bazı servisler tr için aktif olmuyor o yüzden olabilir belkibu arada sanırım 620yle baya uğraşmışlar diğer chazların sürüm numaraları 1347, 1349 falan 620nin 1404e çıkmışAynen bende öyle düşündümO değilde kurulum bittiğinde mağazada müzik bölümü vardı ama tr yapınca gitti o neyin nesi oluyor
![]()

Evet şu an bende normal Nokia Camera kurulu.Yok hocam radyo gelmemiş520'ci arkadaşlar siz nokia camerayı normal yoldan kurabildiniz mi ? Yani mağazadan
Aklıma sen düşürdün![]()
Ee bende neden çıkmadı ya hatta lumia pusher ilede baktım uygun değil uyarısı verdiEvet şu an bende normal Nokia Camera kurulu.

Proxy değiştirerek mi kurdunuzEvet şu an bende normal Nokia Camera kurulu.
dostum ram arttı ama insider daha guncellenemedi. Bu arada çok işsizzsinEe bende neden çıkmadı ya hatta lumia pusher ilede baktım uygun değil uyarısı verdi![]()

Peki başka bakabileceğimiz bir uygulama var mı ?dostum ram arttı ama insider daha guncellenemedi. Bu arada çok işsizzsin![]()
Rom ile mağaza uyuşmadığı için olabilir ya da cihazı ilk yükleme yapıldığında bazı uygulamalar yüklenemiyordu mesela Nokia Beamer için black gerekliydi black güncellemesi yapıldı ama birkaç gün indirmeye kapalıydı sonra açıldı onun gibi olabilir.Ee bende neden çıkmadı ya hatta lumia pusher ilede baktım uygun değil uyarısı verdi![]()
başka var mı bilmiyorum ama 620lerin hepsi Black alınca insider güncellenirPeki başka bakabileceğimiz bir uygulama var mı ?
Umarım dediğiniz gibi olur zaten fiddler ile n.camera ile refocusu kurdum şimdilik bir sıkıntı yokRom ile mağaza uyuşmadığı için olabilir ya da cihazı ilk yükleme yapıldığında bazı uygulamalar yüklenemiyordu mesela Nokia Beamer için black gerekliydi black güncellemesi yapıldı ama birkaç gün indirmeye kapalıydı sonra açıldı onun gibi olabilir.

bizde bildirimleri gösteriyor ama seçenek yokO değilde 920'deki göz atma ekranı ile 620'deki farklı
920
620

vpl dosyası hatalı diyor Hollanda romundaki @skynet başka indirebileceğim bi yer var mı
Hocam dosya isimlerini düzeltmen gerekiyorvpl dosyası hatalı diyor Hollanda romundaki @skynet başka indirebileceğim bi yer var mı
Şimdi ss atarım
Gayet iyi@skynet çift tık nasıl hemen algılıyor mu?

ben kurarım kurmasına da çok üşeniyorumHocam dosya isimlerini düzeltmen gerekiyorŞimdi ss atarım
Gayet iyi![]()
ordaki kilit ekranı bildirimi ayarı ile glance scren'deki bildiğimiz bildirimler (altta görünenler) aynı şey değil. ben de o sandım ama değilbizde bildirimleri gösteriyor ama seçenek yok![]()
alttaki kilit ekranına atadığımız 5 bildirim seçeneği her zaman gösteriliyor. ayarlardaki görünen seçenek ise kilit ekranı ayarlarındaki detaylı bildirim seçeneği. yani bende takvim seçili ve kilit ekranımda yarın için GS-Chelsea maçının olacağı yazıyor. glance ayarında kilit ekranı bildirimini seçtiğimde de aynı yazı bu sefer glance'in en tepesinde çıkıyor. olay bu