farukozer4444
Üye
arkadaslar nokıa nın sıtesınde guncelleme duyuruldu fakat ben yukleyemedım ovı den de nokıa software den de denedım ama yukleyemedım
nokianın sitesinde var ama telden de software ubdater ile de olmuyor . siz nasıl yaptınızzArkadaşlar ben telefonumu bugün güncelledim,bir sorunda çıkmadı...
arkadaşlar telefonunuzu güncelleyebilirsiniz kabloya gerek yok son sürümü guncelledım 8.6 dı galiba bi sorum olucaktı nokia c3 siyah kapak var mı acaba 1 2 resimde gördüm nette de var mı tam siyah
arkadaşlar yardımcı olacaklara teşekürler nokia c3 en son güncellemesini yaptım bugün hiç bir şekilde gelen mesajlar gözükmüyor ne bir simge ne bir satır sadece 86 tane mesajın oldugunu gösteriyor silinmiyorlarda vallahi kafayı yiyecem dün lcd tv im bozuldu bugün bu cep telefonu göz var üstümüzde anasını satayım..
----------Eklendi @ 18:03:58 ---------- Yazıldı @ 18:01:07 ----------
acil lütfen üstteki mesajımı yanıtlarsanız allah sizden binbirkere razı olsun ya bankadan eft yapıcaktım yalan oldu borçlarımı ödüyecektim bugün faize binicek offfff.
----------Eklendi @ 18:06:35 ---------- Yazıldı @ 18:03:58 ----------
günceldir arkadaşlar acil lütfen.
yaptım kardeşimya 7.formatıda attım hafıza kartınıda formatladım olmuyor vallahi
nokianın sitesinde var ama telden de software ubdater ile de olmuyor . siz nasıl yaptınızz
bazen öyle sorunlar oluyor topluluklarda bilmiyorummp4 ise ben de bir tane mobil siteden mp4 videolar indiriyom çalıştırıyor. ancak mp4 olarak film indirdigm zaman calşmyor )
bilmiyorum var mı.. ben telden güncellensin diyorum yeni yazılım güncelleştirmesi yok diyor siz de mi telefondan yaptınız
bendede sıkıntı var arkadaslar verssıyonu guncelledım mesajlar gorunmuo, sohpete gıremıorum cok sıkıntı yarattı ne yapabılırs acaba?
wifi den yapmaya calıstıgımda once guncellenıyor dıye bır yazı gelıyor ekrana ardından da şebekle baglantısı yok indirilemiyor diyor bunun cozumunu bır turlu bulamadım kablo ıle yapmak ıstedıgımde nokıa software ıle cıhazınız uyumlu degıl dıyor ovıden yapmaya calıstıgımda ıse yenı guncelleme yok dıyor yanı hala guncelleyemedım faruk sen ne yaptın guncelleyebıldın mı
Oyun yüklemeyi bilmiyorum yeni aldımğm icin nasıl yükliyeceğim bilgi verirsen sevinirim .
oyunu indirip tele atıyorum en az 50 tane dosya oluyor ve desteklenmiyor diyor
arkadaslar ben telefonumu vodafone dan almıstım. su acılıstakı vodafone reklamını nasıl kaldırıcam bılen varsa yazsın lutfen...
hangi siteden indiriyorsun
059C5R2: RM-614 C3-00 EURASIA-TK CTV TR GWHITE kodlu v8.63 firmware dosyasına ihtiyacım var, çok aradım bulamadım.. yardım beyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?