Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

onursarii

Üye
gelen giden bir şey yok :D

arassa

Üye
güncellemeye başlamadan önce geri tuşuna basılı tutarak açık bütün uygulamaları kapat. Güncelleme ekranındayken "ayarlar" menusu ayrı bir uygulama olarak açık kalır onu da mutlaka geri çıkış yaparak kapat. Muhtemelen sorun çözülür.

Dediğinizi de yaptım ama nafile. %92ye geliyor sonra "güncelleme indirilemedi 801882d1". :(

YkPkY

YkPkY

Üye
şu Nokia beamer için bol bol geri bildirim atın arkadaşlar.can sıkıcı olmaya başladı iyice.tek kişinin atması Bi işe yaramaz
wi-fi modeme reset atmayı denediniz mi?
nsu sunucularıda kapalı.haberiniz olsun

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Güncelleme düşmedi. Cumaya kadar da artık düşsün ya. Uzatmasalar.

aynen..bana kalırsa da bu gece veya en geç cuma gecesi gelmiş olacak :) bu kadar ''coming soon'' yeter.. ''available'' olalım..

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Valla her gece bu gece bu gece diyoruz da kendimizi kandırıyoruz sadece :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
şu Nokia beamer için bol bol geri bildirim atın arkadaşlar.can sıkıcı olmaya başladı iyice.tek kişinin atması Bi işe yaramaz
nsu sunucularıda kapalı.haberiniz olsun

o zaman icraatın içinden :kop:

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
820ler başlamış galiba

HeroMR

HeroMR

Üye
bu bölümdeki insanlar çok gergin. uygulamaydı güncellemeydi zil sesiydi diğer klasörüydü filan derken insanlar fazlaca gerildi tabi. şimdi forumun android bölümüne gitsek bi huzur bi neşe bi rahatlık sarmıştır. yapılan bir araştırmada on wp kullanıcısından dokuzu gerginmiş :blush:refocus ne işe yarıyor?

Hocam hiç öyle sanmayın :D 1-2 hafta önceye kadar androidde takılıyordum. Eski amiral gemisine güncelleme vermeyen samsung'u öyle sövüyorduk ki :D Kendi aramızda da baya kavga çıkıyordu filan.. Burası daha sakin :D (Belki S4'ünkü faklıdır)

Ek olarak bugün okulda bir arkadaş "ıyy windows phone mi aldın" gibi dalga geçti bende evet dedim arkadaşın S4'ü vardı resim gösterirken telefonu kastı bir resmi 2dk'da açtı öyle bir dalga geçtim ki :D

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve technocu1
dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Nerden çıkartıyorsunuz başladığını. Başlamadı daha.

onursarii

Üye
yok yok başlamadı daha. Daha şimdi güncellemeyi denetledim :/

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
başladığı doğru..çoğu ülke aldı..biz hala bekliyoruz :)

braayn

braayn

Üye
Güncellemeyi denetle dediğimde dal bile kıpırdamıyor ....

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan, PureFood, 4MaGuS ve 1 kişi daha

frogan

Üye
bugün vermez artık 820 ye haftasonunna kalmadan verseler yine iyi

braayn

braayn

Üye
bu hafta beklemeyin bence haftada p.tesi verirlerdie düşünüyorum

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ben ısrarla cuma diyorum..daha hafta bitmedi :)

skynet

Üye
Biz şubat ta anca alırız güncellemeyi :(

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
arkadaşlar benim telde şu an sponsor bağlantılar da bunu görmeye yetkiniz yok diyor forumda mı aksaklık yoksa tel de mi

HeroMR

HeroMR

Üye
625'e bir gelse :S Herhalde 620 ile aynı zamanda gelir.

Üst Alt