MoleküL1997
Üye
Hangisinde yan çizdi fp1 yakın zaman da gelecek size Carla da gelecek yan çizme nerede anlamadım.
yan çizdi derken şu ghz işini diyorum
Hangisinde yan çizdi fp1 yakın zaman da gelecek size Carla da gelecek yan çizme nerede anlamadım.
Bence saçmalıktan öteye gidemez. 3.2 inch'lik bir modeli 3.5 inch'lik modelden üstün tutan bir firmaya ne desem azdır. Zaten eleştiri yağmuru gelir Nokia'ya. Son olarak 603 düşük düzeyse vay halimize, bu konudaki yorumların son derece çok komik.
Mayısa ben iPhone5'e uçarım FP1'i alamadan...

ya Nisan gibi sızarsa Fp1![]()
sızmak mı madness ı canevinden vurdun şimdi
farkındayım abi
))
tm işte android güncelleme vermiyor ama en azından adamlar uygulamalardan mahrum kalmıyoriki yıl önce piyasaya çıkan hangi android ics yi alıyor ki geçen sene çıkanlarda bile ics yi alamayan telefonlar var bırak ics yi android 2.2yi alamayan 1.6android telefonlar var
bu güncelleme için tehlikede olan c6-01 ve yandaşlarıdır cünkü işlemciler sakat ama isterse vermesinler nokıayı tehdit ederiz madem siz yapmıyorsunuz biz overclock yapacagız maxi ailesi olarak ama siz garantiden cıkarmayacaksınız diye emin olun sızması orjinalinden daha iyi olur annanında belleninde sızması orjinali kadar sıkıntı yaratmadı istatistikler ortada sızma belle kullanan herkes cok güzel diyordu orjinali geldi herkes konu actı şu sorunum var bu sorunum var diye biizim abiler nokıadan daha titiz calısıyor 
anlatılanların özüNokia çalışanı bir açıklama yaptı ancak ben açıklamayı tam anlayamadım.Başta bizim cihazlar için çıkacak diyor sonra çıkmayacak diyor.İngilizcesi iyi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
Hi all,to clarify the point if the Nokia Belle Featurepack 1 will be made available for N8, C7, E7, X7, E6, C6-01 and Nokia 500, here is the official statement from our Nokia Communications team.
This Nokia Belle Feature Pack has been tailored and will be made available for Nokia 603, Nokia 700, and Nokia 701. Due to hardware requirements and specifications, the Nokia Belle Feature Pack 1 will not be made available to other Symbian devices.
As for the question if there are future updates to Symbian phones, like N8, C7, E7, E6, X7, C6-01, Nokia 500:
We regularly deliver software updates to all Nokia phones to give our consumers both performance improvements as well as additional features. We are committed to continue software support for Symbian through 2016.Best regards,Yvonne from Nokia Care
ya Nisan gibi sızarsa Fp1![]()

anlatılanların özü
Adam bizim cihazlara n8 vb gelecekmi diye sormuş cevabı fp1 603,701,700 için üretilecek diğer cihazlara mlesef gelmeyecek demiş
Adam peki bizim cihazlar n8 vb başka güncellemeler alacakmı diye sormuş cevap; Biz düzenli olarak bütün nokia cihazları güncelliyoruz 2016 ya kadar gerektiğinde güncellemeler gelecek demiş.