By_GaBLiN
Üye
serfitika hatası veriyor. uygulama yükleyemiyorum. ne yapmam gerekiyor. yardımcı olur musunuz ?
http://www.maxicep.com/symbian-3-si...klendi-belle-anna-s-3-s60v5-s60v3-548914.html
serfitika hatası veriyor. uygulama yükleyemiyorum. ne yapmam gerekiyor. yardımcı olur musunuz ?
arkadaşlar telefonuma Nokia-Battery-Monitor indirdim kurdum ama bulamıyorum
arkadaşlar telefona hard reset attım ama kilit kodu istiyor.12345 denedim olmadı nasıl çözebilirim
Symbian hacklendi! Ek sitesine giriyorum NortonHackSymbianLDDyi yüklüyorum ama yüklemenin sonunda güncelleştirme hatası alıyorum ben telefonumu sertifikalayamayacakmıyım lütfen yardım edin symbian ailesi...![]()
![]()
![]()
:P
Kusura bakma ama soft format nasıl oluyor?
Telefonuna hack öncesi bir soft format at, Muhtemelen daha önceden yüklü bir antivirüs programın vardır.
Ya antivirüs programı varsa onu kaldır tekrar dene yada soft format at
Kusura bakma ama soft format nasıl oluyor?
Saol İnşallah olur Bıkmıştım artık Sertifika Hatasından.
opera mini ve navigasyon açıkken hafıza dolu diye uyarı geliyor ve kullanmadığım uygulama kapanıyor. neden olabilir ve ne yapmam gerekli?
Tema değil de "shell" adı verilen programlar var. Tema gibi ama program gibi çalışıyor. SPB Mobile Shield'ı bu konuda şiddetle öneririm. Hem widget ekleme, 3-5-7 ev ekranı sağ-sola, 1-2-3 yukarı aşağı ev ekranı gitme özelliği vs. sürüyle özelliği var. Telefonu yeniden almış gibi olacaksınc5-03 te ev ekranı 3 parça ayırıpta widget ekleyeceğimiz bir ev ekranı teması varmı?
Ama tek dezavantajı, program gibi çalıştığından biraz daha şarjın az gidiyor.cwf ile owf farkı nedir?