Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

meneleos

Üye
928'e güncelleme verildi, biz hala el mahkum.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Yemişim black'i, 8.1 varken :D

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Size daha black vermediler 8.1 i Allah bilir ne zaman verirler :D

Warnings

Üye
620 cilere çok acıyorum okadar kayırıyorlardı 620 daha iyi diye gördük çoğu ülkede verilmedi 520 1.sırada ya :D

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Ya varya 620 4 inç ile gelseydi ona göre de pili olsaydı içinde 520 den çok iyi olurdu

Rainesto

Rainesto

Üye
Artik umudu kesin unuttular bizi :D

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Heimdalll

Heimdalll

Üye
zaten gdr3 preview kurulu çoğu kişide, ek olarak gelecek şey 1-2şey onlarda kesin değil,neyin sıkıntısını yaşıyorsunuz

csH

csH

Üye
zaten gdr3 preview kurulu çoğu kişide, ek olarak gelecek şey 1-2şey onlarda kesin değil,neyin sıkıntısını yaşıyorsunuz
çift tık, glance bildirimleri, kararlı sürüm, şarj ...

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan ve Aybin.Kilic
Heimdalll

Heimdalll

Üye
çift tık diye bişey yok ortada, şarjında pek düzeleceğini sanmıyorum, Bi glance bildirimleri kesin

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
glance şarjı düşürür bence

csH

csH

Üye
hala haber yok hiçbir yerden 24une kalacağız herhalde :agla:

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Heimdalll

Heimdalll

Üye
valla ya aklım almıyor neden bu kadar gecikti, hiçbir yerdede bi haber yok neden bu kadar geciktiğine dair

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
sallayın black'i. 8.1 varken :D

beats

beats

Üye
Htc ye yaptıkları gibi Black yerine direkt 8.1 güncelleyecekler sanırım sizin cihazları :)

skynet

Üye
adaletin bumu nokia..

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
luckysleven

luckysleven

Üye
vay arkadaş şimdi düşündüm de nokia daha gdr3 güncellemesini tamamlayamadan ben 2 telefon değiştirmişim hahah : ) varın gerisini siz düşün

• Beğen
Rainesto

Rainesto

Üye
Bence 8.1 veriyorlar gdr 3 yerine 34 gün oldu daha haber yok

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ya varya 620 4 inç ile gelseydi ona göre de pili olsaydı içinde 520 den çok iyi olurdu

lumia 520'nin flaşlısı ve on kameralısı olarak lumia620 yaptılar sonrada ekran boyutu tasarım filan. Pazarlama tekniği flaş on kamera koyacak olsalar 525ede koyarlardı

• Beğen

blackcemre

Üye
lumia 520'nin flaşlısı ve on kameralısı olarak lumia620 yaptılar sonrada ekran boyutu tasarım filan. Pazarlama tekniği flaş on kamera koyacak olsalar 525ede koyarlardı
Kardeş sana black güncellemesi ile goz atma yani glance screen geldi mi saait gösteren?

Üst Alt