KKIVANCC
Üye
Öncelikle güncellemede hiç bir sorun yok siz gidip flash atıyorsunuz temiz olsun diye emin olun öyle güncellediniz mi daha beter oluyor çünkü güncelleme dediğiniz şey FP1 ise önceki sürüm o sürümü alıp üzerine geliştiriyorlar siz sanıyorsunuz ki sıfırdan başlanıyor sıfırdan yapılıyor adı üstünde '' GÜNCELLEME '' yani bir hata varsa sadece onu düzeltiyorlar ben hiç bir şekilde flash atmadım var olan güncellemenin üzerine kurdum ne HARD ne SOFT format attım ne de HAFIZA KARTINI biçimlendirdim şuanda bakıyorum da büsürü kişi şikayetçi yok o yok bu yok diye FP1'de olan herşey telefonumda var hiç birisi silinmedi FOTOĞRAF ve VİDEO düzenleyicisi yok diyorsunuz FLASH atmadan yükleyenlerde var diğerlerinde yok ben de suanda var ve eskisi gibi kullanıyorum hiç bir sorun yok KISAYOL ekleyince üst üstte binme sorunu varmış diyorsunuz o sorunda yok WAZZUP'ta sorun varmış onda da yok alla alla acaba sorun ben de mi diye düşündüm fakat sonra PC ile karşılaştırdım bu güncelleme olayında hiç bir zaman sıfırdan kurulum yapılmadı dimi yapılsa bile önce eski güncellemesini yapıyor üstüne gene yeni güncellemesi varsa onuda yüklüyor sıfırdan en sondakini hiç bir zaman yüklemiyor ve tavsiyede edilmilmiyor kısacası sizin yanlışınız var güncellemede hiç bir sorun yok takır takır çalışıyor ben izlenimlerimi de bir önceki sayfada yayımladım zaten dileyen bir okusun.
Biz hatalıysak özür dilemeyide biliriz. Neyse tartışma çıkmasın. Daha yazmıyorum bu konuyla ilgili.