Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Vay arkadaş ne blackmiş ya harbi insanın sinirlerini zorluyorlar sanki tüm özellikleri vereceklerse bekletiyorlar!

Tepkiler: Aybin.Kilic, n000k, Heimdalll ve 1 kişi daha

Rainesto

Üye
Lumia Black update Waiting for approval

Tepkiler: Aybin.Kilic

n000k

Üye
ayıp resmen yaa. hala bütün lumia lar black güncellemesini alamadı. kalkmislar 8.1 den bahsediyolar. ben beklemiyorum 8.1 i nisanda.eylül-ekim i bulur bence gelmesi.hani su kiytirik black i versin tüm telefonlarinada insan brz rahatlasin..

Daha güncelleme ile işim olmaz. 8.1 on izleme sürümü çıksın kurarım artık telefona. Geliştirici hesabı almak farz oldu

CANGO97

Üye
evet arkadaşlar sağlam bir kaynaktan haber aldım hiç gelmeyecek miş
evet arkadaşlar sağlam bir kaynaktan haber aldım Windows 8.1 den sonraki hafta gelicekmiş
evet arkadaşlar sağlam bir kaynaktan haber aldım hiç gelmeyecekmiş

eğer blackte böyle yapıyorlarsa demek ki 8.1 eylül-ekim civarı gelir

Tepkiler: Rainesto

csll

Üye
Arkadaşlar bu kadar merakla beklemeyin güncellemeyi hayal kırıklığına uğrayacaksınız kayda değer bi değişiklik yok cihazda(Ekran döndürme kilidi ve uygulamayı çarpı ile kapatma hariç)

Not: Lumia 625 kullanıcısıyım

Tepkiler: mtoyanik

csH

Üye

gdr3 betayı 3 aydır kullanıyorum zaten pek beklentim yok sadece çift tıkla uyandırmayı bekliyorum umarım gelir

Tepkiler: Heimdalll ve skynet
Biz gdr3 on izleme ile o özellikleri kullanmaktayız. Şimdi 8.1 ön izleme bekliyoruz. Gdr3 ü ve Black güncellemesini Nokia tepe tepe kullansın artık. Via in #Microsoft , out #Nokia