Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
ben de şarj her zaman taş gibi, arka plan görevlerini kontrol etmek lazım. kullanmayacaksam fousquare'yi bile engelliyorum.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Ben pek katılmıyorum siz sadece gelen özelliklere bakıyorsunuz sanırım. Şunu unutuyoruz daha iyi kamera performansı ve bazı uygulamalar black ile aktif oluyordu.
Ayrıca betasını yükledikten sonra amberli telefonumdan eser kalmamıştı sistem kararsızlıkları artmıştı. Tam sürümünde bunalrda gideriliyor. Elbette bu yüzden bekliyorum bu güncellemeyi.
kararsızlıkları var elbette onlar giderde nede olsa güncellemenin %60 kadarı betayla gelince pek heyecanım kalmadı açıkcası

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Bu güncelleme de 2.plana atıldık 8.1 geldiğinde galiba önce 1520 ye birkaç hafta sonra 1020 ve 925 bir ay sonrasında da 920 ye gelir ...tüm cihaz lara neden aynı anda vermezler ki 1 kez daha gösterdiniz birlikteliği teşekkürler.......

• Beğen
Tepkiler: skynet ve n000k
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
abi on sürüm le aynı neyin derdi bu glance renkleri için tribemi girceksiniz benim lumiamda glance bile yok :D

• Beğen
Tepkiler: sekajmer, maydinmaydin ve Heimdalll
enessrsy

enessrsy

Üye
Telefon (925) yurtdışından geldiyse güncelleme alamama gibi bir problem yaşayabilir miyim sizce? Çıktığından beri uğraşıyorum cihaz almıyor güncellemeyi.

Rainesto

Rainesto

Üye
Telefon (925) yurtdışından geldiyse güncelleme alamama gibi bir problem yaşayabilir miyim sizce? Çıktığından beri uğraşıyorum cihaz almıyor güncellemeyi.
Bence alakası yok ama Hangi ülkeden geldi ?

enessrsy

enessrsy

Üye
Bence alakası yok ama Hangi ülkeden geldi ?
İsviçre'den üstadım. Güncelleme dünya çapında verildiği için böyle bir şey olmasına imkan vermiyordum ama, bilemedim nasıl olacak.

sekajmer

sekajmer

Üye
arkadaşlar tema renklerinde artış varmı? yoksa yine aynı renkler mi duruyor?

bu ne biçim iştir yaa? bin-ikibin lira verip telefon alıyorsun, en iyi yapabildiğin şey fotoğraf çekip paylaşmak. hani arkadaş teknoloji nerde? daha doğru düzgün tv uygulaması yok. üç beş tane tv uygulaması var hepsini toplasan bi tane etmez. android kullandım onda da tv izlerken bir süre sonra donuyordu lumiada da donuyor. flashı telefonlarda barındırmayacaz dediler tv uygulamalarını öldürdüler. telefonlarda 1 gb ram, 1.5 ghz işlemci var ama hala sorun yaşıyoruz. daha iki üç sene öncesine kadar bu özelliklerdeki laptoplar çatır çatır autocad çalıştırıyordu. biz autocad çalıştırsın da demiyoruz. internetten aldığı görüntüyü ekranda gösterecek. toplasan yapacağı iş yirmi satırlık koddan ibarettir. 2014 yılındayız ve kullandığımız telefonda dosya yöneticisi yok. yahu bu dosya öneticisi beş sene önceki symbianlarda vardı. bırakın symbianları 10 sene önceki s40 javalarda bile vardı. şimdi ne oldu da yok? valla beni android ne de wp tatmin etmiyor artık. resmen 1D menüler kullanıyoruzyaa... :sahan:
araştırıp alsaydınız ?

• Beğen
Tepkiler: nsren
pissed26

pissed26

Üye
925e güncelleme yapan arkadaşlar kamera kalitesinde bi fark görebildinizmi ??

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
925e güncelleme yapan arkadaşlar kamera kalitesinde bi fark görebildinizmi ??
benim gözlemlediğim kadarıyla bariz bir fark var. Herkesin aksine netleme esnasında iyi olmayan fotoğraf çekimden sonra kaydedilirken düzelip daha iyi oluyor.

pissed26

pissed26

Üye
gündüz çekiminde bi daha deneyim abi o zaman

Akhtoher

Akhtoher

Üye
benim gözlemlediğim kadarıyla bariz bir fark var. Herkesin aksine netleme esnasında iyi olmayan fotoğraf çekimden sonra kaydedilirken düzelip daha iyi oluyor.

lumia 1020 de eskiye göre düzelme var fakat hala çektikten sonra bozuyor. Mesela eskiden 5 bozuyordu diyelim şimdi 2 bozuyor çekildiği anki gibi kalsa sıkıntı yok :(

Rainesto

Rainesto

Üye
İsviçre'den üstadım. Güncelleme dünya çapında verildiği için böyle bir şey olmasına imkan vermiyordum ama, bilemedim nasıl olacak.
bende sanmıyorum hem İsviçreyede verildi bu güncelleme nokianın sitesinden baktım cihazı sıfırlayıp denedin mi ?

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
güncellemeyi almadım daha ama şuan tam tersi sorun var.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
920 hâlâ hâlâ ve hâlâ yakında :(

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Hagios

Hagios

Üye
Amberde yaptıkları gibi 920 güncellemesini parça parça yapmasınlarda yine, bekleriz zaten alıştık.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
güncellemeyi almadım daha ama şuan tam tersi sorun var.

ben güncelleme sonrasından bahsediyorum.

Ayrıca güncellemeden önce 3G internette 3-3.5 saat giden şarjım artık aynı aktiviteyle 4-4.5 saat gitmeye başladı. Fakat önceden 1 saat 35 dakikada Full dolan şarjım artık 2,5 saatte doluyor.

Rainesto

Rainesto

Üye
daha gelecek :vur:vur

Üst Alt