Nokia Belle FP1 ile 700 ve 701'in işlemci hızı 1.3 GHz olacak! (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Bence saçmalıktan öteye gidemez. 3.2 inch'lik bir modeli 3.5 inch'lik modelden üstün tutan bir firmaya ne desem azdır. Zaten eleştiri yağmuru gelir Nokia'ya. Son olarak 603 düşük düzeyse vay halimize, bu konudaki yorumların son derece çok komik.

O zaman galaxy Note dünyanın en iyi telefonu hepte öyle kalacak...700 603ten neredeyse hiç fark olmasada daha üst bir model aradaki fiyat farkına değmesi ve satılması için mükemmel bir fırsat olur.Kendi açından değil Nokianın açısından düşünürsen haklı çıkarsın.1.3 olunca 700ün eskisinden çok satıldığını görünce yorumumun saçma olmadığını anlarsın.Kimine göre ne kadar küçük ekran o kadar iyi.Kendi adına konuşmak yerine biraz genelleme yaparsan iyi olur.Ben zaten 700 603ten çok üstün bir telefon demedim.İkisininde +ları var ama 700 daha üst bir model.Aradaki fark arttırmak için yapılabilir demiştim.Biraz dikkatli okuyalım.

SilentOne

SilentOne

Üye
aslında nokia nın pazar stretjisi bu işte

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
sızmak mı madness ı canevinden vurdun şimdi

:ehe farkındayım abi :)))

bu arada yukarıda birçok yorum var Heidi nin açıklamasında "3 telefon" diye bir söz de var 700-701-603 değil mi bu 3 telefon? :)
merak etmeyin 603 e de güncelleme gelir ve hız artar
Fp1 1. nesil cihazlara gelmeyebilir mi diye aklıma soru işareti düştü şimdi ama bu konuda da hiç şüphem yok ki bir şekilde bu FP1 bize de uygulanacaktır, Nokia yapmasa bile bir şekilde alırız gibi geliyor bana

ayrıca her overclock işleminde ekstra enerji sarfiyatı olacak diye birşey yoktur sadece belirli çarpanlardan dolayı belirli hız sınırları vardır bu çarpanlar değişirken ekstra enerji istemeyecek şekilde de ayarlanma ihtimali olabilir ;)

mmb7982

mmb7982

Üye
verildimi bilmiyorum ama orjinal metin şöyle :

Yesterday we have had posted that Nokia has not mentioned anything regarding Nokia Belle update for 1st Gen S^3 Smart Phones (N8, C7, C6-01, E7, X7 & E6). Today a good news came from Nokia's Official Forum.

John
Tesla, moderator at Official Nokia Forum has explained that Nokia is currently working on more changes and fixes for current version of Symbian Belle which was previously made available for 1st Gen S^3 Smart Phones.

yanlış anlamadıysam dün internette dolaşan bayanın ifade ettiği 1. nesil symbian3 telefonlara fp1 in gelmeyeceği şeklindeki haberi kastederek sevindirici bir haber olduğunu nokia forumunda moderator olan John Tesla nın ifadesinin şu şeklide olduğunu: 1. nesil symbian 3 telefonlar için mevcut olan symbian belle de düzeltme ve değişiklik çalışmalarının sürdüğünü söylemiş.

burada dikkatimi çeken şey halen forumda moderator olan birinin hala symbian belle ismini kullanması ve john teslanın bahsettiği değişiklik ve düzenlemeden kastı fp1 güncellemesinin olup olmayacağı?

SilentOne

SilentOne

Üye
artık orasına bakıcaz ya fp1 i bize parça parça vericekelr birden yada vericekler yada hiç vermiyecekler lite carla vericekler

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
iki yıl önce piyasaya çıkan hangi android ics yi alıyor ki geçen sene çıkanlarda bile ics yi alamayan telefonlar var bırak ics yi android 2.2yi alamayan 1.6android telefonlar var
tm işte android güncelleme vermiyor ama en azından adamlar uygulamalardan mahrum kalmıyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
uygulamalara taktınız kafayı herşey uygulamadanmı ibaret

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Artık Nokia Symbian Bellenin ismini değiştirmiş arkadaşlar yeni isim : Sanmıyom Belle :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bence 603'cüler üzülmesin onlara kesin gelir c6 içinde belleyi almayacak diyorlardı digerlerinden ekran olsun kamera olsun bazı düşük yanları vardı ama verdiler işlemciler aynı sonucta 603'e gelecektir :oke: bu güncelleme için tehlikede olan c6-01 ve yandaşlarıdır cünkü işlemciler sakat ama isterse vermesinler nokıayı tehdit ederiz madem siz yapmıyorsunuz biz overclock yapacagız maxi ailesi olarak ama siz garantiden cıkarmayacaksınız diye emin olun sızması orjinalinden daha iyi olur annanında belleninde sızması orjinali kadar sıkıntı yaratmadı istatistikler ortada sızma belle kullanan herkes cok güzel diyordu orjinali geldi herkes konu actı şu sorunum var bu sorunum var diye biizim abiler nokıadan daha titiz calısıyor :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108

Dostnametr

Üye
Nokia çalışanı bir açıklama yaptı ancak ben açıklamayı tam anlayamadım.Başta bizim cihazlar için çıkacak diyor sonra çıkmayacak diyor.İngilizcesi iyi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

Hi all,to clarify the point if the Nokia Belle Featurepack 1 will be made available for N8, C7, E7, X7, E6, C6-01 and Nokia 500, here is the official statement from our Nokia Communications team.

This Nokia Belle Feature Pack has been tailored and will be made available for Nokia 603, Nokia 700, and Nokia 701. Due to hardware requirements and specifications, the Nokia Belle Feature Pack 1 will not be made available to other Symbian devices.

As for the question if there are future updates to Symbian phones, like N8, C7, E7, E6, X7, C6-01, Nokia 500:

We regularly deliver software updates to all Nokia phones to give our consumers both performance improvements as well as additional features. We are committed to continue software support for Symbian through 2016.
Best regards,Yvonne from Nokia Care

punisher123

punisher123

Üye
Şu 603 Olayı gerçekten Sinirime dokundu.. Eğer diğer Modeller artırılır ama 603 bırakılırsa Sanırım 603 aldığım son nokia olur.
Hadi anlarım eski nesile farklı güncelleme gelebilir ama,603ün yeni nesil 2 cepten donanım olarak hiç bir farkı yok,Yani öyle bırakmasının hiç bir Mantıklı açıklaması yok,Çok saçma..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
belle future pack bütün cihazlara gelicek fakat 603-700-701 de sistem hızlandırması yapılacak gibi bişey anladım yani aynı fp1 olmayacak güncellemeler

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Papa yani hız arttırma hariç herşey gelcek mi 1. Nesillere ?

uruno

uruno

Üye
Nokia çalışanı bir açıklama yaptı ancak ben açıklamayı tam anlayamadım.Başta bizim cihazlar için çıkacak diyor sonra çıkmayacak diyor.İngilizcesi iyi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

Hi all,to clarify the point if the Nokia Belle Featurepack 1 will be made available for N8, C7, E7, X7, E6, C6-01 and Nokia 500, here is the official statement from our Nokia Communications team.

This Nokia Belle Feature Pack has been tailored and will be made available for Nokia 603, Nokia 700, and Nokia 701. Due to hardware requirements and specifications, the Nokia Belle Feature Pack 1 will not be made available to other Symbian devices.

As for the question if there are future updates to Symbian phones, like N8, C7, E7, E6, X7, C6-01, Nokia 500:

We regularly deliver software updates to all Nokia phones to give our consumers both performance improvements as well as additional features. We are committed to continue software support for Symbian through 2016.
Best regards,Yvonne from Nokia Care
anlatılanların özü
Adam bizim cihazlara n8 vb gelecekmi diye sormuş cevabı fp1 603,701,700 için üretilecek diğer cihazlara mlesef gelmeyecek demiş
Adam peki bizim cihazlar n8 vb başka güncellemeler alacakmı diye sormuş cevap; Biz düzenli olarak bütün nokia cihazları güncelliyoruz 2016 ya kadar gerektiğinde güncellemeler gelecek demiş.

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Ben anlamadım tam yani tarayıcı, widget vs gelcek mi 1. Nesillere ?

Dostnametr

Üye
anlatılanların özü
Adam bizim cihazlara n8 vb gelecekmi diye sormuş cevabı fp1 603,701,700 için üretilecek diğer cihazlara mlesef gelmeyecek demiş
Adam peki bizim cihazlar n8 vb başka güncellemeler alacakmı diye sormuş cevap; Biz düzenli olarak bütün nokia cihazları güncelliyoruz 2016 ya kadar gerektiğinde güncellemeler gelecek demiş.

Hi all,
to clarify the point if the Nokia Belle Featurepack 1 will be made available for N8, C7, E7, X7, E6, C6-01 and Nokia 500, here is the official statement from our Nokia Communications team.

Burda ne diyor önemli olan o.

Üst Alt