Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
24 ünde gelmez boşyere beklemeyin gelse bile türkiyeye gelmez cünkü hiç biryerde yok üstelik türkiyeyede ilk vermiceklerine göre

skynet

Üye
Danimarkada ki available tekrar waiting for approval olmuş :kirbac:

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Heimdalll

Heimdalll

Üye
Hımmmmm

Heimdalll

Heimdalll

Üye

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Çok bekleriz daha :D

Warnings

Üye
arkadaşlar daha çok beklersiniz bencede neden vermedikleri ne gelirsek donanımsal bir sorun olabilir desek 620 kaldırmıyor desek öyle şey olmaz nokia vermek istemiyor gösteripte vermemek bu :D

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bencede donanımsal bir sorun var bu kadar bekletmeleri anormal Bi durum

• Beğen
Rainesto

Rainesto

Üye
ya takmayın kafanıza 29 şubata az kaldı :D

beats

beats

Üye
ya takmayın kafanıza 29 şubata az kaldı :D
İyi 2016 da alırsınız o zaman :) Tam da desteğin ilk söylemlerdeki bitiş süresine denk getirmiş olup, yarım ekmeğin son parçasıyla ayranın dibini aynı anda bitirmiş gibi olursunuz :kop2:

Rainesto

Rainesto

Üye
İyi 2016 da alırsınız o zaman :) Tam da desteğin ilk söylemlerdeki bitiş süresine denk getirmiş olup, yarım ekmeğin son parçasıyla ayranın dibini aynı anda bitirmiş gibi olursunuz :kop2:
:kop2: haykırdım

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Yada Nokia 620leri başka bir telefonla değiştirmek üzere geri çağırsın :islik

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve skynet

blackcemre

Üye
donanımsal bir sorun değildir bazıları gdr 3 y prewiw durumunu kullanıyor.Bence ekstra ozellk ve fm radyo gelecek

• Beğen

Warnings

Üye
donanımsal bir sorun değildir bazıları gdr 3 y prewiw durumunu kullanıyor.Bence ekstra ozellk ve fm radyo gelecek
Maalesef Fm Radyo Gelmez! Neden Derseniz 620 Donanımsal Açıdan Fm Radyoyu Desteklemiyor

SLH.55

SLH.55

Üye
bu hafta içi verirler heralde

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Maalesef Fm Radyo Gelmez! Neden Derseniz 620 Donanımsal Açıdan Fm Radyoyu Desteklemiyor
Chip sette radyo donanımı var. Kulaklık girişi yüzünden sıkıntılı idi. Ayrıca şuna inandım artık "Lumia 620" camii avlusuna bırakılmış bebek gibi.
Ula nokia ve ms evlat olsanız eldivenle sevilmezsiniz!!! Sizin gibi evlatlarım olsa cebine eroin koyar polise ihbar ederdim :kop2:

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, ceza87 ve skynet

Warnings

Üye
Chip sette radyo donanımı var. Kulaklık girişi yüzünden sıkıntılı idi. Ayrıca şuna inandım artık "Lumia 620" camii avlusuna bırakılmış bebek gibi.
Ula nokia ve ms evlat olsanız eldivenle sevilmezsiniz!!! Sizin gibi evlatlarım olsa cebine eroin koyar polise ihbar ederdim :kop2:
HAHAHA İşte Bu İyiydi Ve Komikti :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

skynet

Üye
Bizim 24'de yattı desenize :dry:

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, Aybin.Kilic ve Dexter Morgan
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bir Lumia 620 sahibi olmanın avantajları :
1 - Sabretmeyi ve beklemeyi öğrenirsiniz (Dervişler bile bu kadar dergahta beklese ererler)
2 - Israrcı olmayı öğrenirsiniz (menü > ayarlar > Güncellemeleri denetle : Telefonunuz Güncel !! )
3 - Mizah duygunuz gelişir. (Örnek : Aybin.Kilic)
4 - Güncelleme gelmediğini gördüğünüz zaman kendinize hakim olmayı öğrenirsiniz. (Saydırmamak için kendini durdurmak)
5 - Arkadaş çevreniz de parmakla gösterilirsiniz :) (Gdr3+Black güncellemesi alamamış kullanıcı diye)
Listeyi uzatabilirim.
Dezavantajları : Sinir hastası ederler (Nerdeyse wp8 platformundaki tüm cihazlar güncellenmişken siz Emrah moduna bağlanırsınız : Bizim hiç Gdr3+Black güncellememiz olmadı abi.) :kop2:
Neyse uzatmayayım. Mod @OttomaN TigeR köşeden köşeden bakıyor :) Kafamıza odun yemeyelim şimdi :kop2: :kop2: :kop2:

• Beğen
Tepkiler: kursat99, BrahimOkumus, Rainesto ve 3 diğerleri

Üst Alt