925 kullanan bir arkadaşın belirttiğine göre kapalı ortamda çekimlerde sıkıntı devam ediyormuş
bende hiç bir uygulamada hiçbir sorun yok abi. ama senin olayla benzer durum 925'te karşılaşmıştım sonucu sıfırlamakta buldumumarım kapalı ortamda karıncalanmaya çözüm gelir . fotoğraf çekimini halledebiliriz İSO değerini 100 yaparak fakat videoda ne yapabiliriz ki ? mesela 1020 ile dışarda full zoomladığım zaman hiç bozmuyor iç ortamda aşırı derecede rahatsız edici bir görüntü oluyor flaş kullanıldığı zaman flaşın etki alanı net fakat flaşsız gerçekten çok kötü . 41 diye herkes bakayım diyor iç ortamda hep eleştiriliyor1020 de Sozoom uygulaması çalışmıyor açtığım saniye geri kapanıyor. 1020 sahibi bir arkadaş deneyebilirmi?
oysa s4 öyle değilbende hiç bir uygulamada hiçbir sorun yok abi. ama senin olayla benzer durum 925'te karşılaşmıştım sonucu sıfırlamakta buldumumarım kapalı ortamda karıncalanmaya çözüm gelir . fotoğraf çekimini halledebiliriz İSO değerini 100 yaparak fakat videoda ne yapabiliriz ki ? mesela 1020 ile dışarda fu ll zoomladığım zaman hiç bozmuyor iç ortamda aşırı derecede rahatsız edici bir görüntü oluyor flaş kullanıldığı zaman flaşın etki alanı net fakat flaşsız gerçekten çok kötü . 41 diye herkes bakayım diyor iç ortamda hep eleştiriliyoroysa s4 öyle değil
aynen 1020'nin kamera yönünden tek artısı DNG oldu . benim arkadaşımda 925 var o demişti inanmamıştım ama maalesef doğrumoralim bozuldu valla sırf kamera için bekliyordum. Ben :/

o söylediğiniz klasörleme 8,1de gelicek ayrıca sağdaki uygualam kısımlarınıda tamamen yerlerini değiştirebileceğizklasör uygulaması 3.parti program gibi bencede bunun için böyle bir uygulamaya ne gerek vardı IOS veya Androiddeki gibi ikonu tutup diğer ikonun üzerine sürükle bırak yapıp klasöre alsaya ki sen MS olarak klasör mantığını bulan firmasın diğerlerinden daha şata fatlı olması gerekirken gelen uygulamaya bak yani görsel sıfır kullanım kolaylığı tartışılır..
Birde Glance şuanda 1.1 sanırım oda 2.0 sürümüne geçiş yapıcak galiba şuanda herkesde 1.1 dimi ? benmi yanlış hatırlıyorum..
Nokia'nın yayınladığı klasörler uygulamasından bahsediyoro söylediğiniz klasörleme 8,1de gelicek ayrıca sağdaki uygualam kısımlarınıda tamamen yerlerini değiştirebileceğiz

Arkdaşlar GDR3 preview yüklü olan çihazlara da otomatik olarak geliyor değil mi? versiyon numarası falan farklı yani??
biliyorum ondan bahsettiğin iancak arkadaşın bahsettiği android tarzında dosyalama 8.1 de ms tarafından gelicek içie atıcagız ve tıkladıgımda içeri girmenin yerine ana menüde küçük simgecikler halinde gözükecekNokia'nın yayınladığı klasörler uygulamasından bahsediyor![]()
biliyorum ondan bahsettiğin iancak arkadaşın bahsettiği android tarzında dosyalama 8.1 de ms tarafından gelicek içie atıcagız ve tıkladıgımda içeri girmenin yerine ana menüde küçük simgecikler halinde gözükecek