Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

csH

csH

Üye
520de sadece CV var başka rom yok ki istediği hattı kullansın

flamed45

flamed45

Üye
beyler şimdi bi forumda okudum birisi bölgeyi amerika yapıp telefonu güncelleyin oluyor demiş mümkün müdür acaba

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bize gelcek mi acaba çift tık?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
bize radyo geldi ama size gelmedi. Bir üst model diye 520'ye geliyorsa bizede gelir diye düşünmeyin bence

csH

csH

Üye
bize radyo geldi ama size gelmedi. Bir üst model diye 520'ye geliyorsa bizede gelir diye düşünmeyin bence

radyonun neden gelmediğini biliyorsundur 822ye de gelmedi 520den üst modeliz ekranımız da kaliteli gelmezse eğer kıyamet kopar :D

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
radyonun neden gelmediğini biliyorsundur 822ye de gelmedi 520den üst modeliz ekranımız da kaliteli gelmezse eğer kıyamet kopar :D
ekranınız tft bizim ips ne farkı var bilmiyorum ve sizde clearblack var ama çift tıkın ekranla bir alakası yok dokunmatik panelle ilgili her şey ve lumia 520nin dokunmatik paneli daha iyi lumia 620'de kullandım hissedilecek derecede fark yok ama kullanırken anlaşılıyor.

csH

csH

Üye
ekranınız tft bizim ips ne farkı var bilmiyorum ve sizde clearblack var ama çift tıkın ekranla bir alakası yok dokunmatik panelle ilgili her şey ve lumia 520nin dokunmatik paneli daha iyi lumia 620'de kullandım hissedilecek derecede fark yok ama kullanırken anlaşılıyor.

hayırlısı :oke:

ellimin kori

ellimin kori

Üye
Bu vakitten sonra şubata kaldık artık ne zamana gelirse

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
  • Beğen
Tepkiler: csH
csH

csH

Üye
Telefonunuz güncel. Son denetleme: Yeter artık denetlemeyin.

• Beğen
Tepkiler: PureFood, Dexter Morgan, Rainesto ve 4 diğerleri
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
gece 23 gibi gelecek..hazır olun :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve ogzhnoTr
Rainesto

Rainesto

Üye
620 hadi olm