S.E.C.R.E.T
Üye
Bazıları daha 2 güncelleme alacağız demiş,rüyasında görür o güncellemeleri -_-
Fp1 ve Carla ' yı kastediyorlar . İkiside LITE olarak gelir . Tıpkı 500 ' ün Belle ' i gibi .
bizde şuan sadece resim witget i yok ...![]()

@symbian türkiye: ben çeşitli şeylerle işlemciyi 1 ghza çıkartmayıp da neredeyse 1.3 ghz hız sağlayacağını düşünüyorum. Yani performans artışı.
@Kaankrc: ne alakası var arkadaşım ? Asha 303 klasik telefon serisinden. Nokia sadece smartphone çıkartmıyor. Yeni cihazdan kastım smartphonelar arasında. Ayrıca bugün bir n97 de 603ten pahalı. Bu tamamen çıkış fiyatlarına ve o zamanki ses getirişlerine bağlı bir durum. N8 de n97 de zamanının en iyi telefonlarıydı ve bunun etkisi bugün de hala fiyatları açısından sürüyor. 603 ise ara model telefon. Ancak anlayamadığım olay şu. Donanım tamamen aynı, kamera ve dahili hafıza farkından ötürü güncelleme farkı mı olurmuş ? O zaman 1. nesil cihazlarda da n8 ayrımcılığı yapılırdı. Kamerası diğer cihazlardan üstün ve zamanının amiral gemisiydi. Yaptığın yorum "bana göre" çok saçma.
Dediğim şey şu aldığın telefon orta kitleye uygun bir telefon ve c6–01le yarıştırılır durumda.Belkide Nokia işlemcisini arttırmayarak öyle kalmasını istiyordur.Nokia 701 neysede 700ü satmanın yolu bu.Eğer 603ü geliştirirse 700 arada kaynar ama 700ü geliştirir 603ü bırakırsa 700de daha ucuz 603te daha pahalı 701de satılır.Nokiada çalışan biri olsaydın ya da olsaydım büyük ihtimalle aynı hareketleri yapardım.Nokia bu satış politikasını yıllardır yapıyor.O yüzden ben olsam 1 ay telefonsuz gezer para biriktirir orta seviye ara model telefon almam.Nokianın bunu yapacağı belliydi.Ayrıca aylardır Belle Belle diyordunuz Belle geldi yeni güncelleme diye tutturdunuz.Bi durun kısa sürede yeni güncelleme verene kadar biraz bekleyip adam gibi güncelleme alalım.

Ya lütfen, Asha 303 Symbian bile değil, ne Belle'i?
Nerde geldi ICS Galaxy S'e? Samsung orijinal güncelleme yayınladı mı? Benim bildiğim SGS ve SGT P1000/P1010'a ICS yok. Birileri portluyor, ona da "Aman güncelleme geldi" diyorsunuz.
Acaba onlar resim widgeti mi yoksa rehber widgetimi anlamadım bende eğer rehber widgeti ise düzenlenebilir aslında...
örn: Biraz önce çektim resim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
![]()

evet rom olarak portlandı ..
----------Eklendi @ 21:34:02 ---------- Yazıldı @ 21:31:00 ----------
hocam o resim witgetidir..
sizin yaptığınız şekilde fena olmamış..![]()

Acaba onlar resim widgeti mi yoksa rehber widgetimi anlamadım bende eğer rehber widgeti ise düzenlenebilir aslında...
örn: Biraz önce çektim resim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
![]()
Kısaca demek istediğim şu. Sen aynı anda çok kısa bir süre önce akıllı cihaz çıkartıyorsan ve içlerinden birini (cihaz yepyeni olmasına rağmen) dışlarcasına daha ilk güncellemeden böyle bir eksikliğe tabii tutuyorsan senin politikandan da aklından da şüphe ederim...

Konu başlığında o da vardı sonra yeni açıklama geldi ve düzelttim. Bu yazının üstünde orayı okursanız orda düzenleme oldu.Tüm yorumları okudum. Sonra ilk sayfadaki "Nokia Conversations Fin'in baş editörü Heidi Lemmetyinen'den yeni bilgiler geldi. Nokia 603, 700 ve 701'in Nokia Belle FP1 ile işlemci saat hızının 1 GHz'den 1.3 GHz olacağını söyledi. Ayrıca Dolby Sound, yeni hızlı tarayıcı ve Maps'in son sürümü de gelecek." yazısını görünce sevindim konu başlığına 603 de eklenirse iyi olur bence.