Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Hayır bu Black+GDR3

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Arkdaşlar GDR3 preview yüklü olan çihazlara da otomatik olarak geliyor değil mi? versiyon numarası falan farklı yani??

Akhtoher

Akhtoher

Üye
1020 de Sozoom uygulaması çalışmıyor açtığım saniye geri kapanıyor. 1020 sahibi bir arkadaş deneyebilirmi?

Atmosperich

Atmosperich

Üye
arkadaslar konu ile alakası yok ama yeni flash attım telime . bu resimdeki attığım uygulama listesini alfabetik olarak nasıl yapıyorduk ?

Hagios

Hagios

Üye
arkadaslar konu ile alakası yok ama yeni flash attım telime . bu resimdeki attığım uygulama listesini alfabetik olarak nasıl yapıyorduk ?
Uygulama sayısı yeterince artınca kendiliğinden alfabetik sıralanacak.

Atmosperich

Atmosperich

Üye
anladım teşekkür ederim :)

erhanercan

erhanercan

Üye
Black güncellemesi size yaramamış anlaşılan :)

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Kayışlar koptu artık bekle bekle sonra hiç ummadığın anda gelince böyle oluyor :D

• Beğen
Tepkiler: Hagios
Atmosperich

Atmosperich

Üye
yahu yatmadan önce bi soru daha sorayım. mağazadan oyun indiricem ama wifi bekliyor arkadas ben indirmek istiyorum varmıdır bir ayarı ?

Hagios

Hagios

Üye
yahu yatmadan önce bi soru daha sorayım. mağazadan oyun indiricem ama wifi bekliyor arkadas ben indirmek istiyorum varmıdır bir ayarı ?
Şebeke ile indirilmeyecek kadar büyük sanırım o yüzden.

Atmosperich

Atmosperich

Üye
dungeon hunter felan. yani şimdi wifi si olmayan adam oyun oynayamaz mı ? indirme de bi sınırım yok sınırsız zaten internet.

Hagios

Hagios

Üye
dungeon hunter felan. yani şimdi wifi si olmayan adam oyun oynayamaz mı ? indirme de bi sınırım yok sınırsız zaten internet.

Boyutu büyük ( 100+ MB sanırım ) uygulama ve oyunlar için wifi gerekiyor.Sizin internet paketiniz ile ilgili değil.Telefonla ilgili ve sadece WP8'e özel bir durum değil.

Atmosperich

Atmosperich

Üye
Boyutu büyük ( 100+ MB sanırım ) uygulama ve oyunlar için wifi gerekiyor.Sizin internet paketiniz ile ilgili değil.Telefonla ilgili ve sadece WP8'e özel bir durum değil.
yani wifi olmadan indiremem. umarım bunla ilgili bi seçenek gelir :) teşekkür ederim iyi sabahlar.

Hagios

Hagios

Üye
yani wifi olmadan indiremem. umarım bunla ilgili bi seçenek gelir :) teşekkür ederim iyi sabahlar.

Bu arada zaten mağaza sayfasında wifi isteyenlerin yanında wifi gerektiği yazıyor.Rica ederim iyi sabahlar.

saynesim

saynesim

Üye
Neyse arkadaşlar hayırlı olsun herkese

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
İlgisiz mesajlar silinmiştir.

@Tmobile bu size son uyarıdır. Lütfen tavır ve yazışmalarınıza dikkat edin.

Herkese iyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Nextman
Esendağlı

Esendağlı

Üye
güncelleme gelen arkadaşlar da play To uygulaması çalışıyormu acaba

luckysleven

luckysleven

Üye
bu klasor uyugulamasi kullaissiz ve gorsellik sifir.. Ne yazikki wp arayuzune gitmemis bu uygulama.. Gorsellik katarlarsa bir ihtimal. Yine en iyi headertiles

ElectroTR

ElectroTR

Üye
Evet güncelleme gelen arkadaşlar play to 3.0 yükleyip deneyebilirler mi?

Üst Alt