l920 Black güncelleme si yaptım az öncebirde yazılımda değişen bişey daha.önceki hata sayfası böyle değildi.
yanlışım varsa düzeltin
Evet ben bunu üniversitenin internetine her bağlanmaya çalıştığımda alıyorumbirde yazılımda değişen bişey daha.önceki hata sayfası böyle değildi.
yanlışım varsa düzeltin

reficus sadece pureview cihazlarda kullanılabiliyor onun dışında, play to yeni güncelleme geldi ve black nokia play to adında yeni programla aktif halde gdr3 betada çalışmıyor 820 yakın zamanda black geldiği zaman aktif olarak kullanabilirsiniz, beamer şuan sizde kuurlabiliyor ancak açılmıyor yani sorunlu oda black güncelleminde aktif olucak ancak şuan program bazı telelre kurulmuyor o sorunda yakın zamanda çözülecektirO değilde play to bende sorunlu açılıyor siyah ekran geliyor arkadaşlar. Sadece bana değil çoğu kişiye oluyor bu. Bide refocus için amber yazılımı gerektirir yazıyor mağaza açıklamasında amber var zaten bizde ama yüklenebilir görünmüyor.Bence beamer ı henüz vermedi belki bi sorunu vardır.
kayıtlı şifre varsa wifi ayarlarından iler düzey kısmında moderm kayıtlı şifreyi silip tekrar elden girmeyi deneyin büyük ihtimal sorununuz çözülüramberde modemi me sorunsuz bağlaniyordum black güncellemesini yaptım modeme bağlanamiyorum bu sorunu yaşayan başkaları varmı?
denedim olumsuzkayıtlı şifre varsa wifi ayarlarından iler düzey kısmında moderm kayıtlı şifreyi silip tekrar elden girmeyi deneyin büyük ihtimal sorununuz çözülür
Refocusu sanki tüm cihazlar alacakmı denmişti sanırım ben yanlış anladım.
preview lazım heralde onun içinBende Nokia Refocus yüklü ve demedim çalışıyor da.Refocusu sanki tüm cihazlar alacakmı denmişti sanırım ben yanlış anladım.
Fiddler sağolsunBence verselerdi iyi olurdu yinede yaçok güzel uygulama insan sahip olmak istiyor
![]()

Ne demek istediğini anlayan varmı bu arakdaşınBende Nokia Refocus yüklü ve demedim çalışıyor da.

okuman yok sanirsam.arkadaşta refocus yüklüymüş.denemiş ve çalışıyormuş.bunu da okuyabiliyor musun??Ne demek istediğini anlayan varmı bu arakdaşın![]()

Niye sen anlamadın mı?geriye dönük refocus ile ilgili mesajlara bak.artisNe demek istediğini anlayan varmı bu arakdaşın![]()
Niye sen anlamadın mı?geriye dönük refocus ile ilgili mesajlara bak.artis
Ne demek istediğini anlayan varmı bu arakdaşın![]()
tamamda o kadar abartmayın bence arkadaş orada bütün cihazlara yüklenmiyecekmiydi diyor ona değinin birazarakdaş...gördüğün gibi sende yanlış yazabiliyormuşsun..