Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberNokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)
abartmıycaktım ama resmen dalgaya vurup saygısızlık yaptı.neysem...refocus benim bildiğim kadarıyla vede hatırladığım kadarıyla pureview li cihazlara gelicekti.konusu vardı hatta muhabbetti olmuştu,<ne kadar çok para,o kadar köfte> yorumu yapılmıştı =)
maydinmaydin
Üye
en ufak şeyde parlamayın arkadaşlar. birbirimize ufak takılmalarımız olmazsa nasıl keyif alacaz burdan. birleşmiş milletler toolantısında değiliz burda. dakamon arkadaşımızın sözünde alınacak bişey yok bence.
Son düzenleme:
dakamon
Üye
Konu Sahibi
Ya ben fidlerden refocus u indirmeye alıyorum ama hata veriyor.İlgilenmeniz gerekiyor hatası her yeniden dememde 8000ffff hatası veriyor yeniden dene der demez yine ilgilenmeniz gerekiyor yazıyor. Çözemedim gitti
dakamon
Üye
Konu Sahibi
Neyse tamam çözdüm
PureFood
Üye
refocus tüm cihazlara açılmayacak mıydı Black sonrası zaten?
Bende bundan bahsediyorum işte biri demişti tüm cihazlara verilecek diye ama şöyle söylim şu an kaçak yollardan yükledim de abi yok ya adamlar bi bildiği var pruview e vermelerinde. Çok kötü görüntü kalitesi var fotoğraflarda. Ben bunun 1020 ile nasıl haz verdiğini tahmin edebiliyorum süper uygulama bide 1520 de kullanımıın izlemiştim oda çok etkileyiciydi. Bu programı kullanıyorsan kameranın kalitesi çok iyi olması şart
maydinmaydin
Üye
bu bölümdeki insanlar çok gergin. uygulamaydı güncellemeydi zil sesiydi diğer klasörüydü filan derken insanlar fazlaca gerildi tabi. şimdi forumun android bölümüne gitsek bi huzur bi neşe bi rahatlık sarmıştır. yapılan bir araştırmada on wp kullanıcısından dokuzu gerginmiş refocus ne işe yarıyor?
bu bölümdeki insanlar çok gergin. uygulamaydı güncellemeydi zil sesiydi diğer klasörüydü filan derken insanlar fazlaca gerildi tabi. şimdi forumun android bölümüne gitsek bi huzur bi neşe bi rahatlık sarmıştır. yapılan bir araştırmada on wp kullanıcısından dokuzu gerginmiş refocus ne işe yarıyor?
Refocus şu işe yarıyor fotoğraf çekiyorsun mesela bir vazoyu çekiyorsun ona biraz yakın plandan çekiyorsun ve biraz gerisindede ondan büyük bir cisim var diyelim her ikisini aynı fotoğrafta çektin refocus programı hangisine odaklanacaksan o işe yarıyor yani vazonun üstüne tıklıyorsun arkaplan bulanık oluyor arkasındaki büyük cisme tıklıyorsun o net oluyor gerisi yalan
dakamon
Üye
Konu Sahibi
Refocus çok güzel uygulama ben bu uygulamanın ilk videosunu 1520 deizlemiştim. Telefona hayranlığımda birazda ordan geldi sanırım arkadaş 1080p kocaman ekran herşey çok net karşınızda
Krnl386
Üye
Lumia 820 ciler nerdesiniz ..?
frogan
Üye
buradayız ama nokia bizi sevmiy
YkPkY
Üye
bazı smileyler sizdede karakter olarak görünüyor mu.özellikle üsttekiler
yani böyle.
arassa
Üye
2 gündür 20 yi aşkın kere denedim ama sürekli %92de takılıyor black güncellemesi, hayattan soğuttu resmen. Telefonu sıfırladım belki ondandır diye o kadar uygulama vesaire hepsi gitti, yine olmadı.
pirenuri
Üye
820 sahipleri güncellemeyi denetleyebilirler mi ? Büyük ihtimalle güncelleme düştü. Düşmediyse de Cumaya kadar kesin düşmüş olur
2 gündür 20 yi aşkın kere denedim ama sürekli %92de takılıyor black güncellemesi, hayattan soğuttu resmen. Telefonu sıfırladım belki ondandır diye o kadar uygulama vesaire hepsi gitti, yine olmadı.
güncellemeye başlamadan önce geri tuşuna basılı tutarak açık bütün uygulamaları kapat. Güncelleme ekranındayken "ayarlar" menusu ayrı bir uygulama olarak açık kalır onu da mutlaka geri çıkış yaparak kapat. Muhtemelen sorun çözülür.
YkPkY
Üye
çok heveslenmeyin o kadar.
ekrana 5 kere tıklayınca şemsiye olmuyor