Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
saat 2 olduğu için kimse kalmadı pek :) millet uyudu maxicep wpgenel forumu yavaş yavaş uykuya dalıyor :D

Rainesto

Rainesto

Üye
hiçbir şey değiştirmedim hazırlanırken 99dan 95e düştü sonra devam etti hata vermedi şuan %100 de durdu 2-3 dkdır bekliyorum
şuan güncellemeyi indirmekteyim

aynenşuan yeniden başlatılıyor...

emelli

emelli

Üye
şuan güncellemeyi indirmekteyim

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
PhotoBeamer'i indirdim fakat diğer uygulama bende gözükmüyo,sen indirdin mi uygulamaları ?

photobeamer değil Nokia beamer. Diğer uygulama da storyteller. Mağazada aratınca çıkmıyor lumia pusherdan bak

erdincpolat

erdincpolat

Üye
arkadaş forumu okumaktan güncellemeye bakamadım daha. Ne heyecan yapmışız öyle. Gelecek özellikler belliydi zaten. Güncelleme olsun da taştan olsun :)
şimdi deneyelim bakalım güncelleme varmı :)

ArMaGeDdOn_87

Üye
photobeamer değil Nokia beamer. Diğer uygulama da storyteller. Mağazada aratınca çıkmıyor lumia pusherdan bak
ismi değişmiştir uygulamanın adı bu şekilde ve nokia tarafından hazırlandığı yazıyor

erhanercan

erhanercan

Üye
nihayet yükledim ya diğer klasörüm 12 gb be temizlenmiyor lanet olası

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
temizlemeyi internet explorerdan geçmişi sil diyerek mi yapıyorsunuz yoksa kapasite kontrolünden yada depolama alanından mı?Açıkcası hepsinden yapın :)

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
erhanercan

erhanercan

Üye
temizlemeyi internet explorerdan geçmişi sil diyerek mi yapıyorsunuz yoksa kapasite kontrolünden yada depolama alanından mı?Açıkcası hepsinden yapın :)

hepsinden yapıyorum tabikide hayret birşey yahu
kamera da hala aynı çektikten sonra netlik bozuluyor yine

beats

beats

Üye
hepsinden yapıyorum tabikide hayret birşey yahu
kamera da hala aynı çektikten sonra netlik bozuluyor yine
yeniden başlattınız mı, başlattıysanız belli ki yazılım yüklemede sorun olmuş sıfırlayın

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
aslında gündüz çekimlerini bir test edin derim.Ayrıca o diğer oyunların uygulamaların tuttuğu verilerden de kaynaklı olabilir. Örneğin angry birds rio 100 mb lik bi uygulama ama 750 mb lık yer kaplıyor yüklenikten sonra.

erhanercan

erhanercan

Üye
Sorunsuz başlattı
yeniden başlattınız mı, başlattıysanız belli ki yazılım yüklemede sorun olmuş sıfırlayın

sorunsuz başlattı çok az yer silebildim sıfırlamak da son çare gözüküyor..
aslında gündüz çekimlerini bir test edin derim.Ayrıca o diğer oyunların uygulamaların tuttuğu verilerden de kaynaklı olabilir. Örneğin angry birds rio 100 mb lik bi uygulama ama 750 mb lık yer kaplıyor yüklenikten sonra.
oyunların yada uygulamaların verilerini saymıyorum medya ve dosyalar gözüküyor ortada medya yok o kadar kapasite kontrolda diğer adı altında gözüküyor 12gb yer

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
İlginç 12 gb çok büyük bir rakam

Dejavuex

Dejavuex

Üye
kamera da çok büyük fark yok gerçekten boşuna bekledik gibi geldi:)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Şükür verileriniz taşınıyor %24. Kameradan çok birşey beklemiyorum zaten sonuçta 920 nin gücü belli. Çekim sonrası oluşan bozulma bende amberle kaybolmuştu. Son Nokia Camera uygulama güncellemesinde de kumlanma azalmıştı. Arkadaşlar kamerasında düzelme görmeyenler uygulamasını kaldırıp yeniden kursunlar. Belki daha temiz bir sonuç alınır.
İlginç 12 gb çok büyük bir rakam

kamera da çok büyük fark yok gerçekten boşuna bekledik gibi geldi:)

Hocam uyumadınız mı yav, sabahın 6 - 7 lerinde mesajlar :zong:

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve Dejavuex

turka_10

Üye
arkadaşlar guncellemeyi yaptım ama çarklar takıldı kaldı 15-20 dakkadır donuyo ve altındaki çizgide çok az bi ilerleme oldu ve artık ilerlemiyo işe gidemedim bunun yuzunden yarıdım bi bilgisi olan varmı yada resertlesem bişey olur mu _?

n000k

n000k

Üye
arkadaşlar guncellemeyi yaptım ama çarklar takıldı kaldı 15-20 dakkadır donuyo ve altındaki çizgide çok az bi ilerleme oldu ve artık ilerlemiyo işe gidemedim bunun yuzunden yarıdım bi bilgisi olan varmı yada resertlesem bişey olur mu _?
elleme uzun sürüyor çarklar.senede herhalde oyun uygulama bol benim gibi. benimde çarklar çok uzun sürdü. hiçbir şey yapma mecbur beklicen

• Beğen
Tepkiler: turka_10
4MaGuS

4MaGuS

Üye
kamera bende nerdeyse hiç bozulma yok gayette güzel çekiyor şuan bilemiyorum neyse bu arada telefon kapanırken güle güle yazısı çıktıgında biraz daha uzun bekliyor eskisine göre sanki yoksa banamı öyle geldi

Üst Alt