Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Aynen bende öyle düşündüm :)O değilde kurulum bittiğinde mağazada müzik bölümü vardı ama tr yapınca gitti o neyin nesi oluyor :hmmm

csH

csH

Üye
Aynen bende öyle düşündüm :)O değilde kurulum bittiğinde mağazada müzik bölümü vardı ama tr yapınca gitti o neyin nesi oluyor :hmmm
bazı servisler tr için aktif olmuyor o yüzden olabilir belkibu arada sanırım 620yle baya uğraşmışlar diğer chazların sürüm numaraları 1347, 1349 falan 620nin 1404e çıkmış :hmmm

• Beğen
Tepkiler: skynet
Heimdalll

Heimdalll

Üye
bu kadar geç gelmesinin nedenini hala bulamadım bi çift tık gelmiş

kursat99

kursat99

Üye
Yok hocam radyo gelmemiş520'ci arkadaşlar siz nokia camerayı normal yoldan kurabildiniz mi ? Yani mağazadan :)
Aklıma sen düşürdün :ehe
Evet şu an bende normal Nokia Camera kurulu.

• Beğen
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto
beats

beats

Üye
Ee bende neden çıkmadı ya hatta lumia pusher ilede baktım uygun değil uyarısı verdi :allalla:
Rom ile mağaza uyuşmadığı için olabilir ya da cihazı ilk yükleme yapıldığında bazı uygulamalar yüklenemiyordu mesela Nokia Beamer için black gerekliydi black güncellemesi yapıldı ama birkaç gün indirmeye kapalıydı sonra açıldı onun gibi olabilir.

• Beğen

skynet

Üye
Rom ile mağaza uyuşmadığı için olabilir ya da cihazı ilk yükleme yapıldığında bazı uygulamalar yüklenemiyordu mesela Nokia Beamer için black gerekliydi black güncellemesi yapıldı ama birkaç gün indirmeye kapalıydı sonra açıldı onun gibi olabilir.
Umarım dediğiniz gibi olur zaten fiddler ile n.camera ile refocusu kurdum şimdilik bir sıkıntı yok :oke:

• Beğen
Tepkiler: beats
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Türkiye'ye ne zaman gelecek acaba

skynet

Üye
O değilde 920'deki göz atma ekranı ile 620'deki farklı :hmmm
920

620

csH

csH

Üye
vpl dosyası hatalı diyor Hollanda romundaki @skynet başka indirebileceğim bi yer var mı

beats

beats

Üye
vpl dosyası hatalı diyor Hollanda romundaki @skynet başka indirebileceğim bi yer var mı
'i indir ya da NCS kuruluysa Product Toolsta Download var o da olur Product kodu yaz indirir. mrcrabdan inince sayılar ekleniyor dosyalara onları RM-XXX kodlarına kadar silince düzeliyor.

• Beğen
Tepkiler: csH ve skynet
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
@skynet çift tık nasıl hemen algılıyor mu?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bizde bildirimleri gösteriyor ama seçenek yok :D
ordaki kilit ekranı bildirimi ayarı ile glance scren'deki bildiğimiz bildirimler (altta görünenler) aynı şey değil. ben de o sandım ama değil :) alttaki kilit ekranına atadığımız 5 bildirim seçeneği her zaman gösteriliyor. ayarlardaki görünen seçenek ise kilit ekranı ayarlarındaki detaylı bildirim seçeneği. yani bende takvim seçili ve kilit ekranımda yarın için GS-Chelsea maçının olacağı yazıyor. glance ayarında kilit ekranı bildirimini seçtiğimde de aynı yazı bu sefer glance'in en tepesinde çıkıyor. olay bu :)

• Beğen

Üst Alt