Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

remixerio

Üye
galiba *#7073#kodu ile ayarlar>telefon>telefon yönetimi>orgınal tel.ayarları aynı şey.eğer öyleyse o yolu da denedim ancak sadece tlf ayarlarım değişti

remixerio

Üye
tamam üstad dediğin gibi *#7370#yaptım ilk günkü gibi oldu.çok teşekkürler.tlf cıncık gibi oldu:-)

---------- Eklendi @ 22:53:58 ---------- Yazıldı @ 22:53:31 ----------

tamam üstad dediğin gibi *#7073#yaptım ilk günkü gibi oldu.çok teşekkürler.tlf cıncık gibi oldu:-)

barissilay

Üye
ya c5-03 kullanıyorum. Çektiğim videoları kesik kesik çekiyor. Donuyo 2 saniye devam ediyo çekerken tekrar tekrar oluyo bu. Ve çektiğim videoyu izleyemiyorumda yine donuk donuk gôsteriyo.

rido784

Üye
Fertile Ceres Cfw yüklü C5-03'üm var. C2Z yamasıyla telefonuma efekt atmak istiyorum ama yamayı aktif ettikten sonra "effects" klasörünü "c:/resource" ye atamıyorum. Bir çözüm bulabilir misiniz şimdiden teşekkürler.

NNBYRM

Üye
teşekkür ederim, toplantı ayarlarını bozmuştum zaten ama yaptım sağolun :))

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
tamam üstad dediğin gibi *#7370#yaptım ilk günkü gibi oldu.çok teşekkürler.tlf cıncık gibi oldu:-)

---------- Eklendi @ 22:53:58 ---------- Yazıldı @ 22:53:31 ----------

tamam üstad dediğin gibi *#7073#yaptım ilk günkü gibi oldu.çok teşekkürler.tlf cıncık gibi oldu:-)

rica ederim

hizvolkan

Üye
(Öncelikle yazıldıysa kusura bakmayın, 143 syf.'dan 40'ını inceleyebildim)
-Ev ekranından, e-posta bildirimi kalkıyor ama Wlan taraması kalkmıyor. Diğer ev ekranı seçeneklerine geçmeden bu kalkabilir mi ?
-Şarj seviyesini Android'lerdeki gibi %'li olarak görebilme şansımız var mı? %5 bile ilerlese yeterli benim için.
-X-plore vb. programda mesajlara gelen dosyayı, hangi klasörlerde bulabiliriz?

+Şahsi tavsiyem SPB Mobile Shield kullanın. HTC teması gibi. Yeni telefon almış gibi hissedeceksiniz ;) tek dezavantajı tema gibi olmadığından biraz fazla şarj yiyiyor.

baykarizma_61

baykarizma_61

Üye
arkdaşlar cwf atarken hata oluştu yada ben yapamadım telefon acılmıyor
hata ile ilgili resim burda yardımcı olursanız sevinirim :(

pantelli

Üye
merhaba telde yazılım güncelice.üstüne tıklıyom başlat diom olmuyo nedn olabilir

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
merhaba telde yazılım güncelice.üstüne tıklıyom başlat diom olmuyo nedn olabilir

yazılım güncellemeye gel güncelleyeceklerini şeç sonra seçeneklerden güncelleme başlat de olur

hizvolkan

Üye
En güzeli USB ile PC Suite'a bağla, oradan güncellemeleri bul ve yönergeleri adım adım izle

Atakanbasturk

Üye
144 sayfayı tek tek okuyamadım kusura bakmayın ama birşey soracağım. Mesaj geldiğinde ekranda 1 mesaj alındı yazıyor. Onun yerine gönderen kişinin isminin ya da numarasının yazması mümkün değil midir? Bunun için varolan herhangi bir ayar veya program var mı?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
144 sayfayı tek tek okuyamadım kusura bakmayın ama birşey soracağım. Mesaj geldiğinde ekranda 1 mesaj alındı yazıyor. Onun yerine gönderen kişinin isminin ya da numarasının yazması mümkün değil midir? Bunun için varolan herhangi bir ayar veya program var mı?

iSMS programı var. Forumda bulabilirsin

raraboma

raraboma

Üye
Öncelikle merhaba. Benım c5 03 deki sıkıntım;güç tassarrufu modunu acmak ıstemem.Ama guc tasarrufu modunu bulamıyorum.Bu konuyla ilgili yardım ederseniz sevinirim.Şimdiden :tşk:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Öncelikle merhaba. Benım c5 03 deki sıkıntım;güç tassarrufu modunu acmak ıstemem.Ama guc tasarrufu modunu bulamıyorum.Bu konuyla ilgili yardım ederseniz sevinirim.Şimdiden :tşk:

Öyle Bir Mod Yok

raraboma

raraboma

Üye
Öyla bir şübhem vardı.Ama Nokıa'da bunu gercekten beklemıyordum.Eski 6303 özledim :dry:

yasampınarım

Üye
serfitika hatası veriyor. uygulama yükleyemiyorum. ne yapmam gerekiyor. yardımcı olur musunuz ?

Üst Alt