Nokia Belle FP1 ile 700 ve 701'in işlemci hızı 1.3 GHz olacak! (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

Dimi3

Dimi3

Üye
@gdervisoğlu: nokia çalışanı akrabağın var galiba ?

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
@gdervisoğlu: nokia çalışanı akrabağın var galiba ?

Arkadaşım haberin kaynağına göre söylüyorum. Ana sayfada 603'e de geleceği belirtilmiş. Yanlış olduğunu belirtmek için yazdım.

GSMArena da bir iyi bir de kötü haberimiz var diye belirtmiş. İyi haberde 700 ve 701 in 1.3 çıkacağı yazarken, kötü haber olarak 603 ün 1 ghz da kalacağı yazıyor.

Keşke olsaydı bir akraba ama yok arkadaşım maalesef.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
resmı sitelere bakın

Dimi3

Dimi3

Üye
Ben de diyorum ki eğer 603 için çıkmayacak olsa bile kesin bişey yok. Her sitede farklı yazıyor. Resmi bir açıklama gelmeden kesin birşey diyemeyiz.

Ayrıca bu gece çok tersleyerek konuştum beyler kusura bakmayın. Ama kabullenemiyorum, kanıma dokunuyor..

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
resmı sitelere bakın

GSMArena da haberinde resmi siteyi kaynak olarak gösteriyor. Resmi site de 701 ve 703 için 1.3ghz a yükseltme yapılacağı yazıyor.

Resmi Kaynak:

GSMArena:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Ben de diyorum ki eğer 603 için çıkmayacak olsa bile kesin bişey yok. Her sitede farklı yazıyor. Resmi bir açıklama gelmeden kesin birşey diyemeyiz.

Ayrıca bu gece çok tersleyerek konuştum beyler kusura bakmayın. Ama kabullenemiyorum, kanıma dokunuyor..
Bir 603 kullanıcısı olarak haklısın kardeşim :oke: Ama gelmese bile fazla takmamak en iyisi olmadı fp2'de veya Carla'da yükseltilir belli mi olur..

Dimi3

Dimi3

Üye
Şu conversation.nokia ne ayak beyler ? Resmi nokia onaylı mı ?

Dostum şöyle düşün. Siz 2 senedir annasından bellesine yararlanmışsınız hepsinden ve hala yararlanma ihtimaliniz var. Ancak bize daha ilk güncellemede patlak verdi. Adaletsizlik abi bu ya..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
gsm arena belle içın neler yazmıştı hatırlarsınız

Dimi3

Dimi3

Üye
He bir de pişkin pişkin bir iyi bir de kötü haberimiz var diyorlar. Ulan haberi yaratan sizsiniz be. Bu ne pişkinliktir ?

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
Bu arada 603, 700 ve 701 dışındaki S^3 temelli cihazlar (N8, E7 gibi.) Belle FP1 i alamazsa, Carla güncellemesini de alamayacağını söyleyebilir miyiz?

Eğer N8 e falan FP1 vermezlerse, Carla'yı da vermezler gibi geliyor.

_ardaa

_ardaa

Üye
Bu arada 603, 700 ve 701 dışındaki S^3 temelli cihazlar (N8, E7 gibi.) Belle FP1 i alamazsa, Carla güncellemesini de alamayacağını söyleyebilir miyiz?

Eğer N8 e falan FP1 vermezlerse, Carla'yı da vermezler gibi geliyor.

Evet eğer fp1 güncellemesini alamazsak carla'yı da alamayız ama fp1 güncellemesini alırsak carla'yı kesin alırız anlamına da gelmez tabi önümüzde ki aylarda belli olur herşey.

SilentOne

SilentOne

Üye
fp1 çıksın cihazlar stabil çalıssın hatalar giderilsin yetr bana

serinaga

serinaga

Üye
AYNEN katılıyorum wallaaa, hatalar giderilip tel daha da stabil hale getirilsin. Ağa daha ne isteyeceez ? her bişey var telde ...

SalihByk

SalihByk

Üye
ne zaman çıkar arkadaşlar ?

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Öncelikle bu bir satış politikası olabilir ancak bence yanlış bir politika, neden yanlış ? Öncelikle dediğin olay 1. nesillerde olmadı. Maşallah hepsi tıkır tıkır aldı güncellemelerini. 500 bir istisna, çünkü 500de gpu da yok. Ancak 603de durum öyle değil. Çünkü diğer belle cihazlardan hiç farkı yok kamera ve hafıza dışında. Bu politika nokiaya iyi olmasından çok kötü olur. Böyle yapacağına nesil nesil kırpmalar yapmalı sadece. 1. nesil (n8,c7 vb.), 2. nesil (603, 700, 701) diye. Yani nesil içi değil, nesiller arası ayrımcılık yapmalı, hem telefonlar elinde patlamaz (603te bu durum yaşanacaksa ileride orta segmentli 3. nesil cihazlar şimdiden p.ç kaldı demektir). Hem de bütçeye göre satış yapmış olur. Ben çok kişi tanıyorum 701 kullanan. Adamın durumu pek iyi değil diyelim 603 alacak. Baktı 2. nesiller arasında bu cihaz p.ç kalmış ve bütçe de fazla yükseltemiyor başka markalara bakar...

603ün şuanki durumunda bile Aceyi 603e tercih etmez bilinçli bir kullanıcı.603 düşük 700 orta 701 biraz daha üst düzeye hitap edicek.Ve hepsi fiyatının en iyi cihazlarından.Bu satıl politikası her ne kadar haince olsada başarılı bence...

Dimi3

Dimi3

Üye
Başarılı ama bir o kadar da nokianın alçak yüzünü ortaya çıkarıyor..

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Başarılı ama bir o kadar da nokianın alçak yüzünü ortaya çıkarıyor..

Katılıyorum ama hangi firma daha çok kar etmeye hayır derki.Kimse babasının hayrına bize bir şey yapmaz...

Üst Alt