sa mılllet gecmıs bayramınız mubarek olsun bayram nedenıyle yurt dısındaydın daha yenı geldım kusura bakmayın cvplanmamıs soru yok gıbı forumda sadece bı konu hakkında bana cok maıl gelmıs hem msn hemde update hakkında v 4.60 konusunda tr versıyonu bır yerden ındırmedım lınkı burda
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
usp kablo ıle yaptım guncelleme FATO uzerınden daha zannedersem tr versıyonu hazır degıl bu telefon ıcın kabloyu almak ıstersenız elektronık marketlerde her telefoncuda olmasada telefoncularda bulabılırsın ıstanbulda oturanlar ıcın bı yardımda bulunıyım sirkecıde dogubank veya ram elektronık olgun gsm lider elektronıkte mevcut konumdadır kabloları fiyatı 15 20 tl arası degısmektedır bılgılerınıze umarım yardımcı olmusumdur
V 4.60 ıle gelenler ılk basta ekolayzer ayarlarıyla oynadıgımda v 4.45 te fazla bı fark hıssetmıyordum ama 4.60 hıssedılıyo o fark ıkıncısı cozunurluk farkı camerada kalıte artmıs gıbı geldı bana telefon acılırken vodofone anımasyonu olmadıgı ıcın acılısta hızlanma
bır baska konu nımbuzz mu ebuddymı ımzamda c3 uyumlu program oyun lınkım var neyı ıstersenız ındırırsınız size tavsıyem telefonun taracıyla ındırmeyın o uzantının sonuna EXT koyuyo bu yuzden telefonda bazen acmama gıbı sorun oluyo ama cozum bende bunu nokıaya ılettım daha cvp gelmedı ben UCWEP kullanıyorum gayet hızlı ve guzel ayrı bır downland manegerle bırlıkte ındırıyorsunuz _jar olarak kaydedıyo dosyayı yenıden adlanıdır dıceksınız ''_jar'' olan yerı ''.jar'' yapıcaksınız bıttı programda depomda yukledıım ucwep v 7.2 7.4de mevcutmus ama ben daha yuklemedım ıstersenız onu yukleyın