Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

raraboma

raraboma

Üye
Nokıa c5-03 için indirdiğim bazı oyunları çalıstırmıyo;örneğin asphalt 5 hd game,asphalt 6 hd game,the avatar hd game...Bunları neden çalıstırmadığını merak edıyorum youtubede gorduğun videolarda;c5-03le bu tur oyunlar oynanıyor.Yardımcı olursanız sevinirim

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
arkadaşlar telefonuma Nokia-Battery-Monitor indirdim kurdum ama bulamıyorum

sefxx

Üye
arkadaşlar telefona hard reset attım ama kilit kodu istiyor.12345 denedim olmadı nasıl çözebilirim

warriorname

warriorname

Üye
Symbian hacklendi! Ek sitesine giriyorum NortonHackSymbianLDDyi yüklüyorum ama yüklemenin sonunda güncelleştirme hatası alıyorum ben telefonumu sertifikalayamayacakmıyım lütfen yardım edin symbian ailesi... :( :( :( :( :P

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Symbian hacklendi! Ek sitesine giriyorum NortonHackSymbianLDDyi yüklüyorum ama yüklemenin sonunda güncelleştirme hatası alıyorum ben telefonumu sertifikalayamayacakmıyım lütfen yardım edin symbian ailesi... :( :( :( :( :P

Telefonuna hack öncesi bir soft format at, Muhtemelen daha önceden yüklü bir antivirüs programın vardır.

Ya antivirüs programı varsa onu kaldır tekrar dene yada soft format at

warriorname

warriorname

Üye

Telefonuna hack öncesi bir soft format at, Muhtemelen daha önceden yüklü bir antivirüs programın vardır.

Ya antivirüs programı varsa onu kaldır tekrar dene yada soft format at
Kusura bakma ama soft format nasıl oluyor?

warriorname

warriorname

Üye
Saol İnşallah olur Bıkmıştım artık Sertifika Hatasından.

mfdrn

mfdrn

Üye
c5-03 te ev ekranı 3 parça ayırıpta widget ekleyeceğimiz bir ev ekranı teması varmı?

samet0311

samet0311

Üye
opera mini ve navigasyon açıkken hafıza dolu diye uyarı geliyor ve kullanmadığım uygulama kapanıyor. neden olabilir ve ne yapmam gerekli?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
opera mini ve navigasyon açıkken hafıza dolu diye uyarı geliyor ve kullanmadığım uygulama kapanıyor. neden olabilir ve ne yapmam gerekli?

Ram kaynaklıdır. Telefonuna Ram blow yükle, ramı rahatlat. Ama sonuçta oda ramı rahatlatmak için arka planda çalışan uygulamayı kapatır.

hizvolkan

Üye
c5-03 te ev ekranı 3 parça ayırıpta widget ekleyeceğimiz bir ev ekranı teması varmı?
Tema değil de "shell" adı verilen programlar var. Tema gibi ama program gibi çalışıyor. SPB Mobile Shield'ı bu konuda şiddetle öneririm. Hem widget ekleme, 3-5-7 ev ekranı sağ-sola, 1-2-3 yukarı aşağı ev ekranı gitme özelliği vs. sürüyle özelliği var. Telefonu yeniden almış gibi olacaksın :) Ama tek dezavantajı, program gibi çalıştığından biraz daha şarjın az gidiyor.

y_ka

Üye
c5-03te video çekerken bi problem yok ama oynatırken sürekli görüntü takılıyo yani bozuk kaydediyo videoyu.kaliteyi düşürdüm ama gene aynı..

samet0311

samet0311

Üye
cwf ile owf farkı nedir?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
cwf ile owf farkı nedir?

Öncelikle cwf ve owf değil, cfw ve ofw.

Ofw = Original Firm Ware ( orjinal yazılım) Telefonun kendi orjinal yazılımıdır.

Cfw = Custom Firm Ware (Özel yazılım) crackerlar tarafından orjinal yazılım üzerinde değişiklik yapılarak oluşturulmuş yazılımdır.

samet0311

samet0311

Üye
cfw yüklemek içn ne yapmalıyım

Üst Alt