Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

xboy44

Üye
selam dün c5-03 e phoneix le flash attım usb kablosu yarı çıktı flash atılmadı yeniden denedim yüklendi ama tel açılmıyor kaç kere denedim ölü flash felan varmış yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar size zahmet...

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Nokia C5-03 Cihazımın kilit tuşunun üst kısmı(ses tuşu ile kilit tuşu arasında yer alan kısım)ilk önce çatladı sonra kırıldı düşürmediğimden de emini ne yapmalıyım bilgilendirirseniz sevinirim ..

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Nokia C5-03 Cihazımın kilit tuşunun üst kısmı(ses tuşu ile kilit tuşu arasında yer alan kısım)ilk önce çatladı sonra kırıldı düşürmediğimden de emini ne yapmalıyım bilgilendirirseniz sevinirim ..

Garantisi devam ediyorsa servise götür...

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Birde telefonumu garantiye nasıl göndereceğim. ?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Birde telefonumu garantiye nasıl göndereceğim. ?

Bulunduğun ilde servis yoksa kargo ile gönderiyorsun ama tam detayını bilemiyorum, O bilgiyi göndereceğin servise telefon ederek öğrenebilirsin..

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Aslında telefonumdan çok memnunum ama o kırık beni gıcık ediyor..

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Software95

Merhaba arkadaşlar ben babamın telefonuna FP2 kurcam kurmadan önce nokia suite ile rehber gibi önemli olanları yedekledim.CFW yükledikten sonra bu yedeği tekrar geri alabilirim rehberi notları flen?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Merhaba arkadaşlar ben babamın telefonuna FP2 kurcam kurmadan önce nokia suite ile rehber gibi önemli olanları yedekledim.CFW yükledikten sonra bu yedeği tekrar geri alabilirim rehberi notları flen?

Aynı Şekilde Yedeklediğin Yerin Bir Altında Geri Yükle Var Ordan Ayrıca Numaraları Rehbere Kaydederseniz Yazılımı Atsanız Bile Silinmez

• Beğen
Tepkiler: Software95
huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
c5-03 telefonum var ve hor kullandığımdan dolayı baya bi çizildi dış yüzeyi servise göndersem ne kadara değiştirirler en azından servis garantisi içinde değişsin

hery67

Üye
telefonum artık 5 dakikadan uzun mp4'leri indirmiyor format attım,orjinal ayarlara döndürdüm yine de olmuyor bi yardım

rq7atakan

Üye
C5 mde arka hoparlörden ses aşırı cızırtılı geliyor n'apmam lazım

Emrgncy

Emrgncy

Üye
telefonum artık 5 dakikadan uzun mp4'leri indirmiyor format attım,orjinal ayarlara döndürdüm yine de olmuyor bi yardım

mp3 ü indirdiğin siteden kaynaklana bilir, Başka bir tarayıcı ile mesela opera ile download et birde..

- - - Eklendi - - -

C5 mde arka hoparlörden ses aşırı cızırtılı geliyor n'apmam lazım

Servise götürmelisin, garanti varsa değiştirirler hoparlörü garanti yoksa ya paraya kıyacaksın yada böyle idare edeceksin...

- - - Eklendi - - -

c5-03 telefonum var ve hor kullandığımdan dolayı baya bi çizildi dış yüzeyi servise göndersem ne kadara değiştirirler en azından servis garantisi içinde değişsin

Ne kadara değiştirirler bilemem ama garanti kapsamına girmez, sonuçta kullanıcı hatası...

hery67

Üye
Aynı siteden 40 dakikalık mp4 indiriyordum.Telefonda fazlalık dosyaları silince bu hale geldi, opera da kullandım fayda etmiyor.Güncellemeri yok eden(yani hakiki anlamda fabrika ayarlarına döndüren )format hangisidir?Saygılarımla.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Aynı siteden 40 dakikalık mp4 indiriyordum.Telefonda fazlalık dosyaları silince bu hale geldi, opera da kullandım fayda etmiyor.Güncellemeri yok eden(yani hakiki anlamda fabrika ayarlarına döndüren )format hangisidir?Saygılarımla.

Telefona hard format atacaksın o zaman
Öncelikle rehber, mesaj, galeri gibi tüm bilgilerini yedekle
Sonra telefon kapalı iken
Ses açma tuşu + Kilit tuşu + Yeşil tuş + Kırmızı tuş

Hepsine aynı anda telefon açılıp Nokıa yazısı çıkana kadar bas,
Sana tavsiyem önce ses açma, kilit tuşu ve yeşil tuşa bas parmaklarını onların üzerinden kaldırmadan kombinasyonu tamamlamak için kırmızı tuşa bas, bu şekilde kırmızı tuşa önce basıp telefonun normal açılmasını engellemiş olursun...

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Ahize çalışmıyor bunu telefonun içini açmadan ve garantiye göndermeden düzeltebilir miyim?

kalemoglu

Üye
nokia c5 03 ümde gecn maxicep te gezerken modlama gördüm ama nasıl bişe oldugunu anlamdım nasıl yapılıyor bir söylermisiniz anlatırmsınız

Secret26

Secret26

Üye
Kardeş S.a bende c5-03 var açılırken kırmızı tuşa basılı tutuyorum önce titriyor 3 saniye sonra birdaha uzunca basınca açılıyor bu kadar bekletıyor yanı onu nasıl duzeltırız

Üst Alt