Ofis dosyalarını açıp görebiliyorsunuz ama değiştiremiyorsunuz, paralı uygulama satın almanız gerekiyor, bu bir dezavantajı. Çoklu dokunmatik ekranı Iphone gibi telefonun her yerinde kullanılmıyor! Sadece kendi browser'ında. Haritalarda kullanamıyorsunuz! menülerde de!!

fiyatını hak etmeyen bir telefon , işlemci hızı düşük , rami düşük , ekran çözünürlüğü düşük ,kamerasında otofokus ve makro gibi önemli özellikleri yok , tavsiye etmemNokia E7-00 modelini duyan bilen var mı? 1.800-2.000 arası fiyatı değişiyor bu nasıl bir telefondur ?
O özelliklere bu fiyat neden verilir anlamış değilim :Sfiyatını hak etmeyen bir telefon , işlemci hızı düşük , rami düşük , ekran çözünürlüğü düşük ,kamerasında otofokus ve makro gibi önemli özellikleri yok , tavsiye etmem
aynen öyle dostumya arkadaşlar şu nokıyaya bu kadar para veriyonuz karşılığı hep hüsran çin telefonları bile bunlardan iyi yanlış anlamayın telefon satıcısı veya bi firmayla hiç ilgim yok yorumları okudukca sinirlerim bozuldu yazdım 900 veya 1000 lira telefona para vermek ge.......ze.....başka bişey değil ne demek istediğimi anlayan anlar....

Evet arkadaşlar bugün c7 aldım 910 lira genpa konuyu c7 alma konusunda ikilemde olanlar için açtım. Öncelikle artılarını söylim bazıları c7 de donma olduğunu ve çok kastığını söylemişti şunu söylim hiç kasma ve donma yok telefonda alır almaz yazılımını güncelledim özellikle uygulama açışları ve geçişler çok hızlı 680 mhz küçümseyenler bence halt etmiş. Fotoğraf kalitesi mükemmel birine tuttuğun anda yüz tanıma özelliği devreye giriyor. 3 tane kişiselleştirilebilen ev ekranı cabası tabi ekstra olarak sosyal ağlarla entegre otomatik posta ve twit alması süper ve yatay olarak kullanılabilmesi ses kalitesi şöyle özetlenir. Az ama kaliteli bi sesi var. Web tv sandığımdandj müthiş bi şeymiş cnn, E!, youtube, naegeo, movies, programlarıyla hER türlü video ve film izlenılebiliyo ve indiriliyo aynı ekrandan facebook ve twitter girip fotoğraf video paylaşabiliyosun ikinci kamerası inanılmaz kalitede 640 x 480 px hakkını veriyo kasası en büyùk özelliği parlak paslanmaz metal ve camdan amoled kapasitif ekran eksiklikleri ise en başta otofokus olmayışı ve tek hoperlôr tabi hdmı çıkışı da olsa iyi olurdu hız konusu tartışılmAZ symbian yettiği kadarını koymuş göz boyamamış son son sözüm ben herkezin elinde olan bi telefon istemiyorum diyosanız c7 tam size göre...

Kardeş hayırlı olsun bende C7 aldım ve resmen duygularıma tercüman olmuşsun , kesinlikle harika bi telefon.Herkez yazmış donuyor kasıyor bilmem ne , alalı bir hafta oldu ve telefonun tüm özelliklerini kullandım,güncellemelerini yaptım program,oyun,tema yükledim nazar değmesinbir kere takılmadı.
Bende Siyah C7 aldım ama beyaz daha hoş gelmeye başladıKasa değişimi yapılabiliyomu ?
SAKIN ALMAYIN!!!
Nokia C7 nin özelliklerini ilk okuduğumda hemen almak istedim ve ertesi gün aldım. Ama ne yazıkkı kutudan arızalı çıktı ve bugün tam 3 ay oldu telefonu alalı ama 15gün ancak kullanabildim. Nokia arızalı sattığı ürünü 3 aydır değişmedi. Onarıp yolladı aynı arıza devam ediyor. Şikayet sitelerine bakarsanız N8 ve C7 telefonlarda ne kadar çok kutusundan arızalı çıktığını ve Nokia'nın umursamadığını açıkca görürsünüz. Ama ben şanslıyım telefonum arızalı çıkmaz, arıza yapmaz diyorsanız alın o zaman, sizin için telefon özelliklerinden bahsedeyim. Telefonun ön görünümü çok şık, arkası değil. Dokunmatiği Iphone'a yakın ama onun gibi değil! Dik konumda yazı yazarken qwerty klavye açılmıyor sürekli yan çevirmek gerekiyor bu kullanışsız. Ana ekranda menü yerleşimleri çok kullanışlı ama uygulamalar açıkken şarjı çok çabuk yiyor. Uygulama kısayolları ne yapsanızda Iphone'daki gibi düzenli durmuyor biri küçük biri büyük duruyor, bu sinir bozabiliyor bazen. Telefon nete girilmedikçe normal konuşmayla 24 saat şarj süresi sunuyor ama nette çok gezinirseniz 4-5 saatten fazla görmüyorsunuz, telefonu modem olarak kullnırsanız 1-2 saat maksimum dayanabiliyor şarjı. Kaydettiğiniz her videoyu ve resmi anında galeride göstermesi pek kullanışsız(Gizli saklınız olamıyor). Sitelerin çoğunu açıyor ama hepsini değil! Nokia'da uygulamalar Iphonu 4-5 ay geriden takip ediyor hatta bazen 1 sene. Telefon nette gezinirken bazen bir anda netten çıkıp ana ekranda bulabiliyorsunuz kendinizi, bu sorunun neden kaynaklandığını çözemedim. Arasıra donmada 5800'dan pek farklı değil. Fm transmitter özelliği oldukça güzel. Video oynatıcısı coğu codec'i oynatıyor ama hala oynatamadıkları var. Pc'den ve araçtan usb aracılığıyla şarj oluyor. Yakın fotoğraf çekimleri başarısız. Açıkcası paranız bolsa Iphone 4 den şaşmayın derim. Bu telefon onun çok gerisinde ve Nokia'nın bu tüketici politikasıyla arızalı çıkarsa bende olduğu gibi elinizde kalır telefonOfis dosyalarını açıp görebiliyorsunuz ama değiştiremiyorsunuz, paralı uygulama satın almanız gerekiyor, bu bir dezavantajı. Çoklu dokunmatik ekranı Iphone gibi telefonun her yerinde kullanılmıyor! Sadece kendi browser'ında. Haritalarda kullanamıyorsunuz! menülerde de!!