yokbi
Üye
arkadaslar herkese hayırlı aksamlar telefonuma bu aksam yazılım guncelleme yaptım 07,20 ye yukseldı ama hıc memnun degılım ne snaptu yu ne nımbuzz u ne ebuddy yı kullanamamaya basladım ve eskı halıne getırmek ıstıyorum ama guvenlık kodu ıstıyor bılenınız var mı acaba saygılar.
sağolArkadaslar , opera miniyle 0.facebook.com a girmeyi buldum.
Menü - ayarlar - gelişmiş - iletişim kuralinl http yaptiktan sonra girebilirsiniz.
şimdi siz ne yüklerseniz öyle olur... telefonun fabrika ayarlarını yükleyn geçiyor.. bende de olmuştu..arkadaslar bolt u yukluyorum ama acmaya calısıyorum bolt acılıyor demesıyle bolt kapanıyor demesı bır oluyor acaba sızce sebebı ne olabılır
Arkadaslar , opera miniyle 0.facebook.com a girmeyi buldum.
Menü - ayarlar - gelişmiş - iletişim kuralinl http yaptiktan sonra girebilirsiniz.
evet bende de yok.. biz yine bildiğimiz yöntemle devam edelmBende ayarlar bölümünde GELİŞMİŞ yok arkadasım
Bende ayarlar bölümünde GELİŞMİŞ yok arkadasım
evet bende de yok.. biz yine bildiğimiz yöntemle devam edelm
oncelıkle web anasayfayı degıstırmeye gelelım ole bı sey yok operadan yanı tarayıcıdan gıreceksın nete sen ayarlar-baglantı-WLAN gıreceksın oradaninternet baglatısını once sor dıceksın sana soracak wapmı wlanmı dıye nerden ıstersen ordan baglan sorun cozulur okıc3te nasıl webin anasayfası değişiyor bi türlü bulamadm biri yazarsa sevinirim
he bide biri şu wifi ayarlarını yapmayı öğretirse çok sevinirim...buluyor bağlanıyor operaya girince ise sayfa açılmıyor neden acaba ?
sağol...bide buraya nokia c3e uyumlu bir bolt browser linkini koyarsanız çok sevinirim...iyi günler
c3 en uyumlı olanı dual sıgned versıyonudur bılgınıze you tube vıdeoaları zaten ızlenıyo ama face bılmıyorumm facem yok xdDual Signed Version:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Unsigned Version:
üsttekini dene önce.
sorun çıkarsa , alttakini denersin.
önce ilkini dene ama
Cihazla Youtube ve Dailymotion videolarını izleyebilirsiniz.internetten video izlemeye çalıştığımda paket veriye abone olun diyor. ben telefonumu 2. el aldım ama gerçekten çok temiz. vodafone kampanyasıyla alınmış bir telefon. internete bağlanmaya çalıştığımda bağlanılamıyor diyor. ovi mağazasından tema indiremiyorum. ama facebookta geziyorum. durumuma açıklık getirebilir misiniz?
c3 s40 serisi olduğu için onlara flash player yüklenmez...c3-00a uyumlu bir flash player varmı? bazı sitelerde video izlerken flash player 9u istiyor varsa link alabilirmiyim ?
internetten video izlenmez. sadece youtube ve dailymotion izlenr..bende c3 kullanıcısıyım fakat internetten video izleyemiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz. teşekkürler...
Dual Signed Version:
Unsigned Version:
üsttekini dene önce.
sorun çıkarsa , alttakini denersin.
önce ilkini dene ama
bunları indirip telefona atıyorum fakat uyumsuz içerik diyo silinsin mi diyo neden acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?