ya arkdaslar bısey sorcam bırını aradıgımda calıyo ama en bastan sesı kısık gelıyo 1sanıye sonra normal yuksek sesle çalıyo bıde karsıdakının telı kapalıysa oda aynı sekılde kısık kapalı dıyo bı tusa bastımmı sesı gene normala donuyo bı yardım edın tesekkurler bı yardım edın cok acıl
arkadaşlar ben ntvhabere uyeyım. gelen videolar açmıyor ekran beyaz oluyor sadece ses var? bi de internetten oyun indiriyorum üstünde anahtar var açılıyor diyor ondan sonra hemen kapanıyor diyor.lütfen yardım...
orada söylenen yazılımla bizm kullandığımız yazılım farklı.. onlar platform , işletm sistemi anlamında kullanmışlar. bizm kullandığımız "yazılım" sürekli değiştirdiğimiz yazılım..
ve bir de ben yalnış bir şekilde cvp vermedm. yani öyle olduğunu düşünmüyorm. kimseye de öyle konuşmam zaten...
arkadaşlar ben ntvhabere uyeyım. gelen videolar açmıyor ekran beyaz oluyor sadece ses var? bi de internetten oyun indiriyorum üstünde anahtar var açılıyor diyor ondan sonra hemen kapanıyor diyor.lütfen yardım...
orada söylenen yazılımla bizm kullandığımız yazılım farklı.. onlar platform , işletm sistemi anlamında kullanmışlar. bizm kullandığımız "yazılım" sürekli değiştirdiğimiz yazılım..
ve bir de ben yalnış bir şekilde cvp vermedm. yani öyle olduğunu düşünmüyorm. kimseye de öyle konuşmam zaten...
c300 kullanıyorum iki gün önce 7.20 ye yükselttim hiç bir uygulamayı açmıyor şöyle bir hata veriyor Class not found java/lang/class not found exception topluluklarda çalışmıyor ne yapabilirim telefonda hiç bir uygulama çalışmıyor yardım lütfen arkadaşlar
c300 kullanıyorum iki gün önce 7.20 ye yükselttim hiç bir uygulamayı açmıyor şöyle bir hata veriyor Class not found java/lang/class not found exception topluluklarda çalışmıyor ne yapabilirim telefonda hiç bir uygulama çalışmıyor yardım lütfen arkadaşlar
nokia c300 kullanıyorum alalı 1 haftadan fazla oldu internet paketi aldım sık sık msne giriyorum 2 gündür msne girip birine bişey yazdığımda gidiyo ama onların bana yazdığı gelmiyo ne yapmalıyım düzelmesi için yardım edicek olan var mı
300 kullanıyorum iki gün önce 7.20 ye yükselttim hiç bir uygulamayı açmıyor şöyle bir hata veriyor Class not found java/lang/class not found exception topluluklarda çalışmıyor ne yapabilirim telefonda hiç bir uygulama çalışmıyor yardım lütfen arkadaşlar
aynı sorun bende de var ayrıca
msnde yazdıklarım karşı tarafa gidior bana yazılanlar gelmior yardım edin nolur telin yazılımınıda güncelledim ama olmuyor