Nokia C3 Bilgi Soru istek Destek Sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Bu ana ekrandaki facebook'tan verim alamıyorum. Profil fotoğrafım yok mesela. Profil güncellemesi yapamya çalışınca da ileitşim hatası diyo. Bağlantıda sorun yok çünkü tarayıcıyla nete girebiliyorm. neden kaynaklı olabilir acep?

Hepsi Var Çalışıyor.
Menu Topluluklar.
Ayarlara bak ordan Feyse Gir.
Sonra Ondan Çık.
Ana Ekranda iken Yukarı Aşağı Tuşu ile onu Sec
ortadaki Kare Tus ile yan yap
profil resmin-Gelen mesajlar-ne yapıyorsun ekranı-son gelen gıuncellemeler gelecek sağ yan tuşuna basarak ilerle

xxaass

Üye
Hepsi Var Çalışıyor.
Menu Topluluklar.
Ayarlara bak ordan Feyse Gir.
Sonra Ondan Çık.
Ana Ekranda iken Yukarı Aşağı Tuşu ile onu Sec
ortadaki Kare Tus ile yan yap
profil resmin-Gelen mesajlar-ne yapıyorsun ekranı-son gelen gıuncellemeler gelecek sağ yan tuşuna basarak ilerle
Bunları yapıyorum da kedni profil fotomun görnmemesi ve mesajların açılmaması tuhaf :D Sanırım telefonla biraz zaman geçirmem gerek :D

muammer0505

Üye
ustam benim de bi sorum oalcak bende vodafone kampanyadan aldm haliylr faturalı hattım var wifi ile nete baglnadım face filan girdim maxicepten boltu indirdim tlfdan ancak bunu sprs üzerinden yaptı bana sormadan ve faturaya yansdı bu ücret ayrıca facebooka giriliyo ama video acılmıyo flash player istiyo ve bi sorun daha youtube giriyo video acılıyo ancak videolardan ses gelmiyo yardımcı olursan sevnirim ve eger mümkünse özelden mesaj atar msn bu konu ile ilgli

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
ustam benim de bi sorum oalcak bende vodafone kampanyadan aldm haliylr faturalı hattım var wifi ile nete baglnadım face filan girdim maxicepten boltu indirdim tlfdan ancak bunu sprs üzerinden yaptı bana sormadan ve faturaya yansdı bu ücret ayrıca facebooka giriliyo ama video acılmıyo flash player istiyo ve bi sorun daha youtube giriyo video acılıyo ancak videolardan ses gelmiyo yardımcı olursan sevnirim ve eger mümkünse özelden mesaj atar msn bu konu ile ilgli
iyi Gunler.
Hayırlı Olsun.
Her Gün Her 3 Satte Bir BU Konuya Bakıyor Cevap Yazıyorum.
Sorulaınız Daha Evvel Defalarca Soruldu Aynı Cevabı Tekrar Tekrar Yazmaktansa Zahmet Edip imzamda ki Nokia C3 Blog unun Soru Cevaplar Sayfasını Bi zahmet Ziyaret Edin.
Sonucta Emek Zahmet işi Tam 4 Saat Uğraştım Forumda Sorulan Sorulmayan Her Soruyu Cevapladım.
Soruları Katagoriye Ayırdım.
Sizin Sorunuz wifi ile Alakalı Siteye Girince Sağdan Soru Cevaplar Sayfasında

zeussan

Üye
İbo Star Merhaba;
Ben de telefonu Vodafone kampanyasından geçen hafta aldım.Son iki güne kadar gerek Wi-fi'den gerek Vodafone internetten internete giriyor,Youtube videolarını izliyor,facebook hesabımı kontrol edebiliyordum.ama ne olduysa iki günden beri hiçbir şekilde internete giremiyorum.Wlan ları bile bulamıyor.Arıyor diyor ama bir türlü bağlanamıyor.Ayrıca Operanın geçmiş sayfalarına da sildim.
Bu sorunu nasıl çözebilirim?Bu konuda bana yardımcı olursan sevinirim.İlgine şimdiden teşekkürler!....

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
İbo Star Merhaba;
Ben de telefonu Vodafone kampanyasından geçen hafta aldım.Son iki güne kadar gerek Wi-fi'den gerek Vodafone internetten internete giriyor,Youtube videolarını izliyor,facebook hesabımı kontrol edebiliyordum.ama ne olduysa iki günden beri hiçbir şekilde internete giremiyorum.Wlan ları bile bulamıyor.Arıyor diyor ama bir türlü bağlanamıyor.Ayrıca Operanın geçmiş sayfalarına da sildim.
Bu sorunu nasıl çözebilirim?Bu konuda bana yardımcı olursan sevinirim.İlgine şimdiden teşekkürler!....
Hayırlı Olsun.
Valla Sorunun Cevabı Sizde.
Yani 2 Gün içinde Ne Yüklediniz veya Hangi Ayarları Kurcaladınız.
Yüklediğiniz Program Oyun Varsa Kaldırın Deneyin.
Benim Başma Geldi.Telefonla Uyumlu Olmayan 3 Boyutlu Asfalt Yuklem.
Sonra internete Baglanmaz Oldu.Oyunu Kaldırdım Cihazı Kapatıp Açtım Çalıştı.
Şans Mıdır Tesadüfmüdür Bilmem.
Ayarlardan wifi ve Paket veri Ayarlarını Kontrol Edin.
Yakınsa Aldığınız Yere Gösterin.
Risk Alırım Derseniz Resetleyin Kod Forum da ve Blogta Mevcut

zeussan

Üye
Tekrar merhaba,
Sorunum tel aç kapa yapınca çözüldü.Tesadüfen yaptım oldu.Ama sıfır bir tel de olması beni düşündürdü.Umarım bir daha aynı şey olmaz. Neyse herkese iyi yorum ve telefonlar, İyi akşamlar!....

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Herkese iyi Gunler
Yaklaşık 2 Saatlik Uğraşıdan Sonra
Blog un Oyun Sayfasına Sayın Keysunra nın Desteği ile 9 Oyun EKLEDiK.
Toplam Oyun Sayısı 13 Oldu.
Meraklıların Bir Zahmet C3 Blog un Oyun Sayfalarına Beklerim
Adresi Zaten Biliyorsunuz.imzam da yer almakta.
Foruma Yeni Nokia Telefon Alacaklara Faydam Olsun Diye Konu Açtım

pembebrokoli

pembebrokoli

Üye
cihazı yaklaşık 3-4 haftadır kullanıyorum ve nokia bayisinden aldım. ücretsiz facebook sayfalarına girmek istiyorum ancak opera mini var sadece tarayıcı olarak. opera miniyede girdikçe liram gidiyor doğal olarak. yükletmem mi gerekir. napabilirim acaba? -soru soruldu mu sorulmadı mı göremedim.varsa eğer k.bakmayın.teşekkürler.-

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
cihazı yaklaşık 3-4 haftadır kullanıyorum ve nokia bayisinden aldım. ücretsiz facebook sayfalarına girmek istiyorum ancak opera mini var sadece tarayıcı olarak. opera miniyede girdikçe liram gidiyor doğal olarak. yükletmem mi gerekir. napabilirim acaba? -soru soruldu mu sorulmadı mı göremedim.varsa eğer k.bakmayın.teşekkürler.-

Hayırlı Olsun.
Daha evvel Soruldu.
8 TL vodofon Sınırsız Aylık Paket Tavsiye etmiştim.
Denedim Kurcaladım Opera da hata veriyor ama
Bolt Browser ile kullan ustte vodofon tarafından Ucretsiz Yazısını Göreceksin.
Bolt nerde dersen Blog ta Program sayfasında Link var yada
boltbrowser.com dan dualsigned version u kur.denedim oldu

yokyok21

Üye
merhaba bende perşembe günü c3 aldım..iki gün fabrika şarjıyla kullandım.. bugün şarja taktım ama telefon kapanmıştı..şarja takınca açtm..12 saat kapalı şarz olması gerekttiğini yazıyo şimdi okuduklşarıma göre.herhangi bi problem olur mu acaba??

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
merhaba bende perşembe günü c3 aldım..iki gün fabrika şarjıyla kullandım.. bugün şarja taktım ama telefon kapanmıştı..şarja takınca açtm..12 saat kapalı şarz olması gerekttiğini yazıyo şimdi okuduklşarıma göre.herhangi bi problem olur mu acaba??

Hayırlı Olsun.
Hemen Telefonu kapatın.
İlk dolumda kapalı 12saat
Sonraki Dolumlarda
Kapalı 3saat Açık 4saat te dolar.
Bataryanın ömrü için kapalı sarj edin her zaman

ozan_2668

Üye
ibo star herkeze yardımcı oluyosun cok tesekkürler bir soru sormak istiyorum forumu okudum bastan sona belki kacırdım cahilliğime ver ben nokia centerda internete baglandım ama ttnetle baglanımıyorum bunun caresi nedir yardımcı olursan cok sevinirim

tlg-68

tlg-68

Üye
arkadaşlar ürün teknosada 350tl satışa sunulmuş
tek ödeme fiyatı 330 tl

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
ibo star herkeze yardımcı oluyosun cok tesekkürler bir soru sormak istiyorum forumu okudum bastan sona belki kacırdım cahilliğime ver ben nokia centerda internete baglandım ama ttnetle baglanımıyorum bunun caresi nedir yardımcı olursan cok sevinirim

Hayırlı Olsun.
Valla Soru Garip Geldi.
Yani wifi Noktası var diyelim,
Birinde Baglanır diğerinde Bağlanmaz
TTNet teki Şifreli dir.
Şifre girilmediği için bağlanmamıştır.
20 Gündür Kullanıyorum.
Bulmadığı Bağlanamadığı yer yok

ozan_2668

Üye
ibo star telefonun hiç cekmedigi yerde wlan ile bağlanmak mümkünmü çünkü bende öyle oluyor amfilerde tel hiç cekmiyor ve wlan ile baglanılamıyor

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
ibo star telefonun hiç cekmedigi yerde wlan ile bağlanmak mümkünmü çünkü bende öyle oluyor amfilerde tel hiç cekmiyor ve wlan ile baglanılamıyor
Duyduklarımı Değil Denediklerimi Tecrübelerimi Yazar Paylaşırım.
Başıma Öyle Birşey Gelmedi.Yani Telin Çekmedği Yerde wifi zaten yok tu :-)
Yorum yapamayacağım

--------------- Ekleme ---------------

Yaklaşık 20 Gün Evvel Açtığım Bu Konu Google Aramalarında ilk 3 te.
9009 Gösterim Yani Okunma Sayısı 216 Cevap Sayısı
C3 Blog ise 1300 Küsür Okunma Sayısına Ulaştı
C3 Blogta Nokia C3 için 13 Farklı Oyun Yuklemeye Hazır Bekliyor.

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt