Nokia C3 Bilgi Soru istek Destek Sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

Lord_Rape

Üye
ibo_star Sen msn programı kullanıyormusn bunda ?

--------------- Ekleme ---------------

ibo senn bLogda kı msn fLAn ınmıuo bı cogu program ınmıyo :(

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
ibo_star Sen msn programı kullanıyormusn bunda ?

--------------- Ekleme ---------------

ibo senn bLogda kı msn fLAn ınmıuo bı cogu program ınmıyo :(

Benim Sitede c3 uyumlu sitelerin oyun Program Linkleri var.
Programlardan Sadece Bolt u 4shared.com a yukleyebildim.
Oyunlardan da 2 Oyunu Deneyip 4shared e yukledim 2-3 oyunu Yukledim Linkini ekledim ama deneyemedim Denenecek dedim.
Aynı Blogtan mı Bahsediyoruz
Sadece Soru cevap Sayfasını Okumanı Tavsiye ederim.
Sonra aynı anda 2işlem niye olmuyor niye simge durumuna küçülmoyor arkaplanda çalışmıyor sorusu aklına gelmez

Hicret12

Üye
Arkadaşlar merhaba bende telefonu bir kaç gün önce aldım fakat telefonu aldığım günden beri donma ve işletim sisteminde bir yavaşlık var telefonun kendisi mi böyle diye düşündüm ama dayanamayıp aldığım yere götürdüm telefonda bi sorun yok dediler sizin telefonlarınızda da video açarken donma oluyo mu benım telefonum donuyo sonra beyaz bi ekran gelip tekrar eski haline dönüyo ayrıca kulaklıktan gelen ses gerçelten çok kalitesiz az çok müzikle ilgilenen biriyim ve dinlediğim şarkıların çoğunda hiç bir dip sesi alamadım müzik zevki vermiyo insana hiç memnun değilim daha önce 3 sene e51 kullandım süperdi. Dış görüşünüşü güzel ama işletim sistemi başarısız..

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar merhaba bende telefonu bir kaç gün önce aldım fakat telefonu aldığım günden beri donma ve işletim sisteminde bir yavaşlık var telefonun kendisi mi böyle diye düşündüm ama dayanamayıp aldığım yere götürdüm telefonda bi sorun yok dediler sizin telefonlarınızda da video açarken donma oluyo mu benım telefonum donuyo sonra beyaz bi ekran gelip tekrar eski haline dönüyo ayrıca kulaklıktan gelen ses gerçelten çok kalitesiz az çok müzikle ilgilenen biriyim ve dinlediğim şarkıların çoğunda hiç bir dip sesi alamadım müzik zevki vermiyo insana hiç memnun değilim daha önce 3 sene e51 kullandım süperdi. Dış görüşünüşü güzel ama işletim sistemi başarısız..

Hayırlı Olsun.
1-işletim Sistemi Yavaş Değil.Cihazı Vodofon dan mı Başka Yerdenmi Aldınız?
2-Ben ilk Alanlardanım Asla 1 kere Bile Donma Kitlenme Yavaslama OLMADI.
3-Opera Mini Geçmişi Temizlemediğim için Bazen Yeterli Bellek Yok Diyor Siteyi Açmıyor Çaresi Geçmişi Silmek Opera-Ayarlar-Geçmiş-Seçenekler-Sil
4-Ucuza Ma Etmek için Kulaklık Dandik Olabilir.1O TL ye Philips Alın Tamamdır. 3.5mm Yuvası.
5-işletim Sistemi S40 Diğerleri 5800-5230 Eserisi e63-e71 vb..S60
S60 Aynı Anda 2 işlem yapılabiliyor Muzik Dinlerken Mesaj yazmak Gibi
Bazıları Arka Planda Kamera Video Oynatıcı Açık Unutuyor Cihaz Kasılıyor Kitleniyor
Bence Fark Yok.
Cihaz Mesaj Telefonu Wifi Destekli-Klavyeli Cihaz
Daha Fazlası için E5

Hicret12

Üye
Teşekkürler
1-Başka bir yerden aldım
2-Telefon gerçekten donuyo
3-Telefondan hiç internete bağlanmadım çünki her elime aldığımda donucak hissi var adam akıllı bakamadım sinirm bozuluyo
4-Evet ucuza mal etmek için gerçekten kalitelerini düşürmüşler
5-Yavaştan kastım tuş kilitlerken veya bir işlem yaparken diğerine geçerkenki o geçiş aralığı E51 de en ufal bi süre olmazdı ona alıştım belkide ondan böyle geldi
6-Artık şüphem yokki telefonumda kesinlikle arıza var
7-Yazıları çok büyük msj geliyo msj atan kişinin ismi ekranın büyüklüğünde yazıyo oda hiç hoş değil

İlgi ve alakanıza teşekkür eder saygılarımı sunarım, sizce ne yapmayalım aldığım yer bana küçük bi versyon hatasıdır versyon atarız demişti ilk götürdüğümde bide çok hızlı kullanıyosun telefonu demişti bende gülmüştüm nediyim

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
1-Başka bir yerden aldım
2-Telefon gerçekten donuyo
3-Telefondan hiç internete bağlanmadım çünki her elime aldığımda donucak hissi var adam akıllı bakamadım sinirm bozuluyo
4-Evet ucuza mal etmek için gerçekten kalitelerini düşürmüşler
5-Yavaştan kastım tuş kilitlerken veya bir işlem yaparken diğerine geçerkenki o geçiş aralığı E51 de en ufal bi süre olmazdı ona alıştım belkide ondan böyle geldi
6-Artık şüphem yokki telefonumda kesinlikle arıza var
7-Yazıları çok büyük msj geliyo msj atan kişinin ismi ekranın büyüklüğünde yazıyo oda hiç hoş değil

Keşke vodofon dan alsaydınız yani kilityok turksel Hattınızla kullanırdınız.
1-Gercekten Anormal
35 kullanıcı var kullanan ve sadece 4 kişi Donuyor dedi
2-Donması Belki Hafızadan dır az bir ihtimal.Telefon Hafızasındaki Resim-Muzik-Video vb.. Karta Tasıyın.Sonra Kapatıp Açın
3-ben ucuza mal etmek derken cihazı değil Aksuarları Kastettim :hmmm
Usb Kablo YOK-Kulaklık super Kaliteli değil vb..
4-mesaj ayarlarından yazı boyutu ayarlanabiliyor :oke:

onur-33

Üye
o mesaj büyüklügü mesaj ayarlarından kardeş mesajlar-mesajayarları-genelayarlar-yazıtipiboyutu enküçük yazı tipi yaparsn sorun kalmz sanırım nokialarda böyle çünkü..

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
o mesaj büyüklügü mesaj ayarlarından kardeş mesajlar-mesajayarları-genelayarlar-yazıtipiboyutu enküçük yazı tipi yaparsn sorun kalmz sanırım nokialarda böyle çünkü..

Hayırlı olsun
geç kaldın aynı anda cevapladık

Hicret12

Üye
1-Söylediğiniz gibi keşke alsaymışım kilitli sanıyodum 35 kişiden 4 kişi donuyo dediyse kronik bi sorun olabilir mi yani üretim hatası gibi bu konuda pek bilgim yok ama
2-Hafıza kartına girdiğimdede donuyo veya video izlerken fotoraf çekerken vs..
3-Bende onu kastettim yani kulaklık kalitesiz :D ve kablosu yok :(
4-Msj yazarken değil msj geldiğinde ekranda kimin attığı çok büyük gözüküyo ondan memnun deildim

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
1-Söylediğiniz gibi keşke alsaymışım kilitli sanıyodum 35 kişiden 4 kişi donuyo dediyse kronik bi sorun olabilir mi yani üretim hatası gibi bu konuda pek bilgim yok ama
2-Hafıza kartına girdiğimdede donuyo veya video izlerken fotoraf çekerken vs..
3-Bende onu kastettim yani kulaklık kalitesiz :D ve kablosu yok :(
4-Msj yazarken değil msj geldiğinde ekranda kimin attığı çok büyük gözüküyo ondan memnun deildim

Forumda veya Bloga Bak (imzamda)
Reset veya Format dene tabi numaralar dosyalar uçabilir
sen mesaj ayarlarını kurcala mesaj yazarkende okurkende yollarkende hepsi var:oke:
Tavsiyem ya geri götür donma olayı normal değil veya 250 TL ye filan zararına elden çıkar Yenisini al yada az Bekle E5 Al 600 TL ama her özelliği var

Hicret12

Üye
1-ilgilendiğin için çok teşekkürler en son çare güncelleme yapıcam hala donuyosa yapıcak bişey yok geri vericem almazlarsa napıcam bilmiyorum %100 garantiye yolluyalım dicekler :S bakalım hayırlısı

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
1-ilgilendiğin için çok teşekkürler en son çare güncelleme yapıcam hala donuyosa yapıcak bişey yok geri vericem almazlarsa napıcam bilmiyorum %100 garantiye yolluyalım dicekler :S bakalım hayırlısı

Bu Konuyu Açan Benim.
Konuyla ilgili Blog um da Var.
Kendimde Kullanıyorum.Bazı Uyeler Baska Konularda Kulaktan Dolma Bilgiler Yazıyor
Gün içinde Her 2 yada 3 Saatte 1 Mutlaka Bakar Cevaplarım

goksel_bjk

goksel_bjk

Üye
vodaffone internet kmpanyaları hakkında bilniz warmı hattım kontörlü

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
vodaffone internet kmpanyaları hakkında bilniz warmı hattım kontörlü
Kısaca 8 TL Aylık SINIRSIZ Kullanmanızı Tavsiye Ederim
Ayrıntılı Bilgi ve Ucretlendirme VODOFON Sayfasında

xxaass

Üye
Selamun Aleyküm beyler :D

keysunra

keysunra

Üye
C3 cüler çalışan birkaç oyun benden burdan indirin . 4fileshanedden

kendi uploadımı sildim arkadaşın linkinden devam lütfen! (ibostar &keysunra işbirliği)
Buyrun :

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi

xxaass

Üye
Aleykum Selam.
C3 Sahibi siniz.
Eski Mesajlara Göz atın veya
Nokia C3 Blog a Bakın (imzamda)
Gerekli Linkler-3 Oyun Sorular Cevaplar

Göz attıktan sonra yazdım zaten. Teşekkürler :)

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
C3 cüler çalışan birkaç oyun benden burdan indirin . 4fileshanedden

Buyrun :
Sağolun.
bende 3 Oyun Buldum Kurdum Çalıştı 4shared e Yukledim.
Oyunların ismi Katagorisi Linkleri Blogta Oyun Sayfasında Bakalım ilerde Aynı Oyunlar Yuklenmesin :)

xxaass

Üye
Bu ana ekrandaki facebook'tan verim alamıyorum. Profil fotoğrafım yok mesela. Profil güncellemesi yapamya çalışınca da ileitşim hatası diyo. Bağlantıda sorun yok çünkü tarayıcıyla nete girebiliyorm. neden kaynaklı olabilir acep?

Üst Alt