerin yükseltilemediğini öğrenince bakalım bu kadar savunacak mısın nokiayı

Aege

Aege

Üye
Türk insanının tabularını yıkmak zordur.Ama neyseki ben yıkmayı başardım.N8'imi satıyorum almak isteyen Nokiacı var mı ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşım istediğin işletım sıstemını seçmekte özgürsun herkes gıbi ama kimseye babanızın şirketimı diye soramazsın!.sorduğun soruyu aynı şekilde sorarlar savunduğun sistem senin malın'mı diye

tandogucem

tandogucem

Üye
telefona 2000 tl veripte uygulamasına , aksesuarlarına , gps ine telefonun değeri kadar para veripte o telefonun nazını çekiceğim ve karşılığında sadece ios gibi havalı bir işletim sistemine sahip olacağıma , androidli bir telefon alıpta herhangi bir sorunda servise cebimdeki tüm parayı vereceğime , cebimde kocaman bir cihaz taşıyacağıma ; sağlam kasalı , suan telefon kameralarının arasında en iyi mercek ve en iyi flasha sahip olan , gorilla glass cama sahip olan , arıza sırasında herhangi bir durumda sürekli ilgilenen müşteri hizmeti kaliteli bir servisi olan dünyada çağ atlatan symbiana sahip nokia n8 yada nokia alırım daha iyi.

pRime.

pRime.

Üye
Wp'u birincil sistemi yaptıktan sonra nokia'dan vazgeçtim. Symbian ve meego üzerine yoğunlaşmalıydı.

• Beğen
Tepkiler: n000k
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Wp'u birincil sistemi yaptıktan sonra nokia'dan vazgeçtim. Symbian ve meego üzerine yoğunlaşmalıydı.

en çokta meego veya symbianın kaynak kodları açılıp symbianla devam edebilirdi ama wp içinmi symbiandan vazgeçtiler acaba ikisinide kullanamazlarmıydı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt