Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
o değilde , 8.1 prew verseler çok iyi olurdu 3 ay önceden :D Black de birşey yok zaten .s

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan, YkPkY ve Rainesto

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
625'e bir gelse :S Herhalde 620 ile aynı zamanda gelir.
625, 820 ile birlikte yada ondan hemen sonra alır. Hatta önce bile alabilir.Avrupanın durumu amerika kıtasından daha iyi :) Amerikada daha 1020 lere verilmiş günelleme :)Bu gece ara sıra kontrol etsin 820 ciler ile 625 ciler :)

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
625, 820 ile birlikte yada ondan hemen sonra alır. Hatta önce bile alabilir.Avrupanın durumu amerika kıtasından daha iyi :) Amerikada daha 1020 lere verilmiş günelleme :)Bu gece ara sıra kontrol etsin 820 ciler ile 625 ciler :)

kardeşim güncelleme sırası segment segment gitmiyorki amberi en son 920 aldı mesela yanlışımmı var ?

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Aslında amberi 920 almıştı da hatalı mı almıştı ne :) ben öyle hatırlıyorum yada turkcell romlular alamamıştı çoğu kişi global rom yüklemişti telefonuna sırf yükleyebilmek için. Benim hatırladığım bu. Hatta 820 lerde de data sense eksikti güncellemede sonradan küçük bir dzeltme ile onu da vermişlerdi :)Yanlışsam düzeltin

skynet

Üye
Harbiden ya bir ara neydi millet data sense diye yakınıp duruyordu :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood
HeroMR

HeroMR

Üye
Off bana güncelleme gelse bile yükleyemem telefonda boş alan belki 300mb belki o da yok. Birkaç uygulama silmem lazım ama hepsi gerekli geliyor silemiyorum :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
cuma gece yarısına kadar geldi geldi..yoksa pazartesi garanti :)

HeroMR

HeroMR

Üye
Alırız da asıl ben uygulamaları SD Karta yükleyebileceğimiz güncellemeyi bekliyorum :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
GDR3 preview'den pek farkı olacağını sanmıyorum..glance var biraz daha stabilite kazanmıştır belki sistem..hepsi bu..esas olay 8.1 ile gelecek..

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
o değilde herşey güncelleniyorda bu office uygulamaları neden güncellenmiyor ya :D Bu konuda @papakudioflu yu söze alması için davet ediyorum :D

YkPkY

YkPkY

Üye
serverlar kapalı şuan arkadaşlar.sakince uyuyun bu akşam.yırtsanızda bişey yok

• Beğen
Tepkiler: ERsin YAvuz
HeroMR

HeroMR

Üye
Yer sorununu çözdüm Asphalt8i sildim. Artık sd karta oyun yuklenebildiginde tekrar kurarım.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
arkadaşlar telefonu biraz da beyaz zeminli kullanayım dedim. ama mesela fotoğraflara girince zemin yine siyah. mağaza arka planı yine siyah. müzik ve oyunlar bölümünde de değişme olmuyor onlar standart. kamera uygulamasında da menüler bölümü yine siyah. ama en azından fotoğraflar kısmında zemin beyazlaşsaydı yani.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
nokia beamer dan hala haber yok değil mi :S

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
o değilde herşey güncelleniyorda bu office uygulamaları neden güncellenmiyor ya :D Bu konuda @papakudioflu yu söze alması için davet ediyorum :D
Office zaten mevcut son sürümde şu anda. Office genelde yılda bir güncelleme alır o da bir sonraki sürüm oluyor.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

Üst Alt