Nokia C3 Bilgi Soru istek Destek Sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

metinoktay20

Üye
Arkadaşlar merhaba.
Bugün Nokia C3 aldım.
Mp4 videolarını çalıştıran bir programa ihtiyacım var
Yardımcı olur musunuz?

ricopasaa

Üye
ya beyler bu sohbette msnden bi kaç gün öncesine kadar çok rahat konuşabiliyordum fakat şmdi bağlanamıyorum 1-2 gündür geçici servis sorunu kod 500 diyo bağlanmıyo sorun sadece bndemi yoksa yaşayanlarda varmı bu sorunu..

pcde msn açıkken telden girince pc dekini kesiyo ama bağlanmıyo

burhan5555

Üye
meraba arkadaslar ben c3 00 yenı aldım avea hattından paket yaptım yalnız ınternete gıremıorum wlan dan denedıgımde gırıodurm yapılandırma ayarlarını manuel yaptım musterı hızmetlerındende aldım kaydettım olmuor fabrıka ayarlarınada dondum sorun devam edıor acıl yardımmmmm!!

burhan5555

Üye
hacı biriniz bakın be

blazedanger35

Üye
abi *100# den ayarları almayı deniyebilirsin.

metinoktay20

Üye
Yardım edecek kimse yok mu arkadaşlar?

Arkadaşlar merhaba.
Bugün Nokia C3 aldım.
Mp4 videolarını çalıştıran bir programa ihtiyacım var
Yardımcı olur musunuz?

ckarac

Üye
arkadaşlar c3 telefonda işlem kaydı listesini silemiyorum 5 tane numara sabit kaldı silinmiyor sürüm güncelledimm fabrika ayarlarına dönüş yaptım olmadı nasıl hard format atılır yardımcı olun lütfen

sanenec

Üye
slm. bende yeni C3 aldım. herşey süper iyi hoş ama arama ve msj engelleme programı bilen bulan var mı acaba????? S60 için olanları önermessenis sevinirimm ;)

batuone

Üye
bende bu telefondan alcam sırf klavye ve wlanı olduğu iiçin diğer özelliklere gerek yok sizce iyimi internete girmek rahatmı :hmmm

farukozer4444

farukozer4444

Üye
slm. bende yeni C3 aldım. herşey süper iyi hoş ama arama ve msj engelleme programı bilen bulan var mı acaba????? S60 için olanları önermessenis sevinirimm ;)
bu tel için engelleme olmaz zaten. ben de kullanıyorum ama s40 lara böyle teknik şeyler çok yok.
bende bu telefondan alcam sırf klavye ve wlanı olduğu iiçin diğer
özelliklere gerek yok sizce iyimi internete girmek rahatmı :hmmm
çok güzel bi telefon almalısın..

ricopasaa

Üye
ya beyler bu sohbette msnden bi kaç gün öncesine kadar çok rahat konuşabiliyordum fakat şmdi bağlanamıyorum 1-2 gündür geçici servis sorunu kod 500 diyo bağlanmıyo sorun sadece bndemi yoksa yaşayanlarda varmı bu sorunu..

pcde msn açıkken telden girince pc dekini kesiyo ama bağlanmıyo

byler bi yardım edin ya

serhat1813

Üye
mrb arkadaşlar ben iki ay önce NOKİA C3-oo aldım ilk başta sürümü normaldi sonra Vo7.2o yaptım keşke yapmasaydım telefonda internet pakedi war ebuddy giriyorum kullanıcı adım şifrem falan war WLAN dan dogru girio ama internet pakedinden girmio bunu yazıo(GPRS uygun olmadıgında telefon otamatik olarakkardedilen WLANs kullan.dewam) yazıo lütfen yardım edin pişman olacam telefonu aldıgıma

canizci

Üye
beyler acil yardım edin.ben normal tarayıcıdan wirelessla nete girmek istiyorum her defasında wapla baglanmaya çalışıyo.nasıl değiştircem ben bunu.nete giremiyorum.bi tek face e flan kendi programıyla giriyorum.

farukozer4444

farukozer4444

Üye
mrb arkadaşlar ben iki ay önce NOKİA C3-oo aldım ilk başta sürümü normaldi sonra Vo7.2o yaptım keşke yapmasaydım telefonda internet pakedi war ebuddy giriyorum kullanıcı adım şifrem falan war WLAN dan dogru girio ama internet pakedinden girmio bunu yazıo(GPRS uygun olmadıgında telefon otamatik olarakkardedilen WLANs kullan.dewam) yazıo lütfen yardım edin pişman olacam telefonu aldıgıma
o , telefonla ilgili değildir. hattınla ilgili. müşteri temsilcisiyle bi konuş derim

--------------- Ekleme ---------------

beyler acil yardım edin.ben normal tarayıcıdan wirelessla nete girmek istiyorum her defasında wapla baglanmaya çalışıyo.nasıl değiştircem ben bunu.nete giremiyorum.bi tek face e flan kendi programıyla giriyorum.
şunu bir dene :
ayarlar - bağlantı ayarları - wlan - internet bağlantısı - 'Önce sor' u seç.......

yağızaygün

yağızaygün

Üye
Allok Video to MP4 Converter diye bi pro var onu dene.

Üst Alt