Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

ahmet_0063

ahmet_0063

Üye
[ENGİN];5360951' Alıntı:

telinde önemli şeyler yoksa soft format atmayı dene

sağol kardeş alıştım artık her telefon açılanda sistem hatası diyor bende tamam diyorum :D

mrgoxel

mrgoxel

Üye
alfasayısal tuş takımını eski haline getirmek mümkün mü flash atmadan(program vb. ile)

Ferzan

Ferzan

Üye
alfasayısal tuş takımını eski haline getirmek mümkün mü flash atmadan(program vb. ile)
ayarlar/telefon/dil/türkçe/türkçe bas tekrar ordan alfasayısal kullanma seçeneğini işaretle tamamdır

ByBaktery

Üye
059H048 ürün koduna ait fp2 dosyalarının linklerini birisi navifirmden kopyalayıp yazabilir mi?

amedli2117

amedli2117

Üye
Fotoğraf ve video düzenleyici var mi arkadaşlar bu yeni güncellemede

ASC33

ASC33

Üye
file browser arama butonu çalışmıyor klavyeden sanırım.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
o değil de ben hâlâ güncelleyemedim :ağlarım: :( :( :( :vur

luckysleven

luckysleven

Üye
dostlar mesajlar ucer beser gitmeye basladi bende ya o microsoft da yuklu degil niye boyle oldu : ) vay arkadas nereden bulastim bu nokia ya 701 kere pisman oldum

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
701 kullanan arkadaşlar naviden germany dark olanı indirsek acaba bu sorunlar varmıdır. yani bu sorunlu fp2 sadece turkey için mi yoksa genel olarak tüm dünya ülkeleri için mi var. hızlı bi şekilde germany dark indirip flash atacak bi arkadaş varmı. tr dil desteği var

- - - Eklendi - - -

bide madem hack yapamıyoruz sertfika alalım. opda diye bi site vardı bilen bilir hala sertfika veriyomudur. unsigned olan dosyaları sertfikalayıp signed olarak tele kurabiliriz

- - - Eklendi - - -

701 kullanan arkadaşlar naviden germany dark olanı indirsek acaba bu sorunlar varmıdır. yani bu sorunlu fp2 sadece turkey için mi yoksa genel olarak tüm dünya ülkeleri için mi var. hızlı bi şekilde germany dark indirip flash atacak bi arkadaş varmı. tr dil desteği var

- - - Eklendi - - -

bide madem hack yapamıyoruz sertfika alalım. opda diye bi site vardı bilen bilir hala sertfika veriyomudur. unsigned olan dosyaları sertfikalayıp signed olarak tele kurabiliriz

hack çıktı ki

http://www.maxicep.com/symbian-3-sistem-modifikasyon/nokia-belle-fp2-hacklendi-resimli-707339.html

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
ahmet_0063

ahmet_0063

Üye

Bir dene Nokia suitten yüklemeyi

- - - Eklendi - - -

Bir dene Nokia suitten yüklemeyi fakat muhtemelen hata verecek.Büyük ihtimalle eksik dosya var.Güncellemeyi telefondan yapınca oluyor.

önerin için sağol artık takmıyorum zaten ben bi telefonu açtımmı hiç kapatmam (batarya biterse hariç :) ) ondan dolayı şimdilik gerek yok sonradan sorun çıkarsa bu sefer flashlarım :D

emrecan_akin

emrecan_akin

Üye
sizler yeni yazılımı eleştirenler çok biliyordunuzda neden gidip büyük telefon şirketlerinde yazılım uzmanı falan olmadınız da buralarda sürünüyorsunuz ?

• Beğen
Tepkiler: efeler12
Barış Grc

Barış Grc

Üye
Nokia ne yapsa yaranamıyor.

- - - Eklendi - - -

Nokia ne yapsa yaranamıyor.

asigsasi

asigsasi

Üye
o kadar para veriyoruz alırken özelliklerine bakıp alıyoruz eleştirme hakkımızda var ilk telefonu aldığımız özellikleri yazılım güncellemeyle elimizden alıyorlar biz daha iyi bir yazılım güncelleme beklerken her yazılım da elimizdekinide alıp götürüyorlar şimdi eleştirmek suç mu bende koyu bir nokia cıyım fakat bizleri kendinden soğutuyor

Polymath

Polymath

Üye
ne yapsa yaranamiyor diyorlar. Siz bile bile mi sinir etmek için mi bu yorumlari yapiyorsuz? Yav biriniz açıklasın ozaman sadece şunu.

Galerideki resimleri topluca isaretleyip gönderiyorduk. Simdi fp2 geldi bu ozelligi kaldırdı. Boyle mi yaranacak bana nokia?

Resim duzenleyiciye baktım bazi efektler azalmış ve kısıtlanmiş. Boyle mi yaranacak bana nokia?

Gps konum bulma, 603 te fp1 den beri çalışmiyor. Fp2 geldi halen çalısmiyor. Boyle mi yaranacak bana nokia?

Extra buton telefona daha guzel bir kullanım saglıyordu. Simdi ise ana ekrana aptalca bul butonu koyup extra buton uygulamasınıda engellediler. Bana boyle mi yaranacak nokia?

Sizden rica ediyorum. Eger bir şeyden anlamiyorsanız bizleri nankor durumuna getirmeye çalısmayın. O sizin cahilliginizdir yapiyorsanız. Yeter artık. Az mantıklı konuşun.

- - - Eklendi - - -

ayrica nokia bu güncellemeri söz verdiği gibi mecbur çıkaracaktı. Bız bu telefonlari guncellemelerin geleceğini bilerek aldık. Son guncelleme ile nokia nankorluk yapmıstır bu kullanicilara ve bundan sonra görür bu kazığından sonrasını

sizler yeni yazılımı eleştirenler çok biliyordunuzda neden gidip büyük telefon şirketlerinde yazılım uzmanı falan olmadınız da buralarda sürünüyorsunuz ?

Fail :S :sopa::bann:

İlla yazılımcı olmaya gerek yok. Kullanıcıyız ve kullanıcılar için yapılır telefonlar. Stabilite ve kullanabilirlik bizler sayesinde ortaya çıkar. Yani fp1 de galerideki resimleri işaretleyip gönderirken bluetoohtla fp2de bu özelliği kaldırmalarını ve bunun kötü saçma bir değişiklikten ibaret olduğunu herhalde sende anlamıştırsın ( sadece bu bir örnek daha çok var). E sene soruyorum şimdi ben gidip telefon şirketinde mi çalışayım? Az mantıklı konuşta gözlerim boşa yorulmasın bidakine

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve MaxipmaN

Üst Alt