Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Binbaşı arkadaşım millet radyo'nun gelebileceğinden bahsediyordu öyle bir şey var mı?

csH

Üye
Uyku tutmadı dayanamadım hollanda romunu indirip flaşladım ve mutlu son

Artık huzur içinde uyuyabilirim Fakat black yüklü olmasına rağmen nokia camera uygun değil uyarısı veriyor yine
şeytana uymuşsun

Tepkiler: skynet

Bay H

Üye
Uyku tutmadı dayanamadım hollanda romunu indirip flaşladım ve mutlu son

Artık huzur içinde uyuyabilirim Fakat black yüklü olmasına rağmen nokia camera uygun değil uyarısı veriyor yine
Black güncellemesi olup olmaması fark etmiyor. Sizin cihazlar için kurulabilecek tek uygulama Nokia Kamera BetaNokia Kamera Beta:

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
820 de Nokia camera kuruluyor

csH

Üye
şu romları nerden indiriyorduk bende yükleyeyim bari eve gidince @skynetnokia camera beta da aynı işi goruyor aslında

skynet

Üye
şu romları nerden indiriyorduk bende yükleyeyim bari eve gidince @skynetnokia camera beta da aynı işi goruyor aslında
Buyur hocam hollandanın romunu indirebilirsin Bu arada ram kullanım oranı yine aynı

Tepkiler: csH
Buyur hocam hollandanın romunu indirebilirsin Bu arada ram kullanım oranı yine aynı

uygulamanın adı nedir?
Binbaşı arkadaşım millet radyo'nun gelebileceğinden bahsediyordu öyle bir şey var mı?

radyo olmasa da olur inan..artık fm bandından radyo dinlemek kalmadı pek,heryerde düzgün çekmiyor zaten,radyo işlevi görecek birsürü uygulama var mağaza'da..örneğin RADYO uygulaması

csH

Üye
Hollanda romunu indirmeye başladım tr black romu nsu ya düşünceye kadar hollandanın black romunu kullanmayı düşünüyorum otadan ne kadar sonra nsu da gözükür güncelleme

şu indirilebilir yazısını görmek istiyorum artık verin müjdeyi

skynet

Üye
Hollanda romunu indirmeye başladım tr black romu nsu ya düşünceye kadar hollandanın black romunu kullanmayı düşünüyorum otadan ne kadar sonra nsu da gözükür güncelleme
Güzel soru Bu arada çift tık olayı çok hoşuma gitti yav

Tepkiler: csH

csH

Üye
sorun yok bana verdiğin siteden tr romunu indiririz black gelince şu an tr ye göre senin cihaz üst sürüm gözüküyor o yüzden bunu yazdı sanırım