Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

sekajmer

sekajmer

Üye
amberde yıkılmıştı burası :) Black beklentilerin çok çok altında

Dejavuex

Dejavuex

Üye
fotoğraf çekimi konusunda iyileştirme vardır umarım

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Black adı üstünde Nokia ve Microsoftun yapılmamış çalışılmamış güncelleme diye sürüm numarasını değiştirip vermişler ben zaten wifi sıkıntım nedeni ile 1232.5951.1249.1001 sürümüne geri döndüm.
Güncelleme gelince yüklerim eğer ondada wifi sıkıntısı çıkarsa bu yukarıdaki sürümde kullanmaya devam edeceğim

braayn

braayn

Üye
klasör uygulaması 3.parti program gibi bencede bunun için böyle bir uygulamaya ne gerek vardı IOS veya Androiddeki gibi ikonu tutup diğer ikonun üzerine sürükle bırak yapıp klasöre alsaya ki sen MS olarak klasör mantığını bulan firmasın diğerlerinden daha şata fatlı olması gerekirken gelen uygulamaya bak yani görsel sıfır kullanım kolaylığı tartışılır..
Birde Glance şuanda 1.1 sanırım oda 2.0 sürümüne geçiş yapıcak galiba şuanda herkesde 1.1 dimi ? benmi yanlış hatırlıyorum..

Bay H

Bay H

Üye
925 kullanan bir arkadaşın belirttiğine göre kapalı ortamda çekimlerde sıkıntı devam ediyormuş

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hiç mi fark yok? :hmmm

sekajmer

sekajmer

Üye
1020 de Sozoom uygulaması çalışmıyor açtığım saniye geri kapanıyor. 1020 sahibi bir arkadaş deneyebilirmi?
bende hiç bir uygulamada hiçbir sorun yok abi. ama senin olayla benzer durum 925'te karşılaşmıştım sonucu sıfırlamakta buldumumarım kapalı ortamda karıncalanmaya çözüm gelir . fotoğraf çekimini halledebiliriz İSO değerini 100 yaparak fakat videoda ne yapabiliriz ki ? mesela 1020 ile dışarda full zoomladığım zaman hiç bozmuyor iç ortamda aşırı derecede rahatsız edici bir görüntü oluyor flaş kullanıldığı zaman flaşın etki alanı net fakat flaşsız gerçekten çok kötü . 41 diye herkes bakayım diyor iç ortamda hep eleştiriliyor :( oysa s4 öyle değil

Dejavuex

Dejavuex

Üye
bende hiç bir uygulamada hiçbir sorun yok abi. ama senin olayla benzer durum 925'te karşılaşmıştım sonucu sıfırlamakta buldumumarım kapalı ortamda karıncalanmaya çözüm gelir . fotoğraf çekimini halledebiliriz İSO değerini 100 yaparak fakat videoda ne yapabiliriz ki ? mesela 1020 ile dışarda fu ll zoomladığım zaman hiç bozmuyor iç ortamda aşırı derecede rahatsız edici bir görüntü oluyor flaş kullanıldığı zaman flaşın etki alanı net fakat flaşsız gerçekten çok kötü . 41 diye herkes bakayım diyor iç ortamda hep eleştiriliyor :( oysa s4 öyle değil

moralim bozuldu valla sırf kamera için bekliyordum. Ben :/

sekajmer

sekajmer

Üye
o değil de Tweet'i görmüştüm dün akşam hatta demiştim ki amber geleli 1 yıl oldu hala amber diyorlar :D
moralim bozuldu valla sırf kamera için bekliyordum. Ben :/
aynen 1020'nin kamera yönünden tek artısı DNG oldu . benim arkadaşımda 925 var o demişti inanmamıştım ama maalesef doğru :(

4MaGuS

4MaGuS

Üye
klasör uygulaması 3.parti program gibi bencede bunun için böyle bir uygulamaya ne gerek vardı IOS veya Androiddeki gibi ikonu tutup diğer ikonun üzerine sürükle bırak yapıp klasöre alsaya ki sen MS olarak klasör mantığını bulan firmasın diğerlerinden daha şata fatlı olması gerekirken gelen uygulamaya bak yani görsel sıfır kullanım kolaylığı tartışılır..
Birde Glance şuanda 1.1 sanırım oda 2.0 sürümüne geçiş yapıcak galiba şuanda herkesde 1.1 dimi ? benmi yanlış hatırlıyorum..
o söylediğiniz klasörleme 8,1de gelicek ayrıca sağdaki uygualam kısımlarınıda tamamen yerlerini değiştirebileceğiz

sekajmer

sekajmer

Üye
o söylediğiniz klasörleme 8,1de gelicek ayrıca sağdaki uygualam kısımlarınıda tamamen yerlerini değiştirebileceğiz
Nokia'nın yayınladığı klasörler uygulamasından bahsediyor :)

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Açıkçası bizi ayarlar menüsünde ilgili ayara götüren o tile gibi olmuş. Hızlı ayarlar gibi gorunsede alakası olmayan bir şeydi. Buda oyle bir şey oldu. Umarız 8.1 ile diğer platformlardaki gibi olur da en az, bizde rahat rahat kullanırız. Bildirimi gostermedikten sonra klasorlemenin mantığı boşa.

blackcemre

Üye
Günlük yenilikler: ekran döndürme kilidi, uygulama değiştiricide uygulamaları kolayca kapatma, mesaj ve e-posta için özel zil sesleri kullanma ve diğerleri
  • Nokia Smart Camera ve Nokia Pro Camera'yı bir araya getiren Nokia Camera'ya güncelleyin. Mağaza uygulamasında bulabilirsiniz.
  • Görüntü deneyimlerinizi yeniden yaşamak için Nokia Beamer ve telefon ekranınızdan içerik paylaşmak için mobil projektör gibi yeni uygulamaları edinin. Mağaza uygulamasında bulabilirsiniz.
  • Nokia Glance Screen'in en son sürümünü edinin, takvim ve mesaj olayları gibi hızlı durum bildirimlerini kilit ekranında görün. Mağaza uygulamasında bulabilirsiniz.
  • Bluetooth 4.0 LE – Bluetooth ile bağlıyken enerji tasarrufu yapın
  • Daha iyi Bluetooth bağlantı kalitesi, gelişmiş pil takibi ve diğer kararlılık ve kullanışlılık iyileştirmelerini alın
Nokia Beamer lets you wirelessly share your Lumia screen with an internet-connected TV or computer, or with another smartphone. The app is available for Lumia smartphones with over 1GB of RAM that have been updated with Lumia Black.

slmrt

slmrt

Üye
dun aksam oldugundan anlamamışta çektiğim fotoğraflar ilk baş guzel ama sonra yine yeşilimsi şey oluyo

erdincpolat

erdincpolat

Üye
Arkdaşlar GDR3 preview yüklü olan çihazlara da otomatik olarak geliyor değil mi? versiyon numarası falan farklı yani??

evet bu soruya kimse cevap vermemiş.
bu güncellemeyi bizde normal bir şekilde alabilecekmiyiz, yoksa ekstra birşey yapmak gerekirmi

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Nokia'nın yayınladığı klasörler uygulamasından bahsediyor :)
biliyorum ondan bahsettiğin iancak arkadaşın bahsettiği android tarzında dosyalama 8.1 de ms tarafından gelicek içie atıcagız ve tıkladıgımda içeri girmenin yerine ana menüde küçük simgecikler halinde gözükecek

blackcemre

Üye
Nokia Bearmer 1gb ve üstü telefonları destekliyormuş.

skynet

Üye
Peki kapalı iken şarj olma olayı gelmiş mi ? + Telefonu kapatıp açtığımızda ses yine kıslıyor mu :islik

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
biliyorum ondan bahsettiğin iancak arkadaşın bahsettiği android tarzında dosyalama 8.1 de ms tarafından gelicek içie atıcagız ve tıkladıgımda içeri girmenin yerine ana menüde küçük simgecikler halinde gözükecek

umarım.....

Üst Alt