Haklısın katılıyorum. Bu kadar güncelleme işini abartıp kullanıcıları kastırmak yerine HD Oyun/uygulama çıkarsa daha iyi olucak...nokıa keşke şu güncellemeleri çıkarmasa müşterilerini daha mutlu edecek varsın pr1'de kalsaydık bellemişim annasını milletin uykularını kacırdılar anna degilde belle güzel oldu sıkıntı yaşayanlar falan oldu ama degmedi o kadar şeye şubatta verdi güncellemeyi 1 ay kafa dinledik şimdi yine bi güncelleme haberi kimisi seviniyor kimisi üzülüyor n8ler c7ler c6cılar bizim aramızda c6cılar üvey evlat muamelesi gördü bizim devir bitti şimdi 603 700 701cilerin devri başladı c6nın yaşadıgını 603 yaşıyor şimdide bu konular patlayacak yok nisanda f1 yok hazirana ertelendi 2012 sonu 2013 başı ... gidecek öyle paranoyak olacak nokıa kullanıcaları![]()
arkadaşlar resimlerde gördüğüm kadarıyla Belle FP1 ile Symbian bitip "Nokia Belle" gelmiş olacak
ayrıca işlemci hızları da değişeceğine göre aklıma şu ihtimal geliyor bizim cihazlar da kernel iyileştirmesi gibi birşey ile 1 ghz e yükseltilerek Nokia Carla güncellemesine hazırlık yapılıyor olabilir bu FP ile
yalnız kötü bir haber vereyim bu sürümün çıkış tarihi 2012-02-20 olarak görünüyor demek ki böyle bir FP yi 3 ay deneyip 2. nesil cihazlara yayınlasalar ardından 2 ay daha deneyip bizim telefonlara yayınlarlar herhalde bu da yaz sonunu bulacağa benziyor Temmuz gibi FP1 paketi bize anca gelir gibi tabi sızdırılma ihtimallerine bakarsak belki 2. nesillere çıkarken 1. nesillere de deneme amaçlı sızdırılabilir sonuçta sızdırılmış yazılımların iyi bir test imkanı olduğunu Nokia da farketmiştir![]()

arkadaşlar kimse umutsuz olmasın çünkü bu işi yazılımla yapacaklarsa herşey olur ve nokianın donanımı ona göre yapılmıştır
- "n8 c7 c601 telefonlarının işlemci hızları mutlaka ama mutlaka yükseltilecektir 1,3 olmasa bile 1 ghz olacaktır."
- "şuan 1. ve 2.nesil telefonlarda dolby ses yok bunun yine yazılımla gerçekleştirecekleri için yine n8 c7 c601 telefonlarına gelecektir."
- "carla yine aynı şekilde 1. ve 2.nesil telefonlarda rahat bir şekilde çalışacaktır."
yani yazılımla bu işi nokia yapacaksa mutlaka 2 sene önce çıkmış telefonuda düşünmüştür ve pazarlama stratejisi olarak 0601 c7 n8i carlalı olarak satacaktır bellede yaptığı gibi bence güncellemeler bütün telefonlara gelecek 2014 e kadar rahatça kullanın sonra androide geçebilirsiniz![]()
FP1'i kullandım. Onlar rehber widgeti değil, fotoğraflarını koyuyorsun. İstersen fotoğraflar değişiyor.
Evet yaa ona ben de bakıyorum her sitede 603 de yükseltilecek diyor. 700'ün tek artısı kamera flaşı 603'ün de artısı ekran büyüklüğü onun dışında aynı telefonlar desek yeridir. Bence 1.3'e bizim telefonlar da yükseltilir, kaçarı yok böyle bir aptallığı hiçbir firma yapmaz.Beyler şöyle de birşey var. Konuda verilen link hariç diğer bütün sitelerde 603ten de bahsediyorlar. Googledan belle fp1 1.3 diye aratın çıkar. Ayrıca Heidi bilmem ne de 603,700 ve 701 dememiş miydi ? Nedir bu çelişki ? Tam olarak resmi bir açıklama gelmeden üzülüp sevinmeyelim. Nolacağı hiç belli olmaz..
Nokia ona da bir ayar cekse guzel olurdu ama nalum satis politikasi geregi daha ekonomik cihazlari daha sinirli tutuyor. Bakarsiniz cok tepki gelirse ona da bir ayar cekerler.