şuan güncellemeyi indirmekteyim
PhotoBeamer'i indirdim fakat diğer uygulama bende gözükmüyo,sen indirdin mi uygulamaları ?beamer ve storyteller yükleyebiliyor musun ?
previewden güncelledim yüklenebilir değiller şuanPhotoBeamer'i indirdim fakat diğer uygulama bende gözükmüyo,sen indirdin mi uygulamaları ?
PhotoBeamer'i indirdim fakat diğer uygulama bende gözükmüyo,sen indirdin mi uygulamaları ?
ismi değişmiştir uygulamanın adı bu şekilde ve nokia tarafından hazırlandığı yazıyorphotobeamer değil Nokia beamer. Diğer uygulama da storyteller. Mağazada aratınca çıkmıyor lumia pusherdan bak
temizlemeyi internet explorerdan geçmişi sil diyerek mi yapıyorsunuz yoksa kapasite kontrolünden yada depolama alanından mı?Açıkcası hepsinden yapın![]()
yeniden başlattınız mı, başlattıysanız belli ki yazılım yüklemede sorun olmuş sıfırlayınhepsinden yapıyorum tabikide hayret birşey yahu
kamera da hala aynı çektikten sonra netlik bozuluyor yine
yeniden başlattınız mı, başlattıysanız belli ki yazılım yüklemede sorun olmuş sıfırlayın
oyunların yada uygulamaların verilerini saymıyorum medya ve dosyalar gözüküyor ortada medya yok o kadar kapasite kontrolda diğer adı altında gözüküyor 12gb yeraslında gündüz çekimlerini bir test edin derim.Ayrıca o diğer oyunların uygulamaların tuttuğu verilerden de kaynaklı olabilir. Örneğin angry birds rio 100 mb lik bi uygulama ama 750 mb lık yer kaplıyor yüklenikten sonra.
İlginç 12 gb çok büyük bir rakam
kamera da çok büyük fark yok gerçekten boşuna bekledik gibi geldi![]()

elleme uzun sürüyor çarklar.senede herhalde oyun uygulama bol benim gibi. benimde çarklar çok uzun sürdü. hiçbir şey yapma mecbur beklicenarkadaşlar guncellemeyi yaptım ama çarklar takıldı kaldı 15-20 dakkadır donuyo ve altındaki çizgide çok az bi ilerleme oldu ve artık ilerlemiyo işe gidemedim bunun yuzunden yarıdım bi bilgisi olan varmı yada resertlesem bişey olur mu _?