Nokia C7-00 (kullanıcı yorumu)

Sponsorlu Bağlantılar

Starsley

Konu Sahibi
Nokia C7-00 (kullanıcı yorumu)
Evet arkadaşlar bugün c7 aldım 910 lira genpa konuyu c7 alma konusunda ikilemde olanlar için açtım. Öncelikle artılarını söylim; Bazıları C7 de donma olduğunu ve çok kastığını söylemişti şunu söylim hiç kasma ve donma yok telefonda alır almaz, yazılımını güncelledim. Özellikle uygulama açışları ve geçişler çok hızlı 680 mhz küçümseyenler bence halt etmiş. Fotoğraf kalitesi mükemmel birine tuttuğun anda yüz tanıma özelliği devreye giriyor. 3 tane kişiselleştirilebilen ev ekranı cabası tabi ekstra olarak sosyal ağlarla entegre otomatik posta ve twit alması süper ve yatay olarak kullanılabilmesi. Ses kalitesi şöyle özetlenir; Az ama kaliteli bi sesi var. Web tv sandığımdanda müthiş bir şeymiş Cnn, E!, Youtube, Naegeo, movies, programlarıyla Her türlü video ve film izlenılebiliyor ve indiriliyor aynı ekrandan facebook ve twitter girip fotoğraf video paylaşabiliyorsun. İkinci kamerası inanılmaz kalitede 640 x 480 px hakkını veriyor. Kasası en büyük özelliği Parlak paslanmaz ÇELİK ve Gerçek cam yüzey'den Amoled kapasitif ekran. Video kalitesi çok iyi 720p HD ve en önemlisi çift microfon video kaydı yapabiliyor. Usb on the go ile her türlü araçları; Flaş bellek, klavye, mause gibi şeyleri ister kablolu ister wıreless olarak hatta set olarak bağlayabiliyorum. Fm verici'yi zaten bilirsiniz. Mükemmel ve gerekli bir özellik. Hafıza zaten süper 8gb dahili hafıza mevcut 32gb harici hafıza olmasına rağmen kart'a gerek yok. İnternet hızı tam 10.2mb ve class 33 yani en iyisi desek yeridir. 10.1 flaş player desteklemesi cabası. 300 küsür mb HD oyunlar oynayabilme tabi bu oyuna bağlı 500 de olur, 600 de (: 10.5mm incelikle piyasanın en ince telefonlarından. Söylenicek şey daha çok var, ama bu kadarı kafi. Eksiklikleri ise en başta otofokus olmayışı(ama 8mp bu açığı fazlasıyla kapatıyor. Emin olun.) Tabi ki hdmı çıkışı da olsa iyi olurdu hız konusu tartışılmaz symbian yettiği kadarını koymuş göz boyamamış. Son sözüm; 'Ben herkezin elinde olan bir telefon istemiyorum.' diyorsanız, yani Nokia'nın dediği gibi 'TARZINI KONUŞTUR' (: C7 tam size göre...

• Beğen
Tepkiler: mustafa603 ve turkaydin

pRime.

pRime.

Üye
Hayırlı olsun arkadaşım, iyi günlerde kullan. :oke:

buse_044

buse_044

Üye
hayırlı olsun :oke:

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Barış alabilmişsin sonunda :ehe Mobil bilgisayarın

Chicago Made

Chicago Made

Üye
Öncelikle güle güle kullan kardeşim hayırlı olsun.Hem 5800'ı hem de C7 kullanmış biri olarak C7 'nin 5800 göre +ları neler?:allalla:

Starsley

Konu Sahibi
Öncelikle herkeze teşekkür ederim saolun 5800 a göre artı çok nerden başlimki:) dokunmatik ekran inanılmaz hassas c7 de 5800 basmam gerekiyodu ve şu çok önemli amoled ekran bambaşka bi deneyim süper netlik ve canlılık var ekranda ve 0.3 inçlik farklılık göze çarpıyo önden iphone tarzı görünüyo özellikle çok ince bi akıllı telefona göre yani arada çok fark var 5800 la anlatılmaz yaşanır. Ama şunu çözemedim otofokusun yokluğu hiç anlaşılmıyo fotoğraflar mükemmel kalitede onu anlamadım.

nokia hastası

Üye
nokia işi geliştirdi otofokus olmasa nolcak sonradan resmi işliyor otofokus deneyimini sunuyor

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
otofokus sadece resmin odaklanması ile ilgili bişey otofokus olmayan bir cep telefonunda elini titretmeden çekersen zaten gene en üst kaliteyi yakalarsın. C7'de fixed focus var ama ne olduğu hakkında tam olarak bir fikrim yok.

kartal334

kartal334

Üye
Kardeş hayırlı olsun bende C7 aldım ve resmen duygularıma tercüman olmuşsun , kesinlikle harika bi telefon.Herkez yazmış donuyor kasıyor bilmem ne , alalı bir hafta oldu ve telefonun tüm özelliklerini kullandım,güncellemelerini yaptım program,oyun,tema yükledim nazar değmesin :D bir kere takılmadı.
Bende Siyah C7 aldım ama beyaz daha hoş gelmeye başladı :D Kasa değişimi yapılabiliyomu ?

Starsley

Konu Sahibi
Eyw saol kasa deişimi yapılabiliyor.

kartal334

kartal334

Üye
sağolasın

alahan31

Üye
slm birader ben de de c7 var yeni aldim ben interneti evden wlanla kullaniyorum ama bu wlan hep acik hic kapanmiyor nasil kapatabilirim acaba,bana mail atarsan sevinirim [email protected]

Starsley

Konu Sahibi
Arkadaşım ayarlardan bağlantıya girip wlan a gir. Ayarlardan wlan ağını göster seçeneği var onu asla yap böylece açık kalmaz.

dr_lunata

Üye
slm ben de c7 alanlar kervanına katıldım. bir sorun dışında bir şikayetim yok telefondan canavar gibi. tek sorunum wi fi bağlantısıyla alakalı. bir tek ilk defa wi fi ye bağlandığım yerde kablosuz interneti kullanabiliyorum.bunun dışında hiç bir şekilde wi fi ye bağlanamıyorum. yanımda dandik samsung modelleri bile nete bağlanırken ben bağlanamıyorum...bu sorunu nasıl çözebilirim? son gittiğim kafede 3 çubuktan 2 çubuğu çekiyor gösteriyordu,az geliyordur diye modemin yanına gittim 3 çubukta dolu gösterdi ama yine bağlanmadı.lütfen bilgisi olan varsa bana yardım etsin...

Pooodolski

Pooodolski

Üye
C6-01'den farkı nedir?

Starsley

Konu Sahibi
Ekran büyüklüğü, dahili hafıza ve kasası daha iyi fark bunlar ama araştırmadım biraz daha fark olması lazım

Siyah.

Siyah.

Üye
Kardeş hayırlı olsun bende C7 aldım ve resmen duygularıma tercüman olmuşsun , kesinlikle harika bi telefon.Herkez yazmış donuyor kasıyor bilmem ne , alalı bir hafta oldu ve telefonun tüm özelliklerini kullandım,güncellemelerini yaptım program,oyun,tema yükledim nazar değmesin :D bir kere takılmadı.
Bende Siyah C7 aldım ama beyaz daha hoş gelmeye başladı :D Kasa değişimi yapılabiliyomu ?

nazar değmesin kardeşim dikkat :ehe

ya bende alacağım ama korkularım o paraya telefon hakkını veriyormu ?

Starsley

Konu Sahibi
Ben aldım hakkını veriyor tabi vermezmi ne istersen var telefonda

yarbay58

Üye
kardeş benimde haşuma beyazı gitmeye başladı, alırken beyaz kalmamıştı değişim oluyormu acaba kasada fiyatı ne kadar.

Takipçi Satın Al

Üst Alt