HTC, One S9 Modelini Resmi Olarak Duyurdu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
HTC, One S9 Modelini Resmi Olarak Duyurdu
HTC, One serisinin en son akıllı telefonu HTC ONE S9’u bugün tanıttı. One ailesinin en yeni üyesi HTC ONE S9, ikonik tek parça metal gövde tasarımına ve son teknoloji akıllı telefon deneyimini sağlayacak çok sayıda gelişmiş özelliğe sahip.

Her detayı olağanüstü kameralar ile çekin

Fotoğrafçılık, her akıllı telefon deneyiminin ayrılmaz bir parçası. Hem günlük fotoğraflar çeken sıradan kullanıcılar, hem de anlık çekimler yapmaya meraklı profesyoneller için, HTC One S9 kamera ihtiyaçları ne olursa olsun kullanıcılara gelişmiş özellikler sunuyor. 13MP arka kamerası, loş ışık altında veya hareketli anlarda dahi keskin, dengeli ve son derece net fotoğraflar elde etmeye yardımcı olmak üzere, 0,125 milisaniye içinde el hareketini tespit edebilen, bugüne kadarki en gelişmiş OISteknolojisini içeriyor.

HTC ULTRAPIXEL ön kamera, hemen her ortamda detaylı selfie’ler çekmenize imkan vermek üzere piksel başına 3 kata kadar daha fazla ışık yakalayarak arka kamerayı son derece iyi şekilde tamamlıyor. HTC One S9 ultra geniş açılı objektifiyle manzarayı her yönüyle yakalamaya imkan veriyor. Kolay kullanılabilen düzenleme araçları ile fotoğrafları kusursuz hale getirmek de çok basit. Dinamik Algılama Motoru, mükemmel çekimi ilk seferinde yapabilmek için renk tonlarını otomatik olarak dengeliyor. Deneyimli fotoğrafçılar, pozlama düzeylerinden beyaz dengesine kadar, fotoğrafları düzenlemeyi kolaylaştıran RAW görüntü işleme yoluyla profesyonel bir dokunuş ekleyebiliyorlar. Bu özellik, görüntülerin neredeyse gerçek yaşamdaki kadar canlı renklere sahip olduğu daha keskin ve daha net fotoğraflar sunuyor.



Video çekimlerinde ise geçmişe bakıp önemli anları hatırlayabilmek için Hyperlapse’i kullanmak mümkün. Bu özellik görüntüleri 12 kata kadar hızlandırmaya imkan vererek profesyonel görünümlü hızlandırılmış videolar yaratmaya imkan veriyor. Üstelik, Hyperlapse özelliği kamera yazılımı ile dahili geldiğinden, kullanıcılar her yerde, her an hızlı işleme ve sorunsuz videoların keyfini çıkartabiliyor.

HTC One S9 Teknik Özellikleri:
  • 5.0 inç Full HD (1920 × 1080) 443ppi Super LCD ekran
  • Gorilla Glass
  • Mediatek Helio X10 yonga seti
  • HTC Boom Sound ve Dolby Audio
  • Bellek: 16GB Depolama / RAM: 2 GB
  • Artırılabilir Hafıza: 2TB'a kadar microSD
  • ön Kamera: HTC Ultra Pixel 2 MP
  • Arka Kamera: 13 MP, autofocus, BSI sensor, OIS, ƒ / 2.0, 4K video kaydı
  • 2.840 mAh batarya
Şık ve konforlu tasarım

HTC ONE Ailesi’nin mirasını kaldığı yerden devam ettiren HTC ONE S9’un kusursuz tasarımının merkezinde bulunan, çift renkli tek parça metal gövde sayesinde ortaya şık, sağlam ve konforlu bir yapı çıkıyor. Süper ince çerçeveli 5 inç Full HD Corning Gorilla Glass ekran, fotoğraflara göz atmak veya mükemmel kalitede videolar izlemenize yardımcı olacak netlik ve dayanıklılığı sunuyor.

Ayrıcalıklı bir video deneyimi için ise Dolby Audio Surround Sound özellikli HTC BOOMSOUND hoparlörler 5.1 surround ses efektini yeniden yaratarak film izlerken veya en müzik dinlerken kulaklıklı veya kulaklıksız olarak sinematik kalitede ses sağlıyor. Bunların tümü, ele rahatça oturan 10,09mm kalınlığındaki gövdeye sığıyor. Ayrıca, akıllı telefonun gitgide günlük yaşamınızın merkezindeki yerleştiği günümüzde, HTC ONE S9 ana kamerayı koruyan çizilmeye dayanıklı Safir Cam objektif kapağı ile çarpmalara dayanacak şekilde üretildi.

HTC SENSE: Daha akıllı, daha kişisel bir deneyim

HTC ONE S9, HTC SENSE’in zengin fonksiyonelliği ve Google’ın Android 6 yeniliklerinin en iyi özelliklerini birleştirerek kullanıcı kimliğini tam olarak yansıtan bir akıllı telefon yaratmaya imkan veriyor.

HTC SENSE Giriş, ofisteyken iş ile ilgili uygulamalara anında ulaşmanız, evdeyken de en sevdiğiniz oyun ve uygulamaların parmaklarınızın ucunda olabilmesi için bu uygulamaları bulunduğunuz yere göre otomatik olarak gösteriyor. Bu kişiselleştirilebilen deneyim, HTC BLINKFEED ile daha da zenginleştirilerek her yerde ve her zaman en son haber ve olayları, sosyal mesajları, yemek tavsiyelerini ve daha fazlasını sunuyor. Bu kişiye özel deneyim, akıllı telefonun merkezine en sevdiğiniz fotoğrafı yerleştirmenize imkan veren popüler HTC Temalar uygulaması ile tamamlanıyor. Tek yapılması gereken, fotoğrafı seçmek; HTC Temalar, duvar kağıdından renk yelpazesine, fontlardan uygulamalara kadar akıllı telefonunuzun görünümünü buna uyacak şekilde akıllıca dönüştürüyor.

Aksesuarlar ve bulunabilirlik

HTC ONE S9, üç göz alıcı renk alternatifi sunuyor: Kurşun Gri, Gümüş-Altın ve Altın-Altın.
HTC, One S9 Modelini Resmi Olarak Duyurdu
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Ultra Pixsel Kamera Olayını Biraksa Çok İyi Olacak
 


Üst Alt