Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

NNBYRM

Üye
nokia c5 03 kullanıyorum. multimedya mesajlarım arkadaşıma gitmiyor. gönderiliyor diyo ama en son telefonu kapatıp açmak ve mesajı iptal etmek zorunda kalıyorum. Onun da mesajı bana gelmiyor. aslında 2 gün önce o bana ben de ona multimedya mesajı atmıştım, bi sorun olmamıştı. Ayarlarla da oynamadım. Bunun sebebi nedir?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
cfw yüklemek içn ne yapmalıyım

Buraya göz atabilirsin.
Symbian S60v5 Sistem Modifikasyon

Ayrıca burdaki arkadaşlar sana yardımcı olurlar cfw için

- - - Eklendi - - -

nokia c5 03 kullanıyorum. multimedya mesajlarım arkadaşıma gitmiyor. gönderiliyor diyo ama en son telefonu kapatıp açmak ve mesajı iptal etmek zorunda kalıyorum. Onun da mesajı bana gelmiyor. aslında 2 gün önce o bana ben de ona multimedya mesajı atmıştım, bi sorun olmamıştı. Ayarlarla da oynamadım. Bunun sebebi nedir?

operatör kaynaklı olabilir. Müşteri temsilcisine sorunu iletebilirsin.
Ayrıca müşteri hizmetlerinden MMS ayarlarını kontrol ettir veya ayarları tekrar yükle

NNBYRM

Üye
Ayarları tekrar nasıl yükleyebilirim? İnternetten araştırıyorum ama bulamıyorum

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Ayarları tekrar nasıl yükleyebilirim? İnternetten araştırıyorum ama bulamıyorum

Hangi operatörü kullanıyorsan o operatörün müşteri hizmetlerini ara
Hem sorunun neyden kaynaklandığını öğrenebilirsin.
Ayarlardan olmayadabilir.

Ayarları sett. wizard programı ilede yapabilirsin.

muhodo

muhodo

Üye
Arkadaslar C5-03um var ve birşeyler indirmek istiyorum fakat bi türlü indirme gösterimi çıkmıyor ne yapmalıyım

mgokeratc

Üye
selam
c5-03 telefonumu; samsung 40d6500 smart tv kumandası olarak kullanabilir miyim ? Android telefonlar oluyormuş diye duydum ama c5-03 olur mu kullanan var mı ? teşekkürler

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Arkadaslar C5-03um var ve birşeyler indirmek istiyorum fakat bi türlü indirme gösterimi çıkmıyor ne yapmalıyım

opera kullan

- - - Eklendi - - -

selam
c5-03 telefonumu; samsung 40d6500 smart tv kumandası olarak kullanabilir miyim ? Android telefonlar oluyormuş diye duydum ama c5-03 olur mu kullanan var mı ? teşekkürler

C5-03 te kızılötesi yok
O nedenle olmaz

mgokeratc

Üye
teşekkürler
internet üzerinden kullanamam mı tv internete bağlanıyor kablosuz modem aracılıyla android kullanabiliyormuş

Emrgncy

Emrgncy

Üye
teşekkürler
internet üzerinden kullanamam mı tv internete bağlanıyor kablosuz modem aracılıyla android kullanabiliyormuş

O konuda bilgim yok... :bilmm

Öyle bir program da duymadım hiç.

raraboma

raraboma

Üye
c5-03 e dungeon hunter 3 yükledım oyun dokunmatık ama telefon oyun konsolu acıyor oyun konsolunu nasıl kapata bılırım.Şimdiden :tşk:

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
arakadaşlar telefonuma[h=1]WhatsApp Messenger ı kurdum nasıl kulanıcam yardım edebilirmisiniz[/h]

ecz59

Üye
mesajları gerı getırme programı lazım tesekkurler

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
arakadaşlar telefonuma[h=1]WhatsApp Messenger ı kurdum nasıl kulanıcam yardım edebilirmisiniz[/h]

telefon numaranı isteyecektir. Numaranı yaz. Daha sonra karşına uygulananın menüsü çıkacak. En üstteki menüyü açarak rehberini görebilirsin. Uygulamayı kullanlarda farklı bir belirti var görmek zor değil :D

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye

telefon numaranı isteyecektir. Numaranı yaz. Daha sonra karşına uygulananın menüsü çıkacak. En üstteki menüyü açarak rehberini görebilirsin. Uygulamayı kullanlarda farklı bir belirti var görmek zor değil :D

teşekkürler bide angery birds oyunu varmı formda baktım sıs dosyası değil yükleyemiyorum yardım edin lütfen şimdiden:tşk:

• Beğen
Tepkiler: Metalci Melek

zdebre

Üye
bugün telefonumun dokunmatiği bozuldu arkadaşlar. arabadan alıp cebime koyup eve geldim ve baktım dokunmatiği çalışmıyordu. telefon düşmedi, herhangi bir hasar almadı. durup duruken dokunmatiği bozuldu. alttaki 3 tuş ve yandaki tuşlar çalışıyor fakat ekranı hiç bir dokunmayı algılamıyo. defalarca kapatıp actım ama sonuç vermedi. telefonu alalı 1 buçuk yıl olacak. garantiye versem yapılır mı ev ne kadar zamanda gelir telefon?
zaten sıkılmıştım yavaşlığından hantallığından ekranından para iadesi yapmazlar değil mi? :D

pascal1

pascal1

Üye
Ana ekranda notlarımı görebilir miyim?Teşekkürler.

sertacusta

sertacusta

Üye
benim telin ahizesinden ses gelmiyor hoparlörü açınça ses geliyor ama ahizeye geçince hiç ses yok ne yapmalıyım

Üst Alt