Nokia Belle FP1 ile 700 ve 701'in işlemci hızı 1.3 GHz olacak! (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bazıları daha 2 güncelleme alacağız demiş,rüyasında görür o güncellemeleri -_-

Fp1 ve Carla ' yı kastediyorlar . İkiside LITE olarak gelir . Tıpkı 500 ' ün Belle ' i gibi .

DustoJniK

DustoJniK

Üye

bizde şuan sadece resim witget i yok ...
:naughty:

Acaba onlar resim widgeti mi yoksa rehber widgetimi anlamadım bende eğer rehber widgeti ise düzenlenebilir aslında...

örn: Biraz önce çektim resim.

:):):)

pirenuri

pirenuri

Üye
mükemmel olur ya tam olarak ne zaman gelcek bide yalan değil demi

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
@symbian türkiye: ben çeşitli şeylerle işlemciyi 1 ghza çıkartmayıp da neredeyse 1.3 ghz hız sağlayacağını düşünüyorum. Yani performans artışı.

@Kaankrc: ne alakası var arkadaşım ? Asha 303 klasik telefon serisinden. Nokia sadece smartphone çıkartmıyor. Yeni cihazdan kastım smartphonelar arasında. Ayrıca bugün bir n97 de 603ten pahalı. Bu tamamen çıkış fiyatlarına ve o zamanki ses getirişlerine bağlı bir durum. N8 de n97 de zamanının en iyi telefonlarıydı ve bunun etkisi bugün de hala fiyatları açısından sürüyor. 603 ise ara model telefon. Ancak anlayamadığım olay şu. Donanım tamamen aynı, kamera ve dahili hafıza farkından ötürü güncelleme farkı mı olurmuş ? O zaman 1. nesil cihazlarda da n8 ayrımcılığı yapılırdı. Kamerası diğer cihazlardan üstün ve zamanının amiral gemisiydi. Yaptığın yorum "bana göre" çok saçma.

Dediğim şey şu aldığın telefon orta kitleye uygun bir telefon ve c6–01le yarıştırılır durumda.Belkide Nokia işlemcisini arttırmayarak öyle kalmasını istiyordur.Nokia 701 neysede 700ü satmanın yolu bu.Eğer 603ü geliştirirse 700 arada kaynar ama 700ü geliştirir 603ü bırakırsa 700de daha ucuz 603te daha pahalı 701de satılır.Nokiada çalışan biri olsaydın ya da olsaydım büyük ihtimalle aynı hareketleri yapardım.Nokia bu satış politikasını yıllardır yapıyor.O yüzden ben olsam 1 ay telefonsuz gezer para biriktirir orta seviye ara model telefon almam.Nokianın bunu yapacağı belliydi.Ayrıca aylardır Belle Belle diyordunuz Belle geldi yeni güncelleme diye tutturdunuz.Bi durun kısa sürede yeni güncelleme verene kadar biraz bekleyip adam gibi güncelleme alalım.

• Beğen
Tepkiler: DustoJniK
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Bazıları daha 2 güncelleme alacağız demiş,rüyasında görür o güncellemeleri -_-

bu günü,saatı yaz bir kenara dostum biri demişti dersin hergun guncelleme yazılım beklemiyorum ben gelecegıni'de göreceksın nasıpse kardeşım

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Dediğim şey şu aldığın telefon orta kitleye uygun bir telefon ve c6–01le yarıştırılır durumda.Belkide Nokia işlemcisini arttırmayarak öyle kalmasını istiyordur.Nokia 701 neysede 700ü satmanın yolu bu.Eğer 603ü geliştirirse 700 arada kaynar ama 700ü geliştirir 603ü bırakırsa 700de daha ucuz 603te daha pahalı 701de satılır.Nokiada çalışan biri olsaydın ya da olsaydım büyük ihtimalle aynı hareketleri yapardım.Nokia bu satış politikasını yıllardır yapıyor.O yüzden ben olsam 1 ay telefonsuz gezer para biriktirir orta seviye ara model telefon almam.Nokianın bunu yapacağı belliydi.Ayrıca aylardır Belle Belle diyordunuz Belle geldi yeni güncelleme diye tutturdunuz.Bi durun kısa sürede yeni güncelleme verene kadar biraz bekleyip adam gibi güncelleme alalım.

İşte ben bu sözlere katılırım. Hain Nokia 603 , 700 , 701 i beklenenin altında sattı ve bu sayede bunları satmak istiyor. Yoksa Aynı yazılımı N8, C7, C601 vs. için düzenletemez mi ? Sonuçta bunları yapan yazılım şirketi ve isteği yollayan Nokia ..... :(

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Ya lütfen, Asha 303 Symbian bile değil, ne Belle'i?

İyiki bir benzetme yaptım...Telefon yeni diye her şeyden faydalanacak daha 2.5 aylık tel olayını anlatmaya çalıştım ashaya taktınız.Bence bu Nokianın satış politakası.Gayette başarılı olacak Nokia adına bu.Bence.

idris-tolar

idris-tolar

Üye
Nerde geldi ICS Galaxy S'e? Samsung orijinal güncelleme yayınladı mı? Benim bildiğim SGS ve SGT P1000/P1010'a ICS yok. Birileri portluyor, ona da "Aman güncelleme geldi" diyorsunuz.

evet rom olarak portlandı ..

----------Eklendi @ 21:34:02 ---------- Yazıldı @ 21:31:00 ----------

Acaba onlar resim widgeti mi yoksa rehber widgetimi anlamadım bende eğer rehber widgeti ise düzenlenebilir aslında...

hocam o resim witgetidir..:oke:

sizin yaptığınız şekilde fena olmamış..:ehe

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İyi ki son anda 603'den vazgeçip 700 almışım :)

Dimi3

Dimi3

Üye
Öncelikle bu bir satış politikası olabilir ancak bence yanlış bir politika, neden yanlış ? Öncelikle dediğin olay 1. nesillerde olmadı. Maşallah hepsi tıkır tıkır aldı güncellemelerini. 500 bir istisna, çünkü 500de gpu da yok. Ancak 603de durum öyle değil. Çünkü diğer belle cihazlardan hiç farkı yok kamera ve hafıza dışında. Bu politika nokiaya iyi olmasından çok kötü olur. Böyle yapacağına nesil nesil kırpmalar yapmalı sadece. 1. nesil (n8,c7 vb.), 2. nesil (603, 700, 701) diye. Yani nesil içi değil, nesiller arası ayrımcılık yapmalı, hem telefonlar elinde patlamaz (603te bu durum yaşanacaksa ileride orta segmentli 3. nesil cihazlar şimdiden p.ç kaldı demektir). Hem de bütçeye göre satış yapmış olur. Ben çok kişi tanıyorum 701 kullanan. Adamın durumu pek iyi değil diyelim 603 alacak. Baktı 2. nesiller arasında bu cihaz p.ç kalmış ve bütçe de fazla yükseltemiyor başka markalara bakar...

DustoJniK

DustoJniK

Üye
evet rom olarak portlandı ..

----------Eklendi @ 21:34:02 ---------- Yazıldı @ 21:31:00 ----------

hocam o resim witgetidir..:oke:

sizin yaptığınız şekilde fena olmamış..:ehe

Bi güncelleme yayınlansa onuda alır ekleriz sıkıntı yok :aha:

Del Rey

Del Rey

Üye

FP1'i kullandım. Onlar rehber widgeti değil, fotoğraflarını koyuyorsun. İstersen fotoğraflar değişiyor.

Dimi3

Dimi3

Üye
Kısaca demek istediğim şu. Sen aynı anda çok kısa bir süre önce akıllı cihaz çıkartıyorsan ve içlerinden birini (cihaz yepyeni olmasına rağmen) dışlarcasına daha ilk güncellemede böyle bir eksikliğe tabii tutuyorsan senin politikandan da aklından da şüphe ederim...

Del Rey

Del Rey

Üye
Kısaca demek istediğim şu. Sen aynı anda çok kısa bir süre önce akıllı cihaz çıkartıyorsan ve içlerinden birini (cihaz yepyeni olmasına rağmen) dışlarcasına daha ilk güncellemeden böyle bir eksikliğe tabii tutuyorsan senin politikandan da aklından da şüphe ederim...

700 ile 603 arasında muhtemelen GPU / CPU olarak küçük bir nesil farkı nedeniyle bu var olabilir. Biraz araştırayım şunu.

Dimi3

Dimi3

Üye
Memnun olurum dostum :good:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Tüm yorumları okudum. Sonra ilk sayfadaki "Nokia Conversations Fin'in baş editörü Heidi Lemmetyinen'den yeni bilgiler geldi. Nokia 603, 700 ve 701'in Nokia Belle FP1 ile işlemci saat hızının 1 GHz'den 1.3 GHz olacağını söyledi. Ayrıca Dolby Sound, yeni hızlı tarayıcı ve Maps'in son sürümü de gelecek." yazısını görünce sevindim konu başlığına 603 de eklenirse iyi olur bence.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
nokıa keşke şu güncellemeleri çıkarmasa müşterilerini daha mutlu edecek varsın pr1'de kalsaydık bellemişim annasını milletin uykularını kacırdılar anna degilde belle güzel oldu sıkıntı yaşayanlar falan oldu ama degmedi o kadar şeye şubatta verdi güncellemeyi 1 ay kafa dinledik şimdi yine bi güncelleme haberi kimisi seviniyor kimisi üzülüyor n8ler c7ler c6cılar bizim aramızda c6cılar üvey evlat muamelesi gördü bizim devir bitti şimdi 603 700 701cilerin devri başladı c6nın yaşadıgını 603 yaşıyor şimdide bu konular patlayacak yok nisanda f1 yok hazirana ertelendi 2012 sonu 2013 başı ... gidecek öyle paranoyak olacak nokıa kullanıcaları :vur

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tüm yorumları okudum. Sonra ilk sayfadaki "Nokia Conversations Fin'in baş editörü Heidi Lemmetyinen'den yeni bilgiler geldi. Nokia 603, 700 ve 701'in Nokia Belle FP1 ile işlemci saat hızının 1 GHz'den 1.3 GHz olacağını söyledi. Ayrıca Dolby Sound, yeni hızlı tarayıcı ve Maps'in son sürümü de gelecek." yazısını görünce sevindim konu başlığına 603 de eklenirse iyi olur bence.
Konu başlığında o da vardı sonra yeni açıklama geldi ve düzelttim. Bu yazının üstünde orayı okursanız orda düzenleme oldu.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Pardon saatlere dikkat etmemişim. O zaman Nokia'ya sövmeye başlayabilirim..

theposies

theposies

Üye
bu sözümü hatırlyın bu güncelleme bize(1.nesillere) de gelecek

Üst Alt