Starsley
Nokia C7-00 (kullanıcı yorumu)
Evet arkadaşlar bugün c7 aldım 910 lira genpa konuyu c7 alma konusunda ikilemde olanlar için açtım. Öncelikle artılarını söylim; Bazıları C7 de donma olduğunu ve çok kastığını söylemişti şunu söylim hiç kasma ve donma yok telefonda alır almaz, yazılımını güncelledim. Özellikle uygulama açışları ve geçişler çok hızlı 680 mhz küçümseyenler bence halt etmiş. Fotoğraf kalitesi mükemmel birine tuttuğun anda yüz tanıma özelliği devreye giriyor. 3 tane kişiselleştirilebilen ev ekranı cabası tabi ekstra olarak sosyal ağlarla entegre otomatik posta ve twit alması süper ve yatay olarak kullanılabilmesi. Ses kalitesi şöyle özetlenir; Az ama kaliteli bi sesi var. Web tv sandığımdanda müthiş bir şeymiş Cnn, E!, Youtube, Naegeo, movies, programlarıyla Her türlü video ve film izlenılebiliyor ve indiriliyor aynı ekrandan facebook ve twitter girip fotoğraf video paylaşabiliyorsun. İkinci kamerası inanılmaz kalitede 640 x 480 px hakkını veriyor. Kasası en büyük özelliği Parlak paslanmaz ÇELİK ve Gerçek cam yüzey'den Amoled kapasitif ekran. Video kalitesi çok iyi 720p HD ve en önemlisi çift microfon video kaydı yapabiliyor. Usb on the go ile her türlü araçları; Flaş bellek, klavye, mause gibi şeyleri ister kablolu ister wıreless olarak hatta set olarak bağlayabiliyorum. Fm verici'yi zaten bilirsiniz. Mükemmel ve gerekli bir özellik. Hafıza zaten süper 8gb dahili hafıza mevcut 32gb harici hafıza olmasına rağmen kart'a gerek yok. İnternet hızı tam 10.2mb ve class 33 yani en iyisi desek yeridir. 10.1 flaş player desteklemesi cabası. 300 küsür mb HD oyunlar oynayabilme tabi bu oyuna bağlı 500 de olur, 600 de (: 10.5mm incelikle piyasanın en ince telefonlarından. Söylenicek şey daha çok var, ama bu kadarı kafi. Eksiklikleri ise en başta otofokus olmayışı(ama 8mp bu açığı fazlasıyla kapatıyor. Emin olun.) Tabi ki hdmı çıkışı da olsa iyi olurdu hız konusu tartışılmaz symbian yettiği kadarını koymuş göz boyamamış. Son sözüm; 'Ben herkezin elinde olan bir telefon istemiyorum.' diyorsanız, yani Nokia'nın dediği gibi 'TARZINI KONUŞTUR' (: C7 tam size göre...

Mobil bilgisayarın

bir kere takılmadı.