Yazıklar olsun yılların Nokia sına ve Yazılım devi Microsofta,Apple kadar olamadılar,Apple milyonlarca cihazına güncellemeyi tüm cihazlarına aynı zamanda gönderiyor,bizimkiler ise bir avuç cihaza güncelleme veremiyorlar.güncelleme verirler programlar yüklenmez veya çalışmaz.
Yazıklar olsun yılların Nokia sına ve Yazılım devi Microsofta,Apple kadar olamadılar,Apple milyonlarca cihazına güncellemeyi tüm cihazlarına aynı zamanda gönderiyor,bizimkiler ise bir avuç cihaza güncelleme veremiyorlar.güncelleme verirler programlar yüklenmez veya çalışmaz.
Ben varım hemde 15 ten fazla deneme yaptım.Bu benim için bu telefonun son şansıydı.Doğru düzgün güncelleme dağıtılmıyor.İlk fırsatta değişiyorum.Muhakkak güzel bir yere gelecektir.O zaman kullanırım.
Bu hatanın birçok nedeni olabilir. Modem kaynaklı olmuştur o anlık kopma olduğu için eksik dosya indirmiştir dosya formatı bozuk inmiştir. NE bilim yada güncelleme bozuktur. Sistem den kaynaklı olabilir. En son çare bekleyemeyen arkadaşlar telefonu sıfırlayıp tekrar denesinler.
5 kez denedim. Şimdi sıfırlarsam çarklar yarına ancak çözlür. ben bir saat daha bekleyip ara ara denemeye devam edicem. Benim modem yada nette sorun yok. Bakalım ne zaman yüklemeye karar verecek, yüklemezse yarın gündüz sıfırlama yolunu seçerim artık.