Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
birde yazılımda değişen bişey daha.önceki hata sayfası böyle değildi.
yanlışım varsa düzeltin :D

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
birde yazılımda değişen bişey daha.önceki hata sayfası böyle değildi.
yanlışım varsa düzeltin :D
Evet ben bunu üniversitenin internetine her bağlanmaya çalıştığımda alıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
kamuraN021

kamuraN021

Üye
amberde modemi me sorunsuz bağlaniyordum black güncellemesini yaptım modeme bağlanamiyorum bu sorunu yaşayan başkaları varmı?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
O değilde play to bende sorunlu açılıyor siyah ekran geliyor arkadaşlar. Sadece bana değil çoğu kişiye oluyor bu. Bide refocus için amber yazılımı gerektirir yazıyor mağaza açıklamasında amber var zaten bizde ama yüklenebilir görünmüyor.Bence beamer ı henüz vermedi belki bi sorunu vardır.
reficus sadece pureview cihazlarda kullanılabiliyor onun dışında, play to yeni güncelleme geldi ve black nokia play to adında yeni programla aktif halde gdr3 betada çalışmıyor 820 yakın zamanda black geldiği zaman aktif olarak kullanabilirsiniz, beamer şuan sizde kuurlabiliyor ancak açılmıyor yani sorunlu oda black güncelleminde aktif olucak ancak şuan program bazı telelre kurulmuyor o sorunda yakın zamanda çözülecektir
amberde modemi me sorunsuz bağlaniyordum black güncellemesini yaptım modeme bağlanamiyorum bu sorunu yaşayan başkaları varmı?
kayıtlı şifre varsa wifi ayarlarından iler düzey kısmında moderm kayıtlı şifreyi silip tekrar elden girmeyi deneyin büyük ihtimal sorununuz çözülür

kamuraN021

kamuraN021

Üye
kayıtlı şifre varsa wifi ayarlarından iler düzey kısmında moderm kayıtlı şifreyi silip tekrar elden girmeyi deneyin büyük ihtimal sorununuz çözülür[/quote]
denedim olumsuz
kayıtlı şifre varsa wifi ayarlarından iler düzey kısmında moderm kayıtlı şifreyi silip tekrar elden girmeyi deneyin büyük ihtimal sorununuz çözülür[/quote]
denedim bu sefer bağlantı kurulamiyor diyor

4MaGuS

4MaGuS

Üye
kayıtlı şifre varsa wifi ayarlarından iler düzey kısmında moderm kayıtlı şifreyi silip tekrar elden girmeyi deneyin büyük ihtimal sorununuz çözülür
denedim olumsuz

birde moderm sıfırlayın diyecem ama başka çözüm gelmiyor aklıma

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Refocusu sanki tüm cihazlar alacakmı denmişti sanırım ben yanlış anladım.

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Bence verselerdi iyi olurdu yinede ya :D çok güzel uygulama insan sahip olmak istiyor :)

n000k

n000k

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
''DEMEDİM'' yazmışşşşşşşşşşş kardeş :D M n olacakmış.Şu fidlerden uygulamaları yükleme konusunu bulamadım bilen biri linki verebilirmi buraya refocus u bi yüklim :)

n000k

n000k

Üye
dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
he , he ....

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arakdaş...gördüğün gibi sende yanlış yazabiliyormuşsun..
tamamda o kadar abartmayın bence arkadaş orada bütün cihazlara yüklenmiyecekmiydi diyor ona değinin biraz

Üst Alt