Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberNokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)
arkadaşlar daha çok beklersiniz bencede neden vermedikleri ne gelirsek donanımsal bir sorun olabilir desek 620 kaldırmıyor desek öyle şey olmaz nokia vermek istemiyor gösteripte vermemek bu
Dexter Morgan
Üye
Bencede donanımsal bir sorun var bu kadar bekletmeleri anormal Bi durum
İyi 2016 da alırsınız o zaman Tam da desteğin ilk söylemlerdeki bitiş süresine denk getirmiş olup, yarım ekmeğin son parçasıyla ayranın dibini aynı anda bitirmiş gibi olursunuz
İyi 2016 da alırsınız o zaman Tam da desteğin ilk söylemlerdeki bitiş süresine denk getirmiş olup, yarım ekmeğin son parçasıyla ayranın dibini aynı anda bitirmiş gibi olursunuz
Chip sette radyo donanımı var. Kulaklık girişi yüzünden sıkıntılı idi. Ayrıca şuna inandım artık "Lumia 620" camii avlusuna bırakılmış bebek gibi.
Ula nokia ve ms evlat olsanız eldivenle sevilmezsiniz!!! Sizin gibi evlatlarım olsa cebine eroin koyar polise ihbar ederdim
Chip sette radyo donanımı var. Kulaklık girişi yüzünden sıkıntılı idi. Ayrıca şuna inandım artık "Lumia 620" camii avlusuna bırakılmış bebek gibi.
Ula nokia ve ms evlat olsanız eldivenle sevilmezsiniz!!! Sizin gibi evlatlarım olsa cebine eroin koyar polise ihbar ederdim