Nokia C3 Bilgi Soru istek Destek Sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

lcax31

Üye
arkadaşlar ben video izleyebiliyordum youtube tan face ten falan ama artık flash player istiyor. çözümü nedir ne yapmalıyım ? daha önce yazıldıysa kusura bakmayın göremedim . 30 lara kadar geldm heralde sayfa olarak :)

birde bolt browserda kenarlardan indiriliyor sayfa pc deki gibi sağ taraftaki yerden ama e63 te bolt browserda imleç i sayfanın neresine götürürseniz sayfa oraya gidiyor. c3 tekinide o şekil yapmamız mümkünmü ?

IceQ

IceQ

Üye
her Mesajın Sag Ustte Numarası var.
*Mesaj No 425 veya 428 i Oku
*435 de olabilir ucretsiz facebook
*prom Oyun Soru cevap icin C3 Blog mevcuttur.(imzama Bakın veya
iyi gunler
Tema icin Mobile9 sitesi var.
Sag ustten önce c3 secmen gerekli sonra Gallery denThemes

Yardım İçin Sağolasın kardeşim Yalnız 0.facebook sorunumu hala çözemedim.

Şöyle izah edeyim;

Avea hat kullanıcısıyım ve 0.facebook a bağlanırken operatörünüz bu internet sitesini desteklemiyor diyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim detaylı bir yardımda bulunursanız sevinirim.

Tekrar teşekkürler

İyi Forumlar

KenanK

KenanK

Üye
merhaba arkadaşlar bende bu telefonu almak istiyorum ama 2 sorun olacak kullanan arkadaşlara, daha önce sorulduysa kusura bakmayaın 47 sayfayı hepsini okuyamadım

ilk sorum; bu telefon ile .doc .exl vb. uzantılı office dosyalarını açabiliyor muyuz?
ikinci sorum ise; genelde cepten facebooka girenler facebooktaki videoları falan açamıyorlar, acaba bu telefon ile açılabiliyor mu?

şimiden Teşekkürler.

ben yardımcı olamaya çalışayım... office türlerini açan program varmı bilmiyorum.. araştırmak lazım kendi orjinali açmıyor maalesef... ama facebook ve youtube taki videolar için boltbrowser adlı program ile sorunsuz şekilde izlenebiliyor videolar...

Yardım İçin Sağolasın kardeşim Yalnız 0.facebook sorunumu hala çözemedim.

Şöyle izah edeyim;

Avea hat kullanıcısıyım ve 0.facebook a bağlanırken operatörünüz bu internet sitesini desteklemiyor diyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim detaylı bir yardımda bulunursanız sevinirim.

Tekrar teşekkürler

İyi Forumlar

Valla aveanın wap ayarlarını yaptıysan.. opera tarayıcısı açmıyor... onun için şölebi yöntem var ben turkcellde kullanıyorum... aşağıdaki yaparsan olabilir sanırsam... ama www koyma başına...

Menü > Müzik > Müziğim > Seçenek > İndirilenler > Adrese git'e girip oraya 0.facebook.com yazıp ulaşırsınız daha sonra adres ve şifreyi girdikten sonra facebook ana sayfasında iken seçenek deyip web servislerine ekle diyeceksiniz.İşlem tamamdır.

Kolay yoldan bir daha girmek için Menü > İnternet > Web servisleri >facebook ana sayfa.

olay budur... nokia standart tarayıcı ile bağlanıyor.. üstelikte çok hızlı bence... en azından türkçe... denemenizi öneririm..

IceQ

IceQ

Üye
ben yardımcı olamaya çalışayım... office türlerini açan program varmı bilmiyorum.. araştırmak lazım kendi orjinali açmıyor maalesef... ama facebook ve youtube taki videolar için boltbrowser adlı program ile sorunsuz şekilde izlenebiliyor videolar...

Valla aveanın wap ayarlarını yaptıysan.. opera tarayıcısı açmıyor... onun için şölebi yöntem var ben turkcellde kullanıyorum... aşağıdaki yaparsan olabilir sanırsam... ama www koyma başına...

Menü > Müzik > Müziğim > Seçenek > İndirilenler > Adrese git'e girip oraya 0.facebook.com yazıp ulaşırsınız daha sonra adres ve şifreyi girdikten sonra facebook ana sayfasında iken seçenek deyip web servislerine ekle diyeceksiniz.İşlem tamamdır.

Kolay yoldan bir daha girmek için Menü > İnternet > Web servisleri >facebook ana sayfa.

olay budur... nokia standart tarayıcı ile bağlanıyor.. üstelikte çok hızlı bence... en azından türkçe... denemenizi öneririm..

Denedim Dostum olmuyor diyor ki 0.facebook.com sadece bazı operatorler tarafından destekleniyor. sizin operatörünüz desteklemiyor diyor.:allalla:

KenanK

KenanK

Üye
Denedim Dostum olmuyor diyor ki 0.facebook.com sadece bazı operatorler tarafından destekleniyor. sizin operatörünüz desteklemiyor diyor.:allalla:

ozaman müşteri hizmetleri ara sor.. aveadan kaynaklanan problemdir..

goksel_bjk

goksel_bjk

Üye
ozaman müşteri hizmetleri ara sor.. aveadan kaynaklanan problemdir..

0.facebook için web servislerine gir yer imi ekle de url'ye 0.facebook.com yaz girer . ben hep böle giriyorum

KenanK

KenanK

Üye
0.facebook için web servislerine gir yer imi ekle de url'ye 0.facebook.com yaz girer . ben hep böle giriyorum

bende giriyorumda turkcellden aveadan kaynaklanan bir problem var sanırım.. desteğini çekmiş olabilir avea... araştırın...

zael

zael

Üye
telefonda sayısal loto sonuclarına gırıyorum. sıte fln acılıor ancak numaralar cıkmıor. kırmızı cercevelerın ıcı bos cıkıor. ne yapmam lazım ?

hs-yn41

hs-yn41

Üye
Teşekkürler KenanK,
facebook videoları sorunsuz izleniyorsa bu sorunum daha dğrusu aklımdaki soru ortadan kalktı,
bide şu office dosyalarını açabiliyosak süper

sanırım samsung modellerinde böyle bir imkan var nokiada bir yolu bulunur inş yada program yapılır

KenanK

KenanK

Üye
Teşekkürler KenanK,
facebook videoları sorunsuz izleniyorsa bu sorunum daha dğrusu aklımdaki soru ortadan kalktı,
bide şu office dosyalarını açabiliyosak süper

sanırım samsung modellerinde böyle bir imkan var nokiada bir yolu bulunur inş yada program yapılır

araştıralım arkadaşım hemen... bulursam ben seni haberdar ederim... :D

hs-yn41

hs-yn41

Üye
tekrardan tşker kenan
quick office premier diye bişe varmış sanırım ama nerden indirilir işe yarar mı bilmiyorum

KenanK

KenanK

Üye
tekrardan tşker kenan
quick office premier diye bişe varmış sanırım ama nerden indirilir işe yarar mı bilmiyorum

o dediğin s60 için.. bu telefon s40 :D

--------------- Ekleme ---------------

Buyur arkadaşım bulduklarımı bir pkaet altında birleştirdim... indirdiğim yerde ekran boyutları hakkında herhangi bir bilgi yoktu artık denersin hepsini...

Responses

Üye
Herkese selam bende c3 aldım kullanıyorum fakat bir çok sorunu var bunun yanı sıra çokda avantajı var telefonun sorunları öncelikle donması hafıza kartında video izlerken veya telefondan sürekli donuyor ekran bi gelip gidiyor daha sonra beyaz oluyor felan yaşayan bunu çok kişi var biz 2 arkadaş aldık 2 mizdede aynı sorun var flash player sorunu çok araştırdım çözüm getire bilen yok

ama ben notebook pc suite kurdum telefonuda modem yapttım nete notebookumdan c3 üzerinden giriyorum vodafone müşteri hizmetlerini aradım ücretlendrme nasıl olur diye vodafona c3 alanlara verdigi 1 gb den gidiyormuş yani bedava 1 gb ye kadar wifi özeeligi olması harika bu gibi özeelliklerin bu fiyata olması harika

ama donma sorunu olması süper olucak bu sorunu yaşayıpta çözen varmı telefon komple kapanıyor felan bazen geçmişi silin yada hafıza kartına taşıyım medya dosyalarını gibi çözümleri denedim hatta hafıza kartımın formatı FAT idi FAT32 yaptım ama hala donuyor

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Sayın Responses;
Bu Forumda ilk Alanlardanim.
*Videoda Donma yavaslama Olmaz Olamaz.
*Video Boyutu ve Hızı fps ine bakın.
*Karti Degistirin.Ben 4 GB Toshiba Kart Kullaniyorum.
*Flash player simdilik bekliyoruz.
*youtube-Dailymotion videolarını BoltBrowser ile izleyebilirsiniz.
*soru sormadan son 2-3 sayfayı Okusaydınız.
*C3 Blogumuz var.Soru Cevap/Oyun/Program vb...

golgepanik

golgepanik

Üye
bende ki tel de de donma sorunu vardı servise verdim gitti bakalım su an serviste ne dicekler tel gelince yazacağım belkide değiştirirler..

nokiacüç

Üye
arkadaşlar bu donma olayı kronik galiba bu telefonda. bu gün bi tanıdık telefoncuya gittim, daha doğrusu vodafone bayisine. telefonu kesin alcaktım ama orda adamın elinde e63 de varmış. adam bana kesinlikle c3 alma dedi, sattığımız telefonların yarısında sorun çıkıyor dedi. e63 al dedi. hevesim gursağımda geri geldim. biraz daha düşüneyim dedim.
e63 mesaj yazarken biraz yavaş sadece dedi. işin doğrusu ben de mecbur kalmadıkça hiç mesaj yazmayacağım. telefonu almak isteme nedenim: wifi ile işyerinde internete girmek, müzik dinlemek, maillerime bakmak, msn ye girmek ve telefonla konuşmak.:allalla:

KenanK

KenanK

Üye
bendede ilk başta takılıyordu... şimdi değiştirdim kartı.. değiştirdiğimden beri takılma olmadı alette.. :D:D canavar gibi çalışıyor.. versiyonda güncelledim sorunsuz... :D

hs-yn41

hs-yn41

Üye
tekrar tekrar tşkler kenan ama ben daha almadım bu telefonu almadan önce office açıyor mu diye araştırmak istedim bu telefonu olan birisi bu dediklerinizi deneyip sonucunu yazarsa sevinirim

zael

zael

Üye
Arkadaslar video izlerken resimlerde dolasirken klasorden klosere dolasirken telefon resetleniyosa ilk olarak karti degistirin kartta sorun olabiliyo bite bicimlerken karti bem fat32 olarak bicimlendirdim sorun ortadan kalkti bilginize orjnal formati fat idi saygilar by_felix

kart bıcımlendırmesı nasıl oluo? onuda yazarsan sevırınım. cunku vıdeo ızlerken bendede reset oluor bazen. yenı kart alıcam bende.

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
kart bıcımlendırmesı nasıl oluo? onuda yazarsan sevırınım. cunku vıdeo ızlerken bendede reset oluor bazen. yenı kart alıcam bende.

yeni kart almışken 4 veya 8 Gb al
yeni kart alınca bi.imlendirmene gerek yok.
Biçimlendirme Format için en basit yol;
Kart okuyucu bulup/alıp bilgisayara takmak.
Masa üstünden Bilgisayarım a ordan kartı bulup sağ Tıklayıp Biçimlendir deyin

Üst Alt