Nokia C3 Bilgi Soru istek Destek Sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

nokiacüç

Üye
elt42at arkadaşım sence e63 mü c3 mü alayım. yarın gitcem alcam, bi fikrini alayım. wifi olarak 2 model arasında fark var mı? saygılar

elt42at

Üye
Kullanıcı adın ve mevcut görünen telefonun NOKIA C3 :D
sen tercihini yapmışsın sanki :D
Ses kalitesi ve mesaj yazma hızı. Mesaj yazarken tıkanmaması C3 ü, mevcut sistemi ile ciddi bi mesajlaşma telefonu kılıyor. Nokia E63 nerede ise 400MHz hızında ARM11 işlemcisi ve 128MB ram i ile ve S60 işletim sistemi ile PDA statüsüne sokmakta :D
Ya, o kısmı tartışılır işte! Ben C3 kullanıyorum. Gün geçtikçe de alıştım. Bazen keşke E63 alsaymışım dediğim de olmuyor değil. Ve, Nokia nın OVI si de C3 ü de yeni. Bakalım neler getirecek hayatımıza.
Media Markt den 339TL ye almıştım ben. Küçücük şirin kutusunda, üstünde vaydaafon distiribitörlüğü ile getirtildiğini gösteren baskısı :D
Ya, ben bu telefonun Wireless Çekim gücüne bayıldım. Vaydaafon un her yerde çekiyo reklamlarının yanında BİZ GETİRDİK her yerde wireless i çekiyo gibi bi reklamını görebileceğimi sanıyorum :D

nokiacüç

Üye
ya arkadaşlar akşam akşam başınızı ağrıttım ama şu sorumu tekrarlıyorum:
teknosaya, media markta, vodafone bayisine fiyatını sordum. 3 yerden de 349TL cevabını aldım. acaba bunlar bana taksitli fiyatını felan mı söylediler. ben parayı bastırıp cash nakit alcam. teknosanın sitesinde 330TL yazıyor anlamadım gitti.
bu arada sorularıma cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum, telefonlarınız dert görmesin, şarjlarınız bitmesin

KenanK

KenanK

Üye
sa mılllet gecmıs bayramınız mubarek olsun bayram nedenıyle yurt dısındaydın daha yenı geldım kusura bakmayın cvplanmamıs soru yok gıbı forumda sadece bı konu hakkında bana cok maıl gelmıs hem msn hemde update hakkında v 4.60 konusunda tr versıyonu bır yerden ındırmedım lınkı burda

usp kablo ıle yaptım guncelleme FATO uzerınden daha zannedersem tr versıyonu hazır degıl bu telefon ıcın kabloyu almak ıstersenız elektronık marketlerde her telefoncuda olmasada telefoncularda bulabılırsın ıstanbulda oturanlar ıcın bı yardımda bulunıyım sirkecıde dogubank veya ram elektronık olgun gsm lider elektronıkte mevcut konumdadır kabloları fiyatı 15 20 tl arası degısmektedır bılgılerınıze umarım yardımcı olmusumdur
V 4.60 ıle gelenler ılk basta ekolayzer ayarlarıyla oynadıgımda v 4.45 te fazla bı fark hıssetmıyordum ama 4.60 hıssedılıyo o fark ıkıncısı cozunurluk farkı camerada kalıte artmıs gıbı geldı bana telefon acılırken vodofone anımasyonu olmadıgı ıcın acılısta hızlanma

bır baska konu nımbuzz mu ebuddymı ımzamda c3 uyumlu program oyun lınkım var neyı ıstersenız ındırırsınız size tavsıyem telefonun taracıyla ındırmeyın o uzantının sonuna EXT koyuyo bu yuzden telefonda bazen acmama gıbı sorun oluyo ama cozum bende bunu nokıaya ılettım daha cvp gelmedı ben UCWEP kullanıyorum gayet hızlı ve guzel ayrı bır downland manegerle bırlıkte ındırıyorsunuz _jar olarak kaydedıyo dosyayı yenıden adlanıdır dıceksınız ''_jar'' olan yerı ''.jar'' yapıcaksınız bıttı programda depomda yukledıım ucwep v 7.2 7.4de mevcutmus ama ben daha yuklemedım ıstersenız onu yukleyın

bilgiler için saol hocam... demekki güncellendiğinde orjinal sistemine dönüyor... :Dtürkçe demi güncellenen versiyon (4.60)... türkçesi mevcutsa usb kabloyu alır almaz güncellicem.. bu arada turkcell kullanıpta WAP ayarlarını yapamayanlar PMden ulaşabilirler.. detaylı olarak anlatabilirim... ben yaptım kullanıyorum.. bide şu vodafone açılış ve kapanışından kurtulabilirsek süper olacak... bide güncelleme yaptıktan sonra format atmam gerekiyormu...??? formatta veri kaybı oluyormu...???

viran06

viran06

Üye
Arkadaslar daha once forumda bu konu hakkında baslık acmıstım cevap yazan olmamıstı buraya yazmayı uygun buldum bende c300 kulanıyorum acaba telefonda ofice dosyaları nasıl goruntuleyebılırız mesela doc veya baska tur bu konu hakkında yardımlarınızı beklıyorum

ALIENS1299

Üye
Ben Rarı Klasor Haline Çevirip Atmıstımda Ondan Olmamıs Cok Teşekkürler Bilmiyodum Rarla Atılacağını Sağolunn :)) Şimdi Oldu Hepsi :)

undead001

undead001

Üye
Arkadaslar iyi aksam katkilariniza ve emeklerinize saygi diuyuyorum fakat formda konu icinde bazi arkaslarlar telefondan dolayi sikintilarini ve memnuniyetsizliklerini dile getirmis telefonu e63 ile karsilastiranlar 6600 ile karsilastiranlar bazi ozelliklerini elestirenler eksiklerini soyleyenler ve nokia ya amator bi calisma diyenler v.s ilk basta bu telefonun s40 v5 oldugunu hatirlayalim grubuyla karsilastiralim telefon ne oyun telefonu nede muzik telefonu ama ne lakin ses kalitesi oldukca iyi telefon dar gelirli aileler icin uretilen internet telefonu bunuda bilmekte fayda var ek olarak qwerty klavyeli 320x240 ekran cozunurluklu wifilii telefonlarin fiyati ortada bence bu ozelliklere gore baya basarili bi tasarim ve iscilik bi konu hakkinda yorum yaparken bence iyice bi arastirma yapmak lazim yalnisim varsa affola arkadaslar saygilar nami deger by_felix

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Alanlara Hayırlı Olsun Diyorum.
Sorunlar Detaylıca Anlatılmış işte Top 5;
1)Turkcell ayarları:Turkcell Sitesinden 3120c veya Blogtan soru 15 e TIKLAYIN.
2)Hafıza Kartındaki yavaslama Donma:Kartı Biçimlendirin veya Değiştirin.
3)Videoda Donma:Videonun Çözünürlüğünü veya fps Hızına Bakın 25 filan olsun
4)0.facebook Hatası:Operadan değil Bolt veya Ucweb den baglanın.
5)Fiyat:320 Tl fakat bir ara 340 Oldugunu Farkettim.Stoklarla ilgili durum herhal

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
peşin 330tl ye telefonu bugün almış bulunmaktayım akşama telefonla ilgili yorumlarımı yazarım :)

zola1021

Üye
arkadaşlar benı cok endıselendıren bo sorunla karsılastım.3gp film izlerken sureklı tel reset attı.veya bı klasoru baska bı yere tasırkende reset attı.telefonun yanında gelen 2 gb hafıza kartını kullanıyorum.sorun teldemı garantıye vermem gerekıomu yoksa baska yapablcegm bıse varmı

's16

Üye
istanbul capitol alısverıs merkezındekı medıa markette 319 lıra ya aldım

--------------- Ekleme ---------------

s.a beyler ilk başta c3 için yararlı bı sayfa oldugunu belırtmek ıstıorum ve sonrasında sızın yardımlarınızı beklııorum.

1- telefon acıldıktan sonra ekran 3 defa gıdıp gelıo sonradan duzelıo
2- tus kılıdı yaptıktan sonra ................ tuş takı-mını etkınlestır dıe yazı cıkıo takı-mında kı tire neden var onu anlamıs deılm
3- telefonun guncellemesı suan ıcın 4.45 nokıa sayfasında bakıorum 03,36 yazıor forumdan takıp ettıgım kadarıyla 4.60 guncellemesı cıkmıs nokıa nın sıtesınde goremedım nerden cıktı bu guncelleme ?

şimdiden tesekkur ederım

KenanK

KenanK

Üye
orjinal USB kablosunu 10 tl ye aldım... yaklaşık 1 karış uzunluğunda falan.. :D:D şuanda başlattım nokia software updater ile güncellemesine.. prize takılı, SİM Kart ile Hafiza kartı çıkarılmış vaziyette... programın yeni sürümü çıkmış 36.8Mb indiriyor... hadi bakalım hayırlısı...

evet güncellemeye başarı ile başladım..51 mb boyutundaki v4.60 şuanda indiriliyor... umarım sim kart rehberini silmiyordur.. gerçi ovi programı ile yedek aldım herhangi birşeye karşı.. yannız sim kartsız güncelleme yapmıor maalesef..

sistemi indiridk şimdi kurulama geçti. 3dakika kaldı dior.. ve tele reset attı... telin ekran boş beyaz sayfa şeklinde... yannız birşey sölicem vodafone açılışından hala kurtulamadım... hard format atmama rağmen...

veee başarı ile tamamlandı.... ekran görüntüleri aldım paylaşacağım birazdan..

zola1021

Üye
arkdşlar soruma cevap alamadım.forumda araştırdım bıkac arkadsn başına gelms ama benım kart orjınal zaten.yardımcı olursanız ok cok sevnrm sımddn teskrler

nokiacüç

Üye
bursada bu telefonu bulamıyorum arkadaşlar, nereye gittiysem elimizde kalmadı diyorlar. telefonmu az geldi, alıcısı mı çok anlamadım

KenanK

KenanK

Üye
bursada bu telefonu bulamıyorum arkadaşlar, nereye gittiysem elimizde kalmadı diyorlar. telefonmu az geldi, alıcısı mı çok anlamadım

alıcısı aşırı derecede çok...:D bu kadar özellik bu fiyata satılırsa böle olur.. :D:D:D

--------------- Ekleme ---------------

Ve birşey daha keşfettim.. o.facebook.com giriş için artık tarayıcı kullanmayın... arada sırada 50 kuruş alıyo tarayıcıdaki reklamlar vs. için.. aşağıdaki yöntem ile tamamen bedava olarak girebilirsiniz....

Yöntem..

Menü > Müzik > Müziğim > Seçenek > İndirilenler > Adrese git'e girip oraya 0.facebook.com yazıp ulaşırsınız daha sonra adres ve şifreyi girdikten sonra facebook ana sayfasında iken seçenek deyip web servislerine ekle diyeceksiniz.İşlem tamamdır.

Kolay yoldan bir daha girmek için Menü > İnternet > Web servisleri >facebook ana sayfa.

olay budur... nokia standart tarayıcı ile bağlanıyor.. üstelikte çok hızlı bence... en azından türkçe... denemenizi öneririm..

undead001

undead001

Üye
Arkadaslar video izlerken resimlerde dolasirken klasorden klosere dolasirken telefon resetleniyosa ilk olarak karti degistirin kartta sorun olabiliyo bite bicimlerken karti bem fat32 olarak bicimlendirdim sorun ortadan kalkti bilginize orjnal formati fat idi saygilar by_felix

IceQ

IceQ

Üye
S.a Arkadaşlar

Ben c3 u yeni aldım

Herhangi bir kampanyayla almadım teknosadan aldım

Soracagım ufak bir kaç soru var bilgi verirseniz sevinirim.

Öncelikle telefonumdan 0.facebooka giremiyorum avea hat kullanıyorum ama daha önceki telefonumdan girebiliyordum çözümü konusunda yardımcı olursanız sevinirim

C3 tema ve oyunlarını internet uzerinden aradım ancak bulamadım bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim

ve son olarak;

Telefonda kullanabilecegim yararlı program v.s varsa bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim

İyi Forumlar

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
İyi Forumlar
her Mesajın Sag Ustte Numarası var.
*Mesaj No 425 veya 428 i Oku
*435 de olabilir ucretsiz facebook
*prom Oyun Soru cevap icin C3 Blog mevcuttur.(imzama Bakın veya
iyi gunler
Tema icin Mobile9 sitesi var.
Sag ustten önce c3 secmen gerekli sonra Gallery denThemes

umiit_gun

Üye
arkadaşlar sizde de internet tarayıcısı opera mı? ve anasayfaya girdiğimde hep vodafone sitesine giriyor. anasayfa nasıl değiştiriliyor?. şmdden tşkkürler.

hs-yn41

hs-yn41

Üye
merhaba arkadaşlar bende bu telefonu almak istiyorum ama 2 sorun olacak kullanan arkadaşlara, daha önce sorulduysa kusura bakmayaın 47 sayfayı hepsini okuyamadım

ilk sorum; bu telefon ile .doc .exl vb. uzantılı office dosyalarını açabiliyor muyuz?
ikinci sorum ise; genelde cepten facebooka girenler facebooktaki videoları falan açamıyorlar, acaba bu telefon ile açılabiliyor mu?

şimiden Teşekkürler.

Üst Alt