Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberNokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)
Sponsorlu Bağlantılar
csH
Üye
520de sadece CV var başka rom yok ki istediği hattı kullansın
flamed45
Üye
beyler şimdi bi forumda okudum birisi bölgeyi amerika yapıp telefonu güncelleyin oluyor demiş mümkün müdür acaba
ekranınız tft bizim ips ne farkı var bilmiyorum ve sizde clearblack var ama çift tıkın ekranla bir alakası yok dokunmatik panelle ilgili her şey ve lumia 520nin dokunmatik paneli daha iyi lumia 620'de kullandım hissedilecek derecede fark yok ama kullanırken anlaşılıyor.
ekranınız tft bizim ips ne farkı var bilmiyorum ve sizde clearblack var ama çift tıkın ekranla bir alakası yok dokunmatik panelle ilgili her şey ve lumia 520nin dokunmatik paneli daha iyi lumia 620'de kullandım hissedilecek derecede fark yok ama kullanırken anlaşılıyor.
ben gelmesin demedim gelmezde demedim inşallah gelir ablamda yararlanır çift tıklamadan. Uyuz olduğum konu 520ye gelirse 620yede gelir diye bi düşüncenin olması
csH
Üye
Telefonunuz güncel. Son denetleme: Yeter artık denetlemeyin.