ibo_star Sen msn programı kullanıyormusn bunda ?
--------------- Ekleme ---------------
ibo senn bLogda kı msn fLAn ınmıuo bı cogu program ınmıyo![]()
Arkadaşlar merhaba bende telefonu bir kaç gün önce aldım fakat telefonu aldığım günden beri donma ve işletim sisteminde bir yavaşlık var telefonun kendisi mi böyle diye düşündüm ama dayanamayıp aldığım yere götürdüm telefonda bi sorun yok dediler sizin telefonlarınızda da video açarken donma oluyo mu benım telefonum donuyo sonra beyaz bi ekran gelip tekrar eski haline dönüyo ayrıca kulaklıktan gelen ses gerçelten çok kalitesiz az çok müzikle ilgilenen biriyim ve dinlediğim şarkıların çoğunda hiç bir dip sesi alamadım müzik zevki vermiyo insana hiç memnun değilim daha önce 3 sene e51 kullandım süperdi. Dış görüşünüşü güzel ama işletim sistemi başarısız..
1-Başka bir yerden aldım
2-Telefon gerçekten donuyo
3-Telefondan hiç internete bağlanmadım çünki her elime aldığımda donucak hissi var adam akıllı bakamadım sinirm bozuluyo
4-Evet ucuza mal etmek için gerçekten kalitelerini düşürmüşler
5-Yavaştan kastım tuş kilitlerken veya bir işlem yaparken diğerine geçerkenki o geçiş aralığı E51 de en ufal bi süre olmazdı ona alıştım belkide ondan böyle geldi
6-Artık şüphem yokki telefonumda kesinlikle arıza var
7-Yazıları çok büyük msj geliyo msj atan kişinin ismi ekranın büyüklüğünde yazıyo oda hiç hoş değil

o mesaj büyüklügü mesaj ayarlarından kardeş mesajlar-mesajayarları-genelayarlar-yazıtipiboyutu enküçük yazı tipi yaparsn sorun kalmz sanırım nokialarda böyle çünkü..
ve kablosu yok 
1-Söylediğiniz gibi keşke alsaymışım kilitli sanıyodum 35 kişiden 4 kişi donuyo dediyse kronik bi sorun olabilir mi yani üretim hatası gibi bu konuda pek bilgim yok ama
2-Hafıza kartına girdiğimdede donuyo veya video izlerken fotoraf çekerken vs..
3-Bende onu kastettim yani kulaklık kalitesizve kablosu yok
4-Msj yazarken değil msj geldiğinde ekranda kimin attığı çok büyük gözüküyo ondan memnun deildim

1-ilgilendiğin için çok teşekkürler en son çare güncelleme yapıcam hala donuyosa yapıcak bişey yok geri vericem almazlarsa napıcam bilmiyorum %100 garantiye yolluyalım dicekler :S bakalım hayırlısı
Kısaca 8 TL Aylık SINIRSIZ Kullanmanızı Tavsiye Ederimvodaffone internet kmpanyaları hakkında bilniz warmı hattım kontörlü
Selamun Aleyküm beyler![]()
Aleykum Selam.
C3 Sahibi siniz.
Eski Mesajlara Göz atın veya
Nokia C3 Blog a Bakın (imzamda)
Gerekli Linkler-3 Oyun Sorular Cevaplar

Sağolun.C3 cüler çalışan birkaç oyun benden burdan indirin . 4fileshanedden
Buyrun :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız